Fotohokje huren in Almere? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!

Kom je uit Almere en wil je een videozuil of fotohokje huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Almere? Dan komt alles goed op onze site: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, (greenscreen) photobooth busjes, GIFbooths, caravan photobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je direct contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten of je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Prijzen van fotohokje huren in Almere

Als je een fotohokje wilt huren en in Almere woont, dan hebben we twee geweldige overzichten voor je:

  • Fotohokje huren (de gesloten fotohokjes met wanden of gordijntjes)
  • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooths op een paal of zuil, zodat er lekker veel mensen op de foto kunnen)

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook een aantal fotopalen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Almere. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder).

Alle photobooths in Flevoland

Fotohokjes huur je meestal inclusief transport. Er zijn dan twee mogelijkheden: of je krijgt een aantal gratis kilometers vervoer (bijvoorbeeld de eerste 50 of 70 km) of he betaald een vaste kilometervergoeding voor elke kilometer. De meeste verhuurders maken hier geen winst op en rekenen gewoon de kosten van vervoer. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Almere, is hier een overzicht van fotohokjes in Flevoland.

Maar ook buiten Almere en Flevoland zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Almere komen voor jouw feest. De meeste verhuurders rijden kriskras het hele land door voor feesten, net zoals DJ’s en bands. Hier kan je overzichten van fotobooths in andere provincies vinden.

Bijzondere fotohokjes huren in Almere

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Niet zo gek, want fotohokjes worden steeds populairder! Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Almere waar mensen nog door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties bij de verhuurders van fotohokjes door en kijken ze ook naar wat er gebeurd met fotohokjes in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Almere:

Kortingen en goedkope fotohokjes in Almere

Heb je een kleiner budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Almere? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €175. Wil je printen? Dan ben je minimaal ongeveer €295 kwijt voor een ‘kale’ versie Denk aan zelf ophalen, zelf installeren, een limiet aan het printen, geen gepersonaliseerd fotokader etc. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats).

De fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet allemaal in de buurt van Almere zitten omdat de verhuurders ook over het hele land verspreid zijn. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Almere, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Almere!

Fotobooths in Almere vergelijken

ben je analytisch ingesteld of was je toch al van plan om een tabelletje te maken om verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken? Wij hebben tabellen per type fotohokje gemaakt waar je op basis van onder andere prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie, etc. alle photobooths kan rangschikken? Kijk maar eens hier om fotohokjes te kunnen vergelijken!

Mocht je persoonlijk advies willen omdat je hele specifieke wensen hebt, dan kan dat natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om hier beneden een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals prijs, stijl, personeel, soort fotohokje, feestlocatie en datum. Hoe meer je ons verteld over je voorkeuren, des te beter kunnen we je helpen!

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Toptrouwlocaties in Almere

Weet je al dat je wilt trouwen in Almere, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 5 van de meest populaire trouwlocaties in Almere:

  1. Boathouse: Yes, jullie gaan trouwen! De komende tijd zijn jullie druk met één van de leukste dingen rondom jullie huwelijk, het plannen van jullie trouwdag. Bij het voorbereiden van een trouwerij komt veel kijken. Een spannende periode, want jullie willen natuurlijk dat het een onvergetelijke dag wordt. Bij Boathouse stellen we de wensen van het trouwpaar centraal. Wij bieden een bijzondere, stijlvolle en romantische locatie. In een ongedwongen en relaxte sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn. Boathouse heeft zalen voor iedere gelegenheid, van plechtigheid, tot feest en van borrel tot diner. Naast prachtige zalen is Boathouse de ideale locatie voor uw trouw foto-shoot. De accomodatie bevindt zich midden in een natuurgebied. De karakteristieke locatie aan de oevers van de Noorderplassen lenen zich perfect voor romantische foto’s of een boottocht over het water. Boathouse biedt alle mogelijkheden om jullie trouwdag compleet te maken. Trouwen bij Boathouse in Almere kan met ieder budget, bekijk de mogelijkheden met onze Wedding creator.
  2. The Party Factory: The Partyfactory Almere maakt al uw dromen waar! Mede door het all-inclusive concept weet u precies wat u kwijt bent en kunt u vol op genieten zonder verrassingen achteraf.
  3. View: VIEW Almere heeft alles in huis om uw huwelijksdag onvergetelijk te maken. Wij beschikken over 2 zalen met beide een eigen uitstraling en hebben een prachtig uitzicht over het Weerwater en de Skyline van Almere. VIEW Almere is de ideale trouwlocatie voor ieder denkbaar gezelschap tot een grootte van 200 personen met een fantastisch team dat graag voor u klaar staat. Wij verzorgen uw bruiloft tot in de puntjes, precies zoals u dat wenst. De Gemeente Almere zorgt voor een ambtenaar ter plaatse. Prettig voor u en uw gasten, zij hoeven niet van locatie te verhuizen. Tevens beschikken wij over voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw gasten. Dit alles maakt VIEW Almere de mooiste locatie om uw feest te vieren.
  4. Spotlight: Spotlight is dé trouwlocatie van Almere, zowel voor de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Wij zijn een officiële trouwlocatie en beschikken over een speciale moderne kathedraal die een perfecte bruidssfeer creëert. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte aan maximaal 100/150 personen. Door de combinatie van diverse witte tinten, prachtig wit barok behang en diverse gekleurde lichten (in de kleur van uw keuze) ontstaat een effect van kleuren. In deze bijzondere sfeer wordt uw trouwplechtigheid onvergetelijk. En natuurlijk volgt dan het moment het ja-woord te vieren. Wij beschikken over verschillende ruimten voor uw huwelijksceremonie, receptie, diner en feest, waar u samen met uw gasten kunt genieten van deze bijzondere dag. Vanzelfsprekend kunnen wij dat geheel op maat aanpassen aan uw wensen. Wij zien het als een groot plezier om uw wensen te realiseren en u een unieke trouwdag te bezorgen. Wij verzorgen graag uw volledige trouwerij in onze locatie, waardoor u rust krijg en heerlijk kunt genieten van uw huwelijksdag. Wij bieden voor elke gelegenheid een andere zaal aan waardoor u telkens in een nieuwe sfeer komt. Ook kunt u bij ons gratis voor de deur parkeren. U gasten blijven de gehele dag in onze locatie waardoor er een heerlijke relaxte sfeer ontstaat en niemand zich hoeft te haasten.
  5. Het Eksternest: Onze prachtige locatie, middenin de natuur, is de perfecte setting voor een romantisch ja-woord. Geschikt voor zowel de huwelijksvoltrekking als voor de receptie, het diner en het feest. Velen gingen jullie al voor. De warmte van de natuur, de sfeer in onze locatie. Buiten trouwen in de natuur, in combinatie met onze sfeervolle ambiance met zalen van 10 tot 100 personen. De complete dag kan bij ons gevierd worden. De fotoshoot in de natuur, lunch of picknick, ja-woord, diner en feest: en dat ook nog eens makkelijk gelegen aan de A6 met voldoende parkeergelegenheid. Uw bruiloftsgasten hoeven het terrein niet af.

Fotohokje huren in Almere voor een zakelijk evenement?

Ben je op zoek naar een fotohokje in Almere voor een zakelijke evenement, zoals een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten en het meedraaien in grootschalige campagnes, event organisers, het B2B segment, het branden en customizen van fotohokjes en mogelijkheden die speciaal gericht zijn op zakelijke klanten. Denk hier aan zaken zoals het vragen naar en opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Almere voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotohokje ver van te voren. December is vanwege het einde van het jaar, kerst en oud en nieuw en begin januari is vanwege alle recepties en nieuwjaarsdag populair voor de huur van fotobooths en videozuilen. De best en meest betaalbare verhuurders zijn dan mogelijk al lang van te voren uitverkocht.

    

Photobooth in Almere voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

Ben je op zoek naar een fotohokje in Almere voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al heel veel examenfeestjes, gala’s en jubilea van fotohokjes voorzien! Wees er in elk geval op bedacht dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en ook wel augustus, maar omdat dat de schoolvakantie periode is, zijn er dan over het algemeen minder bruiloften) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Almere, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

Hier en hier lees je meer over Almere!

Fotohokje huren in Almere? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.5 (90%) 8 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.