Complete gids voor het huren van een fotohokje in Assen. Vanaf €195!

Nuttig? Deel me!

Ga je een fotohokje huren in Assen en ben je op zoek naar het leukste fotohokje, de meest goedkope photobooth of de videozuil die het dichtst in de buurt is? Met deze complete gids voor het huren van een fotohokje in Assen gaan we je helpen alle informatie over fotohokjes die op deze site te vinden is te gebruiken, zodat jij eindigt met het fotohokje dat het best bij je voorkeuren past of je nu met of zonder begeleiding zoekt, 2 uur of 24 uur wilt huren, wilt printen of enkel de foto’s digitaal wilt en of je nu in Assen woont of elders in Nederland! Succes met het vinden van een fotohokje in Assen!

Fotohokjes en fotozuilen in Assen

Je hebt twee verschillende soorten photobooths: de bekende fotohokjes die je je wellicht herinnerd van de treinstations, waar je in een hokje zit. Deze fotohokjes zijn over het algemeen wat duurder en worden door de meeste verhuurders verhuurd met complete pakketten: inclusief begeleiding, vervoer, onbeperkt printen, props, een gepersonaliseerd fotokader en andere extra’s (zoals alle foto’s na afloop digitaal of social media mogelijkheden). Voor een fotobooth in Assen komt hier soms nog een kilometervergoeding bij.

Daarnaast zijn er fotozuilen of fotopalen: camera’s gemonteerd op een standaard met een printer er aan vast gekoppeld. Deze zijn er in twee versies: sommige fotopalen / fotozuilen bieden een vergelijkbaar full-service concept aan als de verhuurders van de fotohokjes. Andere fotopalen zijn meer DIY (do-it-yourself) fotoboots voor mensen met een beperkt budget die op zoek zijn naar een goedkope fotobooth. Deze huur je meestal voor een hele dag (24 uur huur concept), maar moet je – meestal – zelf ophalen, zelf installeren, zelf terugbrengen en laten je niet onbeperkt printen. De extra’s, zoals props, een gepersonaliseerd fotokader, extra prints of foto’s ook digitaal ontvangen na afloop van je feest worden aangeboden als extra’s, waardoor de prijs weer kan oplopen en dichter in de buurt komt van een reguliere fotozuil in Assen.

fotozuil

Prijzen fotohokje in Assen opvragen

Je kan natuurlijk door onze site grasduinen en een gerichte aanvraag doen bij een van de meer dan 25 verschillende verhuurders die op onze site staan. Maar mocht je weinig tijd hebben en heel snel een gevoel willen krijgen voor wat er in Assen beschikbaar en betaalbaar is qua fotohokjes, dan kan je ons het werk laten doen en hieronder een algemene offerte aanvraag invullen. Wij selecteren dan op basis van jouw gegevens de beste 3 verhuurders, die het beste voldoen aan waar je naar op zoek bent.

Ik heb budget voor*
Bijzondere photobooth (~€600+)Fotohokje (~€500+)Fotozuil met printer (~€350+)Fotozuil zonder printer (~€200+)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
ModernVintageNeutraal

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Fotohokjes in Assen vergelijken

Ook zonder offertes kan je vergelijken, want wij hebben per type fotohokje een vergelijkingstabel gemaakt

Bijzondere photobooths in Assen

Er zijn ook hele bijzondere fotohokjes: ze kunnen video’s opnemen, GIF-jes maken (korte filmpjes bestaande uit snel achter elkaar geschoten foto’s), maken gebruik van animated greenscreen technologie of van foto’s op social media met een bepaalde hashtag om ze op je feest te kunnen uitprinten. Daarnaast zijn er fotohokjes op wielen, die perfect zijn voor gelegenheden buiten of binnen in een beurs of grotere zaal: zo zijn er fotohokjes in vintage VW busjes, caravans, bakfietsen, limousines, keten, huisjes en zelfs een paardentrailer!

Fotobooth huren in Drenthe

Als je op zoek bent naar een fotobooth om te huren in Assen is een goed startpunt dit artikel over beschikbare fotohokjes in Drenthe. Tegelijk adviseren we altijd om ook buiten de provinciegrenzen te kijken in je zoektocht naar een fotohokjes. Waarom? Omdat de meeste verhuurders landelijk werken en de eerste 50 of 100 kilometer vaak geen kilometervergoeding vragen. Het is misschien onlogisch om een verhuurder te vinden die helemaal aan de andere kant van het land zijn uitvalsbasis heeft, maar 1 of 2 provincies verderop is de normaalste zaak van de wereld voor de meeste verhuurders. Hier kan je dan ook andere overzichten van fotohokjes per provincie vinden.

Fotohokje huren voor festival, beurs of andere gelegenheid in Assen

Heb je een stand op een beurs of standplaats op een festival in Assen en ben je daarom op zoek naar een fotohokje? Dat komt goed uit want wij hebben alle soorten fotohokjes die je zou willen voor een grootschalig evenement zoals een beurs, markt, fair, festival, (sport)wedstrijd of een ander (buiten)evenement. Zo zijn er hokjes die (kunnen) werken met muntinworp en fotopalen die zijn verwerkt in busjes en caravans, Ook zijn er fotohokjes die werken met GIF of animated greenscreen technologie of er uit zien als een magische fotospiegel. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je festival of beurs in Assen. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

Meer tips, inspiratie en ideeën voor fotobooths? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren? Het is niet alleen Gratis, Snel en supermakkelijkmaar we hebben ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

Meer info over Assen kan je hier en hier vinden.

Complete gids voor het huren van een fotohokje in Assen. Vanaf €195!
5 (100%) 1 vote
Nuttig? Deel me!