Fotohokje huren in Bergen op Zoom? [info over 65+ fotohokjes, tips]

Nuttig? Deel me!

Als je op zoek bent naar een fotohokje in Bergen op Zoom, dan is dit waarschijnlijk het beste startpunt! Dit artikel is speciaal om je de weg te wijzen door onze site en er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk het fotohokje vindt dat het best past bij je voorkeuren en budget voor je feest in Bergen op Zoom. Op de site staan meer dan 25 verschillende verhuurders, met meer dan 65 verschillende soorten fotohokjes: greenscreen photobooths, videozuilen, GIF booths, interactieve selfiespiegels, magic mirrors, fotobusjes, caravan fotobooths, fotopalen, fotozuilen, flitskisten, fotokasten etc. Succes met het vinden van een fotohokje in Bergen op Zoom!

fotohokje huren in bergen op zoom

Overzichten van verschillende soorten fotohokjes in Bergen op Zoom

Voor het snel bekijken van alle fotohokjes en fotopalen hebben we 3 verschillende overzichten gemaakt:

  1. Overzicht van budget fotopalen fotozuilen
  2. Overzicht van fotopalen / fotozuilen
  3. Overzicht van fotohokjes

Als je een fotobooth gaat huren in Bergen op Zoom kan je het best hier beginnen om een beeld te krijgen van alle verschillende soorten fotohokjes die te huur zijn in Nederland. De budget fotopalen zijn volgens een ‘self service’ concept: zelf ophalen, zelf installeren, zelf begeleiden en zelf weer terugbrengen. Omdat er geen begeleiding en vervoer wordt aangeboden blijven personeelskosten en vervoerskosten achterwege en zijn ze een stuk goedkoper. Je hebt ook reguliere fotobooths, die net als de fotohokjes worden aangeboden inclusief een (vrijwel compleet) pakket: onbeperkt printen, begeleiding, gepersonaliseerd fotokader, props, foto’s na afloop digitaal etc. Meestal komt hier enkel (in sommige gevallen) nog een kilometervergoeding bij als je in Bergen op Zoom woont. Wil je low budget gaan en ben je op zoek naar een echt goedkope fotobooth? Laat dan het printen en begeleiding vallen en huur een digitaal gastenboek, deze photobooths zijn al beschikbaar voor rond de €200.

Algemene offerte voor Bergen op Zoom aanvragen

Wellicht weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent, of kan je niets van je gading in de buurt van Bergen op Zoom vinden op onze site? Laat ons je helpen: vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat je ongeveer 3 offertes van verschillende verhuurders ontvangt op basis van onze selectie. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons ook altijd whatsappen op 06 12 75 09 76.

Ik heb budget voor*
Bijzondere photobooth (~€600+)Fotohokje (~€500+)Fotozuil met printer (~€350+)Fotozuil zonder printer (~€200+)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
ModernVintageNeutraal

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Fotohokje huren in Noord-Brabant

Ben je op zoek naar een fotohokje in Bergen op Zoom? Kijk dan eerst eens naar de verhuurders die fotohokjes verhuren in Noord-Brabant. Maar beperk je niet tot enkel je eigen provincie! Veel verhuurders reizen het hele land door naar bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen om ze met hun fotobooths op te vrolijken! Bekijk hier de overzichten van fotohokjes per provincie. De beste verhuurder voor jouw voorkeuren en budget zit wellicht niet bij je in de buurt!

Bijzondere fotobooths in Bergen op Zoom

Geen zin in een standaard fotohokje, want al gezien op de laatste 3 bruiloften of personeelsfeestjes? Geen nood! Sommige verhuurders hebben ook hele speciale fotobooths en wij hebben ze allemaal verzameld. Leuk voor buiten zijn bijvoorbeeld de  fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in vintage VW busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisjes, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets! De nieuwste trend in fotohokjesland is de interactieve selfiespiegel, of magische spiegel: een rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook dankzij animaties aanwijzingen aan je kan geven en aftelt totdat de foto’s worden gemaakt! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2018. Als een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuilen kunnen worden gebruikt en zowel foto’s kunnen printen als video kunnen opnemen, of die exclusief video’s opnemen (en sommige zijn niet duurder dan €300).

Met een GIFbooth of GIF photobooths maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje door de illusie van bewegend beeld ontstaat. Ook een eenvoudige GIF fotopaal hoeft niet duurder te zijn dan €300. Met een hashtag printer kan je alle foto’s die je gasten maken op je feest met hun smartphone en die ze op social media zetten (zoals Facebook, Twitter en Instagram) met behulp van een unieke – door jou verzonnen – hashtag laten downloaden en uitprinten zodat iedereen op je feest geprinte foto’s ontvangt! Deze social media printers worden een steeds populairder alternatief nu iedereen een smartphone met een goede camera heeft! Met een greenscreen photobooth kan je de groene achtergrond die wordt gebruikt bij de foto automatisch laten vervangen voor welke achtergrond je ook maar wilt.

Fotohokjes in Bergen op Zoom vergelijken

Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken, want wij hebben per type fotohokje een vergelijkingstabel gemaakt die je kan ordenen:

Fotohokje huren voor borrel, receptie of andere gelegenheid

Organiseer je een borrel of receptie voor je werk, bijvoorbeeld rond nieuwjaar, kerst of sinterklaas in Bergen op Zoom en ben je op zoek naar een fotohokje? Geen probleem, want je bent op de site met het grootste aanbod van fotohokjes van Nederland geland! Wij hebben alle soorten, maten, vormen en prijzen fotobooths: van goedkope fotohokjes, tot fotobusjes en magische selfiespiegels. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je sinterklaasborrel, kerstborrel of (nieuwsjaars)receptie in Bergen op Zoom. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele photobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

Via Photobooths-Huren.nl huren is Gratis, Snel en Eenvoudig. Ook hebben wij kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende fotobooth verhuurders!

Meer info over Bergen op Zoom kan je hier en hier vinden.

Fotohokje huren in Bergen op Zoom? [info over 65+ fotohokjes, tips]
5 (100%) 1 vote
Nuttig? Deel me!