Een onderscheidend fotohokje? 40+ bijzondere photobooths op een rij!

Behalve fotohokje en fotozuilen / fotopalen, zijn er ook hele speciale photobooths te huur. Bijvoorbeeld als je extra aandacht met de photobooth wilt trekken op een commercieel evenement als een festival of beurs, of gewoon omdat je iets anders en bijzonders op je bruiloft wilt in plaats van een ‘gewoon’ fotohokje.

Wij hebben alle verschillende bijzondere photobooths verdeeld in een aantal categorieën, zodat je snel naar alle bijzondere photobooths van een bepaald type kan kijken.

1. Photobooths op wielen

    

Wat dacht je van een fotohokje op wielen? Er kunnen lekker veel mensen in een limousine, caravan of (paarden)trailer en het zijn absoluut aandachtstrekkers. Deze bijzondere photobooths zijn dan ook graag geziene gasten op beurzen, markten, personeelsfeesten, bruiloften, maar ook buitenevenementen, zoals festivals.

2. Greenscreen photobooths

   

Met een greenscreen photobooth sta je voor een groen scherm en kan je de achtergrond van je foto laten vervangen door wat voor beeld je ook wil. Er zijn allerlei verschillende greenscreen’s te huur. Je kan een fotograaf voor een groen scherm of een photobooth met een greenscreen huren als je met grote groepen op de foto wil, maar er zijn ook gezellige greenscreen fotohokjes beschikbaar!

3. Bijzonder: de GIF photobooth

   

Met een GIF photobooth maak je een aantal foto’s kort achter elkaar en worden ze achter elkaar gezet en eindeloos herhaald, zodat een kort filmpje ontstaat. De gifjes of gif-filmpjes kan je vervolgens op je social media zetten. De meeste GIF fotobooths zijn fotozuilen of fotopalen, zodat je met veel verschillende mensen op de foto kan staan.

4. Videobooths

   

Wil je iets anders dan foto’s of gif-jes? Dan zijn videoboodschappen erg leuk, omdat je dan niet alleen beeld, maar ook geluid hebt! Sommige fotohokjes en fotopalen kunnen zelfs allebei en dus hoef je niet te kiezen tussen foto’s maken en video’s opnemen. De videobooths zijn een populaire optie voor bruiloften, waarbij ze het traditionele gastenboek vervangen.

5. De bijzondere spiegel photobooth

  

Met een spiegel photobooth sta je voor een spiegel die je instructies geeft. Dit zijn absoluut bijzondere photobooths en de nieuwste innovatie in Nederland op het gebied van photobooths. Met behulp van animaties wordt je aan het lachen gemaakt en dankzij de aanwijzingen die op de spiegel verschijnen krijg je de leukste foto’s! Natuurlijk kunnen deze magic mirrors of mirror photobooths ook de gemaakte foto’s printen.

6. Photobooths voor kinderen

  

Ben je op zoek naar een photobooth voor een kinderfeestjes of een festival of evenement met jeugdige bezoekers? Dan zijn er gelukkig enkele photobooths voor kinderen, bijvoorbeeld met speciale props en verkleedkleren, een kids show of met een professionele entertainer.

7. Hashtag printer

   

Met een hashtag printer maak je van elke smartphone een photobooth! Elke foto die je gasten zelf maken en met een unieke hashtag op social media zoals Facebook, Twitter of Instagram, wordt door de printer opgepikt en geprint, zodat je de foto’s zelf kan ophalen en op je koelkast kan plakken. Je kan de hashtag printer zowel apart huren, of bij een fotohokje boeken, zodat je gasten nog meer kans en keus hebben om foto’s als souvenir mee naar huis te nemen.

8. Digitaal gastenboek

  

Misschien vind je het printen van de foto’s niet zo belangrijk en wil je enkel alle foto’s na afloop digitaal hebben? Je kan sommige photobooths ook als digitaal gastenboek huren: er wordt dan niets geprint, maar je krijgt wel alle foto’s na afloop digitaal. Deze photobooths huur je meestal voor 24 uur en dus komen ze zonder begeleiding.

‘Gewone’ photobooths huren

Heb je toch voldoende aan een ‘gewoon’ fotohokje of fotozuil? Bekijk dan ons overzicht van fotohokjes en de soms goedkopere fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je ons artikel van goedkope fotobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Of doe een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent.

Fotobooths zoeken per provincie

Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar photobooths per provincie.

Een onderscheidend fotohokje? 40+ bijzondere photobooths op een rij!
5 (100%) 1 vote