Een onderscheidend fotohokje? 50+ bijzondere photobooths op een rij!

Behalve fotohokje en fotozuilen / fotopalen, zijn er ook hele speciale photobooths te huur. Bijvoorbeeld als je extra aandacht met de photobooth wilt trekken op een commercieel evenement als een festival of beurs, of gewoon omdat je iets anders en bijzonders op je bruiloft wilt in plaats van een ‘gewoon’ fotohokje.

Wij hebben alle verschillende bijzondere photobooths verdeeld in een aantal categorieën, zodat je snel naar alle bijzondere photobooths van een bepaald type kan kijken.

1. Met recht unieke photobooths

Sommige photobooths worden maar door 1 verhuurder in Nederland aangeboden en zijn meestal door henzelf gemaakt en daarmee oprecht uniek te noemen! Sommige zijn verbazingwekkend betaalbaar, maar soms betaal je ook de hoofdprijs. Wat in elk geval zeker is, is dat dit echte eyecatchers zijn en dat je niet het risico loopt dat jouw gasten deze unieke photobooths al op het feest of trouwdag van vorige week zijn tegengekomen.

   

2. Photobooths op wielen

  

Wat dacht je van een fotohokje op wielen? Er kunnen lekker veel mensen in een, caravan of (paarden)trailer en het zijn absoluut aandachtstrekkers. Deze bijzondere photobooths zijn dan ook graag geziene gasten op beurzen, markten, personeelsfeesten, bruiloften, maar ook buitenevenementen, zoals festivals. Reken op prijzen vanaf minimaal €600.

3. Greenscreen photobooths

   

Met een greenscreen photobooth sta je voor een groen scherm en kan je de achtergrond van je foto laten vervangen door wat voor beeld je ook wil. Er zijn allerlei verschillende greenscreen’s te huur. Je kan een fotograaf voor een groen scherm of een photobooth met een greenscreen huren als je met grote groepen op de foto wil, maar er zijn ook gezellige greenscreen fotohokjes beschikbaar! Reen op prijzen vanaf €400

4. Bijzonder: de GIF photobooth

   

Met een GIF photobooth maak je een aantal foto’s kort achter elkaar en worden ze achter elkaar gezet en eindeloos herhaald, zodat een kort filmpje ontstaat. De gifjes of gif-filmpjes kan je vervolgens op je social media zetten. De meeste GIF fotobooths zijn fotozuilen of fotopalen, zodat je met veel verschillende mensen op de foto kan staan. Reken op prijzen vanaf €200, GIF booths zijn niet zo duur omdat je er geen printer (of begeleiding voor nodig hebt!)

5. Videobooths

     

Wil je iets anders dan foto’s of gif-jes? Dan zijn videoboodschappen erg leuk, omdat je dan niet alleen beeld, maar ook geluid hebt! Sommige fotohokjes en fotopalen kunnen zelfs allebei en dus hoef je niet te kiezen tussen foto’s maken en video’s opnemen. De videobooths zijn een populaire optie voor bruiloften, waarbij ze het traditionele gastenboek vervangen.

6. De interactieve spiegel (mirror me) photobooth

  fotospiegel-leiden

Met een spiegel photobooth sta je voor een spiegel die je instructies geeft. Dit zijn absoluut bijzondere photobooths en de nieuwste innovatie in Nederland op het gebied van photobooths. Met behulp van animaties wordt je aan het lachen gemaakt en dankzij de aanwijzingen die op de spiegel verschijnen krijg je de leukste foto’s! Natuurlijk kunnen deze magic mirrors of mirror photobooths ook de gemaakte foto’s printen.

7. mobiele fotografen: de ‘roaming’ photographers

polaroid fotomarketing

Met mobiele fotografes of ‘polaroid meisjes’ weet je zeker dat al je gasten op de foto komen! Ze hoeven niet eens naar een vaste plek te komen, de mobiele fototeams lopen door de zaal, spreken gasten aan en zetten ze leuk op de foto. Direct daarna krijgen ze een foto in hun handen, zodat ze ook een fysiek souvenirtje hebben. De mobiele fototeams worden vooral gespot op beurzen, zakelijke evenementen en andere fotomarketing feesten, zoals merklanceringen, brand activation en dergelijke

8. Photobooths voor kinderen

  

Ben je op zoek naar een photobooth voor een kinderfeestjes of een festival of evenement met jeugdige bezoekers? Dan zijn er gelukkig enkele photobooths voor kinderen, bijvoorbeeld met speciale props en verkleedkleren, een kids show of met een professionele entertainer.

9. Hashtag printer

   

Met een hashtag printer maak je van elke smartphone een photobooth! Elke foto die je gasten zelf maken en met een unieke hashtag op social media zoals Facebook, Twitter of Instagram, wordt door de printer opgepikt en geprint, zodat je de foto’s zelf kan ophalen en op je koelkast kan plakken. Je kan de hashtag printer zowel apart huren, of bij een fotohokje boeken, zodat je gasten nog meer kans en keus hebben om foto’s als souvenir mee naar huis te nemen.

10. Digitaal gastenboek

digitaal categorie Vintage-fotokastje-geel

Misschien vind je het printen van de foto’s niet zo belangrijk en wil je enkel alle foto’s na afloop digitaal hebben? Je kan sommige photobooths ook als digitaal gastenboek huren: er wordt dan niets geprint, maar je krijgt wel alle foto’s na afloop digitaal. Deze photobooths huur je meestal voor 24 uur en dus komen ze zonder begeleiding.

11. De perfecte photobooth accessoire: lichtletters

De perfecte accessoire bij fotobooths? Dat zijn natuurlijk de gigantische XL letters, verlicht met LED! Deze huur je voor de hele dag of zelfs enkele dagen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over aankomst en ophalen. De letters kosten ongeveer €40 per letter en de meeste hebben een afstandbediening die er bij wordt geleverd, waarmee je zelf de kleur kan aanpassen, zodat het perfect bij de stijl of het thema van jouw (trouw)feest past! Populair zijn onder ander ‘YES I DO’, MR&MRS”, de Initialen en natuurlijk lichtletters van ‘LOVE’, Ook bij zakelijke evenementen, zoals een beurs, winkelopening of bedrijfsfeest zijn de lichtletters populair, bijvoorbeeld een ‘WELKOM’, ‘BAR’ of de bedrijfsnaam.

‘Gewone’ photobooths huren

Heb je toch voldoende aan een ‘gewoon’ fotohokje of fotozuil? Bekijk dan ons overzicht van fotohokjes en de soms goedkopere fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je ons artikel van goedkope fotobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Of doe een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent.

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!