Een photobooth op je bruiloft huren? Kies uit 250+ photobooths!

Ga je trouwen en ben je bezig met het organiseren van je bruiloft en ben je nog op zoek naar een origineel idee voor op je trouwfeest? Waarom geen fotohokje huren voor op je trouwdag? Photobooths komen in alle soorten en maten die geschikt zijn voor je bruiloft: van fotohokjes en fotopalen, GIF photobooth of greenscreen fotobooth, tot fotospiegel, fotobusjes en caravan photobooths! Of laat je collega’s tijdens het bruiloftsfeest in de avond shinen met een 360 graden booth!

Daarnaast vergelijken we sinds kort ook XL LED verlichte letters, en social media borden en fotoframes! Voor de meest unieke photobooths van Nederland hebben we een aparte categorie, ‘Unieke photobooths‘ gereserveerd, met Tuk-Tuks, magneetprinters, 3D GIF-jes,Spiegels met Disco LED verlichting en andere zeer bijzondere photobooths, die uitermate geschikt zijn voor je bruiloft, zowel voor de avond als voor je receptie (denk daarbij vooral aan de videogastenboeken.

Zie je door de photobooths DE photobooth niet meer? Wij helpen!

De bovenstaande links brengen je naar de verschillende overzichten die we op Photobooths-Huren.nl hebben verzameld voor je bruiloft. Wil je dat wij je adviseren voor het huren van een fotohokje op je huwelijk? Wij selecteren de verhuurders die het best bij jou wensen passen, op basis van het offerte formulier hieronder. Wij werken met meer dan 100 verschillende verhuurders die in heel Nederland en België werken en meer dan 250 verschillende soorten photobooths aanbieden. Zo heb je vaak al binnen een dag een aantal offertes en opties op tafel voor je bruiloft om te vergelijken!

Velden met een * zijn verplicht en helpen ons je beter van dienst te zijn voor je trouwfeest!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar  Goedkope photobooths voor je bruiloft: onder de €300

  Heb je een beperkt budget voor je trouwdag? Dit zijn de populairste budget fotobooths die je (soms afhankelijk van je locatie of de mogelijkheid om zelf de photobooth op te halen) voor minder dan €300 kan huren:

  Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

  Bekijk ook ons onze pagina met fotohokjes acties en exclusieve kortingen om een betaalbaar hokje te vinden voor je bruiloft!

  Tips voor het huren van een fotohokje op je bruiloft

  Wij hebben 20+ tips voor je fotohokje op je bruiloft. Hieronder staan ze kort samengevat. Wil je meer uitleg en achtergrond, lees dan hier het complete artikel.

  • Populaire trouwdatum? Boek minimaal 6 maanden van tevoren. Zeker met de corona ‘inhaalbruiloften’ en andere ‘inhaalfeesten’ zijn ook 2023 en zelfs 2024 nog steeds drukker dan normaal!
  • Maak je fotohokje tot een succes door de juiste locatie te kiezen
  • Zorg er voor dat iedereen weet dat er een fotohokje is
  • Overweeg goed bij welk onderdeel van je trouwdag je het fotohokje wil
  • Wil je de nieuwste trend op je feest of receptie? Huur dan een 360 spinner videobooth!
  • Bespaar geld: Bedenk hoeveel uur je het fotohokje écht nodig hebt
  • Voorkom teleurstelling: laat je gasten de eindtijd weten
  • Overweeg een bijzondere photobooth, zoals een spiegel, busje, caravan of bakfiets
  • Laat de stijl van de photobooth matchen met je bruiloft: modern of juist vintage?
  • Hoeveel gasten heb je uitgenodigd en heb je ‘onbeperkt printen’ nodig?

  • Let op de kleine lettertjes in het contract, waar staan jouw foto’s straks?
  • Zijn de reiskosten van de fotobooth inbegrepen bij de pakketprijs?
  • Neem een persoonlijk fotokader: jullie namen + trouwdatum op elke foto!
  • Wil je een gesloten photobooth of een open fotozuil / fotopaal op je trouwfeest?
  • Combineer de photobooth met een gastenboek waar de prints in kunnen worden geplakt
  • Huur een hashtag printer en laat je gasten zelf foto’s maken met hun smartphone!
  • Let op de totale kosten: inclusief BTW, opties, extra tijd, etc.
  • Zet de photobooth in als souvenirtje / bedankje voor de gasten van je bruiloft
  • Zorg er voor dat je leuke, bijpassende props hebt!
  • Neem altijd een #bruidspaarselfie!

  De leukste photobooth accessoire: LED verlichte XL letters!

  Lichtletters worden steeds populairder: ze hebben meestal een afstandbediening en LED verlichting, waardoor je ze alle kleuren kan geven, zodat het perfect bij het thema en de stijl van je trouwfeest past! populaire lichtletters voor bruiloften en huwelijken zijn o.a.:

  • YES I DO
  • MR&MRS
  • LOVE en LIEFDE
  • of jullie initialen met een hartje of een ‘&’-teken er tussen.

  Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

  Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

  photobooth-amsterdam-bruiloft-bloemen

  Andere tips en ideeën voor je bruiloft (zonder fotohokje)

  • Stuur iedereen een etiket en laat ze dat zelf op een fles wijn brengen. Zo heb je na afloop en een enorme voorraad wijn en nog heel lang plezier van de wensen van gasten, elke keer als je een fles wijn van ze open trekt!
  • Bij het bepalen van een datum: rekening houden met schoolvakanties, de dag in de week (gaan je gasten doorfeesten op donderdagavond of zondagavond?), (religieuze) feestdagen en eventuele andere bruiloften / verjaardagen in je familie en kennissenkring en andere evenementen (zoals WK’s en EK, Olympische Spelen).
  • Bedenk of de volgende zaken belangrijk zijn voor je trouwlocatie: speelruimte voor kinderen, rolstoel toegankelijkheid, aanwezigheid van een lift, binnen / buitenruimte, rookgelegenheid, overnachtingsmogelijkheden, openbaar vervoersmogelijkheden, parkeerruimte, kwaliteit van eten en drinken op de locatie, mogelijkheid voor externe cateraar, technische geschiktheid voor bands, DJ, licht, etc. bereikbaarheid locatie voor gasten,
  • Vergeet niet zo snel als je een datum hebt vastgeprikt een snelle save the date email de deur uit te doen! De formele uitnodiging komt later wel, maar je wilt dat iedereen je datum vrij houdt!

  • Bedenk van tevoren wat je doet met kado’s. Gaan je alles direct uitpakken, is er een kadotafel of een ‘enveloppendoos’? Wil je eigenlijk wel kado’s of liever een donatie aan een goed doel of ged voor jullie huwelijksreis?
  • Geen in in een traditionele bruiloft? Overweeg een verrassingsbruiloft waar je iedereen met een smoes naar toe stuurt.
  • De onderkant van hakken en de achterkant van een stropdas zijn lieve plekjes om een boodschap aan je geliefde te schrijven. Vergeet het niet ook de trouwfotograaf te vertellen!
  • Alternatief trouwen? Waarom geen bretels voor de bruidegom en All Stars voor de bruid? Hip!
  • Huur een foodtruck in plaats van een restaurant af voor je receptie of dinner op je trouwdag.
  • In plaats van een bruidstaart, waarom geen aardbeien met chocoladefontein?
  • Zoek de trouwfoto’s van je ouders op en laat je trouwfotograaf ze namaken voor een stukje continuïteit.
  • In plaats van een auto als trouwvervoer, ga voor een koets, fiets, boot, paard of scooter!
  • Gooi het schema van een traditionele trouwdag om: trouw s’avonds op je feest (bijvoorbeeld met behulp van een zelfstandige trouwambtenaar).
  • Huur een schilder die ter plekke een schilderij maakt van jullie trouwdag, bijvoorbeeld op de receptie

  Fotohokjes zoeken op locatie

  Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar photobooths per provincie.

  Gratis offertes aanvragen

  Laat ons je helpen: vul het onderstaande contactformulier in en wij zorgen er voor dat je een aantal passende gratis offertes ontvangt van verhuurders die wij vertrouwen: er staan meer dan 250 photobooths op de site van 100+ verschillende verhuurders en we doen onze uiterste best om je wensen zo goed mogelijk te matchen.


   Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


   BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders   Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar   Photobooths-huren.nl
   WhatsApp WhatsApp Mark!