Fotohokje huren in Capelle aan den IJssel? [65+ fotohokjes, tips, verhuurders]

Nuttig? Deel me!

Een fotohokje huren in Capelle aan den IJssel is eenvoudig met behulp van alle informatie op onze site. We hebben dit artikel geschreven om mensen die op zoek zijn naar een fotohokje (in de buurt van) Capelle aan den IJssel te helpen. Op deze site staan dan ook meer dan 65 verschillende photobooths, fotopalen, videozuilen, fotospiegels, greenscreen fotohokjes, animated GIF photobooths, fotobusjes en zelfs caravans met een fotohokje er in! Daarnaast geven we tips en maken het supereenvoudig om in contact te komen met een verhuurder om een vraag te stellen, een fotohokje te boeken, een vrijblijvende optie te nemen of een offerte aan te vragen, zodat je 100% zeker bent wat een fotohokje op je feest in Capelle aan den IJssel precies kost.

Fotohokje huren - Capelle aan den IJssel

Fotohokjes en fotobooths huren in Capelle aan den IJssel

Als je een fotobooth wilt huren in Capelle aan den IJssel is een van de eerste beslissingen die je moet maken of je een gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) wilt huren, of een open fotopaal of fotozuil. Het fotohokje heeft over het algemeen iets meer ‘karakter’, maar is ook iets duurder, heeft meer ruimte nodig en er passen maar een beperkt aantal mensen in het hokje. De ‘open’ photobooths zijn – soms – goedkoper en er passen meer mensen op de foto. Wel heb je minder privacy en ziet de fotopaal / fotozuil er soms een beetje ‘kaal’ uit. Wij hebben deze twee fotohokjes daarom opgesplitst en twee aparte overzichten gemaakt:

Bij de fotopalen hebben we het overzicht in twee delen gesplitst. Het eerste deel bestaan uit goedkope low budget foto booths: je moet ze soms zelf ophalen, er is geen begeleiding bij en je kan niet onbeperkt printen: ook voor andere mogelijkheden betaal je extra. Het tweede deel bestaat uit reguliere fotopalen, die vergelijkbare dienstenpakketten bieden als de fotohokjes voor je feest in Capelle aan den IJssel. Er is een apart artikel over extra goedkope fotobooths zonder printer.

bruiloft verjaardag

Offerte aanvraag Capelle aan den IJssel

Wil je gebruik maken van onze photobooths expertise? Dat kan! Je kan ons altijd whatsappen op 06 12 75 o9 76, maar je kan ons ook een match laten maken tussen jouw voorkeuren, budget en locatie en wat de verschillende verhuurders allemaal beschikbaar hebben. Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat de meeste geschikte fotobooth verhuurder(s) voor jou een op maat gemaakte offerte sturen, zodat je eenvoudig kan vergelijken.

Ik heb budget voor*
Bijzondere photobooth (~€600+)Fotohokje (~€500+)Fotozuil met printer (~€350+)Fotozuil zonder printer (~€200+)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
ModernVintageNeutraal

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Fotohokjes huren in Zuid-Holland

In je zoektocht naar een fotohokje in Capelle aan den IJssel hebben we twee handige manieren om te zoeken:

De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen is vrij laag en meestal maken ze er geen winst op, dus dat betekent dat ook een verhuurder die verder weg zit, toch je beste keus kan zijn! Daarnaast rijden veel verhuurders de eerste zoveel kilometer gratis of zit gratis transport zelfs verwerkt in de pakketprijs!

Fotohokjes met bijzondere mogelijkheden in Capelle aan den IJssel

Er zijn ook fotohokjes die er niet uit zien als het standaard fotohokje of fotozuil, of die andere dingen kunnen dan de standaard fotobooth. Kijk bevoordeeld eens naar onze fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in Volkswagen busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisje, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets! Een nieuwe trend is ook de interactieve fotospiegel, of mirrorbooth: een rechthoekige rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook aanwijzingen geeft door middel van animaties op de spiegel! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2018. Ale een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuilen kunnen worden gebruikt en zowel printen als video opnemen, of die exclusief video’s opnemen.

Met een GIFbooth of GIF photobooth maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje met de illusie van bewegend beeld ontstaat. Met hashtag printers kan je automatisch alle foto’s die je gasten maken en op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram uploaden met behulp van een unieke hashtag laten downloaden en uitprinten. Deze social media printers worden steeds populairder! Met een greenscreen photobooths kan je elke achtergrond kiezen die je maar wilt: je maakt een foto met een gifgroene achtergrond en deze wordt digitaal vervangen voor de door jou gekozen achtergrond.

Fotohokje huren voor verjaardag, jubileum of andere gelegenheid

Organiseer je je eigen verjaardag of het jubileum, lustrum of gala voor iemand in Capelle aan den IJssel? Wij hebben hele kleine fotopalen die in een woonkamer of een tuin passen, maar ook opblaasbare fotohokjes die met verschillende kleuren verlicht kunnen worden, zodat ze altijd bij het thema van je verjaardag, lustrum of jubileum passen! Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je verjaardag of gala in Capelle aan den IJssel. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele foto booths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl of WhatsApp op 06 12 75 09 76om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

Fotohokjes in Assen vergelijken

Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken, want wij hebben per type fotohokje een vergelijkingstabel gemaakt die je kan ordenen:

Meer tips, inspiratie en ideeën voor fotobooths? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren? Het is niet alleen Gratis, Snel en supermakkelijkmaar we hebben ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

Meer info over Capelle aan den IJssel kan je hier en hier vinden.

Fotohokje huren in Capelle aan den IJssel? [65+ fotohokjes, tips, verhuurders]
5 (100%) 1 vote
Nuttig? Deel me!