Fotohokje huren in Capelle aan den IJssel? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Een fotohokje huren in Capelle aan den IJssel is eenvoudig met behulp van alle informatie op onze site. We hebben dit artikel geschreven om mensen die op zoek zijn naar een fotohokje (in de buurt van) Capelle aan den IJssel te helpen. Op deze site staan dan ook meer dan 250 verschillende photobooths, fotopalen, videozuilen, fotospiegels, greenscreen fotohokjes, animated GIF photobooths, fotobusjes en zelfs caravans met een fotohokje er in! Daarnaast geven we tips en maken het supereenvoudig om in contact te komen met een verhuurder om een vraag te stellen, een fotohokje te boeken, een vrijblijvende optie te nemen of een offerte aan te vragen, zodat je 100% zeker bent wat een fotohokje op je feest in Capelle aan den IJssel precies kost.

Fotohokje huren - Capelle aan den IJssel

Photobooth onder €300 huren in Capelle aan den IJssel

Als je een goedkope fotobooth wilt huren in Capelle aan den IJssel zijn er een aantal opties. Een goedkope photobooth in Capelle aan den IJssel kost namelijk minder dan €300: als dat geen voordelige prijs is, weten wij het ook niet meer!

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Fotohokjes en fotobooths huren in Capelle aan den IJssel

Als je een fotobooth wilt huren in Capelle aan den IJssel is een van de eerste beslissingen die je moet maken of je een gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) wilt huren, of een open fotopaal of fotozuil. Het fotohokje heeft over het algemeen iets meer ‘karakter’, maar is ook iets duurder, heeft meer ruimte nodig en er passen maar een beperkt aantal mensen in het hokje. De ‘open’ photobooths zijn – soms – goedkoper en er passen meer mensen op de foto. Wel heb je minder privacy en ziet de fotopaal / fotozuil er soms een beetje ‘kaal’ uit. Wij hebben deze twee soorten fotohokjes daarom opgesplitst en twee aparte categorieën gemaakt:

Bij de fotopalen kan je een onderscheid maken tussen ‘reguliere’ fotopalen die je inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur huurt en foto booths die voor 24 uur huurt: je moet ze soms zelf ophalen, er is geen begeleiding bij en je kan niet onbeperkt printen: ook voor andere mogelijkheden betaal je extra. Het grote voordeel is echter dat je ze voor 24 uur huurt en dus meestal een dag eerder of later kan ophalen / wegbrengen. Er is een aparte categorie voor goedkope fotobooths zonder printer, deze photobooths zijn al beschikbaar vanaf minder dan €200!.

bruiloft verjaardag

Offerte aanvraag Capelle aan den IJssel

Wil je gebruik maken van onze photobooths expertise? Dat kan! Je kan ons altijd whatsappen op 06 12 75 09 76, maar je kan ons ook een match laten maken tussen jouw voorkeuren, budget en locatie en wat de verschillende verhuurders allemaal beschikbaar hebben. Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat de meeste geschikte fotobooth verhuurder(s) voor jou een op maat gemaakte offerte sturen, zodat je eenvoudig kan vergelijken.

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Fotohokjes huren in Zuid-Holland

  In je zoektocht naar een fotohokje in Capelle aan den IJssel hebben we een handige manieren om te zoeken:

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Zuid-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  360 video spinner

  [3 uur]

  825

  360 video spinner

  [4 uur / 115 cm platform]

  695
  499
  Actie

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  449

  Fotobooth

  Fotopaal

  399

  360 video spinner

  [4 uur / 80 cm platform]

  950

  mobiele fotobooth fotograaf

  Ring Roamer met gastheer/vrouw

  525
  449
  375

  Greenscreen

  Fotograaf

  750

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  450

  Fotobooth

  Fotopaal

  395

  Fotobooth

  Fotopaal

  399
  450
  750

  Fotobooth

  Fotopaal

  300
  650
  250

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  550
  650
  475
  Actie!
  395

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Photobooth bus

  749

  Fotobooth

  Fotopaal [+ GIF]

  549

  Fotohokje

  Fotohokje

  487

  Fotobooth

  Fotopaal

  347
  Actie!

  Video

  Videopaal

  195
  650

  Fotohokje

  Fotohokje

  425

  Greenscreen

  Fotograaf

  700

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan photobooth

  625
  499
  295

  De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen is vrij laag en meestal maken ze er geen winst op, dus dat betekent dat ook een verhuurder die verder weg zit, toch je beste keus kan zijn! Daarnaast rijden veel verhuurders de eerste zoveel kilometer gratis of zit gratis transport zelfs verwerkt in de pakketprijs!

  Fotohokjes met bijzondere mogelijkheden in Capelle aan den IJssel

  Er zijn ook verschillende andere soorten photobooths te huren in Capelle aan den IJssel, zoals 360 graden photobooth, fotospiegel, GIF, video en greenscreen!

  360° videobooth spinner 

  360 video spinner

  360º video booth

  665

  360 video spinner

  360º video booth

  650

  360 video spinner

  [3 uur / 80 cm platform]

  750

  360 video spinner

  [4 uur / 115 cm platform]

  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

  De 360º graden videobooth of 360 ‘spinner’ booth is de nieuwste trend en ook beschikbaar in Capelle aan den IJssel! Met een 360 videobooth maak je de gaafste filmpjes: je danst op het platform en de camera zwiert om je heen en doet de rest! Met een spinner videobooth zijn de filmpjes ook heel makkelijk te delen via je mobiele telefoon op social media, bijvoorbeeld via WiFi, een QR code of Airdrop.

  Volkswagen photobooth bus of caravan photobooth

  Er zijn ook fotohokjes die er niet uit zien als het standaard fotohokje of fotozuil, of die andere dingen kunnen dan de standaard fotobooth. Kijk bevoordeeld eens naar onze fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in Volkswagen busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisje, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets!

  Fotospiegels

  Actie

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  450
  Actie!

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  545

  Fotospiegel

  Fotospiegel [2.0]

  525
  650
  650
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

  Een nieuwe trend is ook de interactieve fotospiegel, of mirrorbooth: een rechthoekige rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook aanwijzingen geeft door middel van animaties op de spiegel! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2023.

  Bruiloftzuil of babbelbox huren in Capele aan den IJssel

  Ale een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuilen kunnen worden gebruikt en zowel printen als video opnemen, of die exclusief video’s opnemen.

  GIF photobooth huren in Capelle aan den IJssel

  Met een GIFbooth of GIF photobooth maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje met de illusie van bewegend beeld ontstaat.

  Greenscreen photobooth huren in Capelle aan den IJssel

  Met een greenscreen photobooths kan je elke achtergrond kiezen die je maar wilt: je maakt een foto met een gifgroene achtergrond en deze wordt digitaal vervangen voor de door jou gekozen achtergrond.

  Een fotohokje in Capelle aan den IJssel in jouw stijl?

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Capelle aan den IJssel in een bepaalde stijl? Je kan de fotohokjes filteren op basis van een aantal verschillende stijlen (moderne / neutrale fotohokjes en vintage fotohokjes) en materialen (houten fotohokjes en opblaasbare fotohokjes).

  Favoriete fotohokjes in Capelle aan den IJssel vergelijken

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren onder het kopje ‘Favorieten’ in het menu. Inloggen is niet nodig! Klik op het hartvormige icoontje in de rechter bovenhoek van foto’s of klik op de link “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” onder de korte beschrijving van een fotohokje om het fotohokje toe te voegen aan je favorieten lijst. Al je favoriete fotohokjes bekijk je hier. Je kan de link naar je favorieten ook vinden in de footer!

  Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl of WhatsApp op 06 12 75 09 76 om je te helpen met het vinden van de beste match voor jouw feest of evenement!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren? Het is niet alleen Gratis, Snel en supermakkelijk, maar we werken enkel met betrouwbare verhuurders en hebben ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Capelle aan den IJssel kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!