Nu je (binnenkort) weer kleinere feesten en evenementen tot 100 personen mag organiseren en je – hopelijk – nog steeds enthousiast bent van een photobooth op je feestje of bruiloft wil je natuurlijk wel weten of dat veilig is? Vrijwel alle verhuurders op onze site hebben niet stilgezeten en zijn direct aan de slag gegaan met verschillende oplossingen om hun photobooths – zoals fotohokjes, fotopalen, fotobusjes, videozuilen en fotospiegels – Corona en COVID-10 proof te maken. Hieronder geven we een overzicht van een aantal verhuurders die drastische maatregelen hebben genomen en grote kortingen geven, zodat je zeker weet dat de photobooth op het evenement zelf veilig is. Ook zijn er ruime(re) mogelijkheden zijn om een photobooth boeking te kunnen verplaatsen of te annuleren. Alle photobooth verhuurders zullen volgens de RIVM richtlijnen werken en indien je hier naar vraagt in het opmerkingenveld van een contactformulier uitleggen hoe zij de gezondheid van hun medewerkers en jullie gasten de hygiene van de photobooths bewerkstelligen. Hier kan je een photobooth bij jou in de buurt huren!

Photobooths met voet pedaal (gratis transport in heel Nederland)

Al deze photobooths zijn corona proof gemaakt doordat ze met een voetpedaal zijn te bedienen en je dus zonder aanraking de foto’s kan maken.\

Contactloos photoboothen met de QR-code

De manier waarop we de komende tijd feest zullen vieren is veranderd, maar dat betekent wat ons betreft zeker niet dat je feest niet door kan gaan, en wel hier om:

Wij hebben de laatste tijd niet stil gezeten en veel ideeën geprobeerd om onze photobooths coronaproof te laten functioneren en.. dat is gelukt!
Het is vanaf nu mogelijk om de photobooth contactloos te starten. Het enige wat je nodig hebt is een QR code die je voor de lens houdt en hij start automatisch. En om het makkelijk te houden kan het élke QR code zijn die er bestaat. En om het nóg makkelijker te maken staat er op de photobooth ook een QR code die je bezoek kan fotograferen voor het geval zij geen QR code op hun telefoon hebben staan. Wil je liever niet dat je gasten hun telefoon gebruiken tijdens het feest? Dan kunnen wij ook voor QR kaartjes zorgen.

Daarnaast mag je natuurlijk van ons verwachten dat elke photobooth bij thuiskomst in ons magazijn grondig wordt gereinigd en voor de zekerheid leveren we er ook desinfectiemiddel bij zodat je hem zelf tussendoor kan schoonmaken. Onze mannen die de photobooth komen leveren zullen je uitgebreid laten zien hoe het precies werkt.

 • Vanaf nu contactloos starten
 • Simpel starten met een QR code
 • Altijd uitgebreide instructies tijdens levering
 • Gegarandeerd gedesinfecteerd geleverd
 • inclusief desinfectiemiddelen
Actie!
295
Actie!
275

25% korting op de huidige prijzen indien je voor 1 sep 2020 boekt

We leven in een bijzondere tijd die je waarschijnlijk nog lang zult herinneren: de sluiting van horeca, scholen, musea en theaters, de stille straten, thuiswerken en thuis les krijgen etc. Sinds 1 juni zijn er nieuwe versoepelingen van kracht wat ook voor ons perspectief biedt.

Laten we het leven vieren en vastleggen met onze Photobooths! Alle boekingen die vanaf heden geplaatst worden tot 1 sept 2020 krijgen 25% korting over de totaalwaarde. Het is tevens mogelijk om een datum te reserveren na 1 sept. Om gebruik te maken van de 25% korting dien je dus wel vóór 1 sept te reserveren.

25% korting!
25% korting!
25% korting!
500
25% korting!
625
25% korting!
525
25% korting!

Leveren en installeren volgens de actuele RIVM richtlijnen.

Goedkoop een fotohokjes, fotopalen huren – 40% korting tot 15 augustus

Hoe wij de 1,5 meter regels van het RIVM met onze photo booth implementeren op feesten, evenementen, feestjes of bruiloften? Bij alle boekingen die we uitvoeren zal de gezondheid van alle mensen bovenaan staan! Met onderstaande maatregelen zorgen wij voor een veilige belevenis:

 • Begeleider – Een host kan de booth starten en de fotostrips aanleveren.
 • Plexiglas – Onze fotohokjes kunnen we voorzien van een plexiglas afscheiding.
 • Foto props – de bekende foto accessoires laten we thuis.
 • Afzetpalen – met afzetpalen zetten we de ideale route uit.
40% korting!
40% korting!
475
40% korting!
399
40% korting!
550
40% korting!
40% korting!

Voorwaarden voor 40% kortingsactie:

 • Geldigheid – Deze korting is niet geldig in combinatie met andere lopende aanbiedingen.
 • Datum verplaatsen? – Deze actie valt buiten onze Corona omboekservice. Kan het feest om een reden niet doorgaan, dan kunnen we de boeking niet voor hetzelfde tarief verplaatsen naar een andere datum. Het kortingstarief is echt alleen geldig tot 15 augustus 2020.
 • Beschikbaarheid – I.v.m. beperkte capaciteit zijn er slechts twee booths per dag te huur voor dit tarief.
 • Einddatum actie – De uitvoering van de boeking moet voor 15 augustus 2020 plaatsvinden.

Corona-proof fotospiegels en photobooths huren

Corona Proof Photobooths, ze bestaan echt 🙂

Wij leggen u graag even uit wat ons bedrijf voor u kan betekenen in tijden van corona.

Is uw oog gevallen op 1 van onze photobooths? Dit is hoe wij de komende periode in tijden van corona ons pakketten zonder meerprijs voor u kunnen aanpassen. Wij vinden het zoals altijd van belang dat arrangementen en wensen volledig aansluiten op onze dienstverlening. U als klant kunt om deze reden naast de reguliere arrangementen uw pakket zonder meerprijs aanvullen om deze volledig ‘’corona proof’’ te maken.

Zie hieronder enkele voorbeelden en aanpassingen om uw feest/event (ook in tijden van corona) compleet te maken.

Let op! Uw boeking kan gedurende de maatregelen afkomstig vanuit de overheid te alle tijden kosteloos worden omgeboekt indien uw event data binnen deze maatregelen vallen*

Hygiëne:

 • Wij desinfecteren onze spiegels en touchscreens voor een veilige en unieke ervaring zoals u deze van ons gewend bent. ( indien gewenst kan dit per sessie)
 • U en uw gasten kunnen gebruik maken van onze standaard meegeleverde desinfecterende hand gels
 • Ons personeel draagt indien u/jullie dit wensen een mondkapje (dit is uiteraard niet verplicht )

Veilige afstand:

 • D.m.v. onze afzetpaaltjes kunnen wij de gewenste veilige afstand creëren. (te personaliseren op stijl en kleur)
 • Wij leveren indien gewenst en op uw verzoek een spatscherm/tussenwand zodat bijv. opa, oma en kleinzoon, kleindochter veilig met elkaar op de foto kunnen.

Digitalisering van onze fotoprops: UNIEK!

Voeg i.c.m. één van onze fotospiegels digitale fotoprops toe aan uw gemaakte foto’s.

Opblaasbare Photobooth: NIEUW!

Gelukkig hadden wij met het grootste opblaasbare fotohokje van Nederland al een behoorlijke capaciteit. Vanaf heden kunnen wij ook onze opblaasbare wanden introduceren!

– Opblaasbare hokjes kunnen indien gewenst kosteloos worden vervangen door onze nieuwe led verlichte opblaasbare wanden om de capaciteit en het aantal gasten dat tegelijkertijd op de foto kan te vergroten.

Professionele en ervaren begeleiding:

Onze arrangementen zijn standaard inclusief ervaren begeleiders, gastheren/gastvrouwen die het gehele event actief aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden.

Eigen inbreng / aanvullende wensen:

Heeft u zelf ook specifieke wensen en of ideeën? Hier staan wij uiteraard voor open en vragen u dan vooral om even contact met ons op te nemen.

Budget photobooths voor de kleinste feestjes

 • Wij houden standaard de richtlijnen van RIVM aan.
 • Wij zorgen ervoor dat de Photobooth grondig schoongemaakt wordt na inleveren en versturen.
 • Verder wijzen wij klanten erop hoe zij de Photobooth het best kunnen gebruiken.
 • Het is altijd noodzakelijk om het scherm van de Photobooth aan te raken. Hier ontkomen wij niet aan.
 • De klant zal dus schoonmaakdoekjes en handgel moeten faciliteren.
 • Ze kunnen ook beslissen om 1 persoon de Photobooth te laten bedienen.
 • De verhuurder levert zelf geen personeel bij de photobooth

Fotohokje, Fotobusje, Fotorobot en 3D ‘bullet-time’ photobooth (Almere)

De touwtjes mbt evenementen worden langzaamaan iets losser gelaten. Hierdoor kunnen er weer kleine bijeenkomsten georganiseerd gaan worden. Of het nou gaat om een verjaardag, een huwelijk, een congres(je), een Drive-inn of een ander kleinschalig evenement; wij hebben vast een Photobooth oplossing die er bij past.

Aangezien ieder event de komende maanden maatwerk zal zijn, zullen wij per aanvraag kijken naar de verschillende mogelijkheden. Uiteraard zullen wij hierbij rekening houden met de op dat moment geldende regels die door het RIVM zijn uitgeschreven. Gezondheid voor alles uiteraard. Al onze ‘apparaten’ hebben wij zelf ontwikkeld en gebouwd. Geen enkele photobooth is aangekocht, waardoor er voldoende creativiteit aanwezig is om een passende Fotobooth-oplossing te vinden voor ieder event. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:
Met Koningsdag is een drive-in photobooth georganiseerd via een DriveThru in Almere met een bevriende bierbrouwerij en foodtruck. Hier was ook een Photo Booth aanwezig die de mensen in hun auto vastlegde terwijl zij hun bestelde pakket kregen aangereikt. Een foto geheel in stijl van het event maakte de Koningsdag beleving compleet. Een uniek aandenken aan een uniek (misschien wel nooit meer terugkerend) event.

WhatsApp Photobooth

Sinds de ‘intelligente’ lockdown zie je dat veel organisaties een online presentatie, dj-set of optreden uitzenden via Youtube, Facebook of Twitch.  Hoe leuk is het om mensen die thuis bv op de bank staan te swingen op jouw muziek zich te laten verbinden aan jouw stream op afstand? ‘Stuur een foto per WhatsApp naar SayKaas en ontvang binnen 5 seconden dezelfde foto terug met een overlay van jouw event…..’ Meer informatie? Vul het contactformulier van deze photobooth in en laat in het opmerkingenveld weten dat je interesse hebt in de WhatsApp photobooth!

De photorobot

Deze ‘alleskunner’ is misschien nog wel de beste oplossing van allemaal. Onze Foto-robot hoeft nl helemaal geen afstand te houden. Volledig virus-vrij rolt ‘Phobo’ op je af en hij zal, sociaal als hij is, gezellig een praatje met je aanknopen. Neem vervolgens je beste pose aan en wacht op de fotoprint…Succes gegarandeerd!

Hashtag-printer op afstand

Deze is ook uitermate geschikt voor een fotoactivatie op afstand. Wil je betrokkenheid bij jouw ‘online’ uitzending? Laat  jouw kijkers dan een foto maken met hun eigen mobiel en deze posten op Instagram met de # van jouw evenement. De foto wordt dan automatisch bij ons uitgeprint. Via Instagram benaderen wij de kijker en vragen of wij de foto mogen opsturen en naar welk adres. Een zeer persoonlijke benadering op de ‘ouderwetse’ manier.

Contactloos fotohokje

De photobooth en de photobus kunnen voortaan volledig contactloos bediend worden. Door nieuwe technieken hoef je de grote verlichte startknop niet meer in te drukken. Starten van de sessie gaat dmv een QR-code op je telefoon. Na het invullen van een mailadres op je eigen telefoonscherm en het nemen van de foto’s  in de booth, krijg je de foto’s digitaal gestuurd naar het opgegeven mailadres. Hoe coronaproof wil je het hebben?

Mobiele schoolfotograaf

Rond deze tijd is normaal gezien de schoolfotograaf al geweest op de meeste lagere scholen. Mocht dat dit jaar niet gelukt zijn of de komende tijd niet lukken aangezien er geen ruimte binnen de school voor is. Wij hebben een alternatief! De mobiele school(foto)bus. Zet de bus op je schoolplein en laat de kinderen 1 voor 1 plaats nemen in de bus. De professionele foto-apparatuur in de bus doet de rest. Er kunnen meerdere prints worden uitgeprint en uiteraard is er ook een digitaal bestand beschikbaar.

Vintage fotohokje en caravan photobooth (Rotterdam)

***CORONA UPDATE: wij bieden je verplaatsingsgarantie* wanneer je event vanwege de maatregelen onverhoopt niet door kan gaan***