250+ photobooths & fotohokjes huren in Drenthe. [vanaf €99]

Woon je in Drenthe en wil je een fotohokje huren? Er zijn helaas geen fotohokjes te huur in Drenthe zelf die wij hebben kunnen opsporen, maar gelukkig zijn er wel een aantal photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Drenthe komen. Of je nu in Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, Midden-Drenthe, Tynaarlo, Meppel of Noordenveld woont.

Alle photobooths & bruiloft videozuilen uit Drenthe

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Drenthe, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Fotohokjes in de buurt van Drenthe huren

Gelukkig zijn er een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Drenthe (hiermee bedoelen we Groningen, Friesland, Flevoland en Overijssel) en is dit een perfecte optie voor als je in Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, Midden-Drenthe, Tynaarlo, Meppel of Noordenveld een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren.

Goedkope fotobooth met of zonder printer

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland heeft nog geen ophaallocatie in Drenthe, maar gelukkig wel in de omringende provincies, Friesland, Groningen, Overijssel en Flevoland. Deze photobooth zal je namelijk zelf moeten ophalen! Dit zijn de ophaallocaties die het dichtst in de buurt van Drenthe zijn:

  • Harkstede (Groningen)
  • Buitenpost (Friesland)
  • Hardenberg (Overijssel, bij Coevorden en Emmen)
  • Hengelo (bij Enschede en Almelo)
  • Zwolle (bij Kampen en Ommen)
  • Urk (Flevoland)
  • Almere (Flevoland)

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Emmen, Assen, Hoogeveen, Coevorden, Midden-Drenthe, Tynaarlo, Meppel, Noordenveld of elders in Drenthe woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! fotobooth huren Drenthe

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!