Complete gids voor het huren van een fotohokje in Gouda. Vanaf €175!

Wil je een fotohokje huren in Gouda? Met deze gids helpen we je op weg om het fotohokje, videozuil, fotopaal of flitskist van je dromen (of je budget) te vinden. Ook hebben we bijzondere photobooths, zoals hashtag printers, Volkswagen busjes, interactieve fotospiegels (de zogenaamde magic mirror booths) en zelfs fotohokjes in caravans die je kunt huren! In dit artikel leggen we uit hoe je het snelst een fotohokje kunt huren in Gouda en gebruik kan maken van de verschillende categorieën en filters die op onze site staan. Succes met het vinden van een fotohokje in Gouda!

Fotohokje huren - Gouda

Verschillende soorten photobooths in Gouda

Als je op zoek bent naar het traditionele fotohokje in Gouda (met wanden en een gordijntje, zoals je ze vroeger tegen kwam op treinstations om foto’s te maken voor je paspoort of iets dergelijks), dan hebben we hier een categorie van meer dan 15 verschillende fotohokjes die je kunt huren. Ben je op zoek naar de (soms iets goedkopere) fotopalen of fotozuilen in Gouda? Dit zijn camera’s op een standaard die niet afgesloten zijn van de omgeving, zodat je met meer mensen tegelijk op de foto kan. Hier hebben we ook een categorie van, gesplitst in drie gedeeltes: goedkope fotozuilen (die je huurt zonder begeleiding, voor een hele dag, maar met een beperkt aantal prints), de reguliere fotopalen, die je meestal (net als fotohokjes) huurt voor 3 of 4 uur, inclusief begeleiding en vaak met onbeperkt printen en andere extra’s zoals props en de mogelijkheid om de layout van je prints te personaliseren. Ten slotte hebben we fotobooths zonder printer (deze zijn het goedkoopst).

Kosten fotohokjes in Gouda opvragen en bewaren

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen helpen! Wij hebben contacten met meer dan 50 verschillende fotobooth verhuurders en weten precies waar iedereen gevestigd is, wat hun expertise is en welke mogelijkheden de fotohokjes en fotopalen hebben. Ook helpen we regelmatig mensen die nog last-minute op zoek zijn naar een fotohokje of speciale wensen hebben. Vul het onderstaande contactformulier in als je een fotohokje wilt huren in Gouda en wij doen het werk voor je. Wij selecteren dan ongeveer 3 verhuurders die het best bij de door jou opgegeven voorkeuren passen en vragen ze je direct een offerte te sturen, zodat je prijzen en mogelijkheden kunt vergelijken voor een fotohokje in Gouda.

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

Fotohokjes in verschillende stijlen vinden in Gouda

Vind je het uiterlijk en de ‘looks’ van een fotohokje net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan wil je waarschijnlijk je fotohokje filteren op basis van uiterlijk en stijl. Dat kan op de volgende manieren:

Wellicht heb je ook een sterke voorkeur of je wel of geen begeleider bij het fotohokje wilt? Het is natuurlijk handig, maar kost meestal wel iets extra’s en gaat ten koste van je privacy. Met dit filter kan je zelf kiezen:

Fotobooth huren in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een fotohokje in Gouda? Dan is deze categorie met alle fotohokjes in Zuid-Holland een goed startpunt! Wil je ook fotohokjes van andere provincies vinden? Gebruik het ‘provincie’ filter om te kijken welke fotohokjes in welke provincies beschikbaar zijn. Een verhuurder hoeft niet per se om de hoek te zitten:

  • Sommige photobooth verhuurders bieden gratis transport in heel Nederland aan, dus ook naar Gouda
  • Sommige verhuurders bieden de eerste X km gratis aan, waardoor ook verhuurder buiten jouw provincie relevant kunnen zijn
  • De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen voor transport van het fotohokje is gebaseerd op de kostprijs en dus een vrij laag bedrag, zeker in verhouding tot de totale pakketprijs van een fotohokje en je wilt niet een heel mooi hokje over het hoofd zien omdat het iets verder weg is!

Bijzondere foto booths huren in Gouda

Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard fotohokje of fotopaal? Hoewel bijzondere fotobooths meestal iets duurder zijn, hoeft een videozuil of GIF Photobooth niet duurder te zijn dan een gewoon fotohokje. Wij hebben alle speciale fotohokjes in aparte categorieën gezet:

Fotohokje huren voor bruiloft of andere gelegenheid in Gouda

Ga je trouwen in Gouda en ben je op zoek naar een fotohokje? Wij hebben hele mooie vintage fotohokjes in ons overzicht voor een bohemian bruiloft, maar ook neutrale en moderne fotohokjes. We hebben zelfs opblaasbare fotohokjes die met verschillende kleuren verlicht kunnen worden, zodat ze altijd bij je thema en kleuren passen! Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je bruiloft in Gouda. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

Sommige verhuurders hebben meer ervaring met verhuren aan zakelijke klanten, die het fotohokje een onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

Waarom je je fotohokje via Photobooths-Huren.nl zou moeten huren? Het is Gratis, Snel, Eenvoudig en… we hebben kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes met verschillende verhuurders van photobooths!

Meer info over Gouda kan je hier en hier vinden.

Complete gids voor het huren van een fotohokje in Gouda. Vanaf €175!
5 (100%) 2 votes