Complete gids voor het huren van een fotohokje in Gouda. Vanaf €195!

Nuttig? Deel me!

Wil je een fotohokje huren in Gouda? Met deze gids helpen we je op weg om het fotohokje, videozuil, fotopaal of flitskist van je dromen (of je budget) te vinden. Ook hebben we bijzondere photobooths, zoals hashtag printers, Volkswagen busjes, interactieve fotospiegels (de zogenaamde magic mirror booths) en zelfs fotohokjes in caravans die je kunt huren! In dit artikel leggen we uit hoe je het snelst een fotohokje kunt huren in Gouda en gebruik kan maken van de verschillende overzichten en vergelijkingstabellen die op onze site staan. Succes met het vinden van een fotohokje in Gouda!

Fotohokje huren - Gouda

Verschillende soorten photobooths in Gouda

Als je op zoek bent naar het traditionele fotohokje in Gouda (met wanden en een gordijntje, zoals je ze vroeger tegen kwam op treinstations om foto’s te maken voor je paspoort of iets dergelijks), dan hebben we hier een overzicht van meer dan 15 verschillende fotohokjes die je kunt huren. Ben je op zoek naar de (soms iets goedkopere) fotopalen of fotozuilen in Gouda? Dit zijn camera’s op een standaard die niet afgesloten zijn van de omgeving, zodat je met meer mensen tegelijk op de foto kan. Hier hebben we ook een overzicht van, gesplitst in drie gedeeltes: goedkope fotozuilen (die je huurt zonder begeleiding, voor een hele dag, maar met een beperkt aantal prints), de reguliere fotopalen, die je meestal (net als fotohokjes) huurt voor 3 of 4 uur, inclusief begeleiding en vaak met onbeperkt printen en andere extra’s zoals props en de mogelijkheid om de layout van je prints te personaliseren. Ten slotte hebben we fotobooths zonder printer (deze zijn het goedkoopst).

Kosten fotohokjes in Gouda vergelijken

Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij kunnen helpen! Wij hebben contacten met meer dan 25 verschillende fotobooth verhuurders en weten precies waar iedereen gevestigd is, wat hun expertise is en welke mogelijkheden de fotohokjes en fotopalen hebben. Ook helpen we regelmatig mensen die nog last-minute op zoek zijn naar een fotohokje of speciale wensen hebben. Vul het onderstaande contactformulier in als je een fotohokje wilt huren in Gouda en wij doen het werk voor je. Wij selecteren dan ongeveer 3 verhuurders die het best bij de door jou opgegeven voorkeuren passen en vragen ze je direct een offerte te sturen, zodat je prijzen en mogelijkheden kunt vergelijken voor een fotohokje in Gouda.

Ik heb budget voor*
Bijzondere photobooth (~€600+)Fotohokje (~€500+)Fotozuil met printer (~€350+)Fotozuil zonder printer (~€200+)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
ModernVintageNeutraal

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Zonder offertes prijzen van fotohokjes vergelijken kan ook! Wij hebben de prijzen en andere belangrijke zaken van een aantal verschillende soorten fotohokjes in vergelijkingstabellen gezet:

Fotobooth huren in Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een fotohokje in Gouda? Dan is dit artikel met alle fotohokjes in Zuid-Holland een goed startpunt! Wil je ook fotohokjes van andere provincies vinden? Gelukkig hebben wij overzichten van fotohokjes in alle provincies! Tegelijk raden wij aan om niet alleen naar verhuurders in de buurt van Gouda te kijken vanwege een aantal redenen:

  • Sommige photobooth verhuurders bieden gratis transport in heel Nederland aan, dus ook naar Gouda
  • Sommige verhuurders bieden de eerste X km gratis aan, waardoor ook verhuurder buiten jouw provincie relevant kunnen zijn
  • De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen voor transport van het fotohokje is gebaseerd op de kostprijs en dus een vrij laag bedrag, zeker in verhouding tot de totale pakketprijs van een fotohokje en je wilt niet een heel mooi hokje over het hoofd zien omdat het iets verder weg is!

Bijzondere foto booths huren in Gouda

Ben je op zoek naar iets anders dan een standaard fotohokje of fotopaal? Hoewel bijzondere fotobooths meestal iets duurder zijn, hoeft een videozuil of GIF Photobooth niet duurder te zijn dan een gewoon fotohokje. Wij hebben alle speciale fotohokjes in aparte overzichten gezet:

Fotohokje huren voor bruiloft of andere gelegenheid in Gouda

Ga je trouwen in Gouda en ben je op zoek naar een fotohokje? Wij hebben hele mooie vintage fotohokjes in onze overzichten voor een bohemian bruiloft, maar ook neutrale en moderne fotohokjes. We hebben zelfs opblaasbare fotohokjes die met verschillende kleuren verlicht kunnen worden, zodat ze altijd bij je thema en kleuren passen! Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je bruiloft in Gouda. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

Sommige verhuurders hebben meer ervaring met verhuren aan zakelijke klanten, die het fotohokje een onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

Waarom je je fotohokje via Photobooths-Huren.nl zou moeten huren? Het is Gratis, Snel, Eenvoudig en… we hebben kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes met verschillende verhuurders van photobooths!

Meer info over Gouda kan je hier en hier vinden.

Complete gids voor het huren van een fotohokje in Gouda. Vanaf €195!
5 (100%) 1 vote
Nuttig? Deel me!