Greenscreen fotohokje huren? Bekijk hier alle greenscreen photobooths vanaf €550

Met een greenscreen photobooth kan je dankzij de gifgroene achtergrond elke gewenste achtergrond digitaal toevoegen, bijvoorbeeld een jungle, berg, zee, gebouw of wat dan ook! Voor zakelijke evenementen kan een Green Screen fotohokje gebruikt worden door een merk, product of logo toe te voegen aan de achtergrond, zodat het op elke foto staat. Lees hier hoe een greenscreen precies werkt en wat de voordelen en nadelen zijn.

Sommige fotohokjes bieden als extra optie een Green Screen achterwand aan, terwijl andere photobooths helemaal gericht zijn op greenscreen technologie en een greenscreen  een onderdeel van het standaard pakket is, in plaats van een extra optie om bij te boeken.

Greenscreen fotohokje

Dit is een fotohokje met een greenscreen mogelijkheid: de achtergrond kan elke gewenste foto zijn. Greenscreen boek je als extra optie bij voor €100. Ook is het mogelijk om de foto aan de buitenkant van het fotohokje direct te delen, bijvoorbeeld via Facebook, Twitter of ouderwetse e-mail. Je huurt het hokje voor €545 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Fotohokje met greenscreen optie

Dit is een ‘gewoon’ fotohokje, waar je voor €75 een greenscreen optie bij kan boeken. De achterwand van het fotohokje wordt dan vervangen door een groene wand. Het fotohokje kost €550 voor 4 uur huur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding, props, alle foto’s na afloop digitaal en een gepersonaliseerde fotostrip.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Greenscreen photobooth huren

Met een greenscreen photobooth heb je meer ruimte en flexibiliteit dan met een greenscreen fotohokje en kunnen er grotere groepen mensen op de foto staan. Je huurt deze greenscreen fotobooth vanaf €650 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding en professionele studioverlichting voor de beste foto’s. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam. Autogek? Je kan deze photobooth voor dezelfde prijs ook met aparte auto accessoires bestellen, zodat het lijkt alsof je in een jeep op safari bent, in een taxi in New York zit of met een Volkswagen busje op het strand rijd.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Mobiele greenscreen fotostudio

 • 3 uur onbeperkt printer met greenscreen achtergrond voor €375
 • Aantal prints: Onbeperkt
 • Inclusief professionele fotografe en print assistent
 • Leuke props, gadgets en kleurrijke attributen
 • Je eigen tekst of logo op de prints en 4 verschillende achtergronden
 • Alle foto’s digitaal achteraf via WeTransfer
 • Transport: €0,23 cent per km (vanaf Hengelo, Overijssel)

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Vintage fotopaal met greenscreen achtergrond

 • 4 uur onbeperkt printen met greenscreen achtergrond voor €549
 • Met begeleiding
 • Koffer vol attributen
 • Gepersonaliseerde fotostrip
 • Directe upload naar Facebook (indien WiFi aanwezig is)
 • Usb-stick met alle foto’s direct na afloop
 • Binnen een straal van 100 kilometer vanuit Sittard-Geleen geen reiskosten, daarbuiten €0,35 per km

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Greenscreen fotohuisje

Met het greenscreen fotohuisje is er zeker voldoende plek voor alle gasten! Dit fotohuisje is vooral geschikt voor buitenevenementen, zoals festivals, beurzen, bruiloften in de open lucht, sportwedstrijden, markten, etc. Je huurt de greenscreen bouwkeet vanaf €550 voor 3 uur huur, inclusief onbeperkt printen, props, alle foto’s digitaal, en begeleiding. Deze verhuurder is gevestigd in Hengelo, Overijssel.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Greenscreen fotohokje

Ook met dit kekke fotohokje kan je los gaan met de achtergronden, dankzij het groene scherm dat als achtergrond wordt gebruikt! Je huurt het greenscreen fotohokje vanaf €600 voor 4 uur foto’s maken en onbeperkt printen, inclusief begeleiding en professionele studioverlichting. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Greenscreen fotograaf

Je hebt de meeste flexibiliteit met een fotograaf, de foto’s zijn dan minder statisch en de fotograaf kan de lichtinstellingen en andere instellingen zoals sluitertijd aanpassen, zodat de mooiste foto’s ontstaan. Daarnaast heb je op deze manier lekker de ruimte en met het grote groene scherm, kunnen ook grotere groepen mensen op de foto! Je huurt de greenscreen fotograaf vanaf €700 voor 4 uur foto’s maken en printen, inclusief professionele studioverlichting.

Klik op het onderstaande profiel voor meer foto’s, informatie, een offerte of boeking

Andere soorten fotobooths huren

Ben je toch op zoek naar iets anders dan een videobooth? Bekijk eens onze overzichten van fotohokjes en fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met alle goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Ten slotte kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt, maar toch liever geen greenscreen fotohokje? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)


BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitFotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle (green screen) fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

WhatsApp WhatsApp Mark!