250+ photobooths & fotohokjes huren in Groningen. [vanaf €175]

Woon je in Groningen en wil je een fotohokje huren? Er zijn helaas niet heel veel fotohokjes te huur in Groningen zelf, maar gelukkig zijn er wel een aantal photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Groningen komen. Of je nu in Groningen, Oldambt, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Delfzijl, Leek of Haren woont. Dus ook in Groningen kan je al een photobooth zonder prints huren voor €175 en met prints voor €275 en €299.

Alle photobooths, fotohokjes & bruiloft videozuilen uit Groningen

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Groningen, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

Onze favoriete photobooths uit Groningen

Hierboven staan ze allemaal, maar hieronder tonen we graag wat meer info over de selectie van de meest favoriete en meest gehuurde photobooths van Groningen:

Supergaaf fotohokje uit Groningen

 • Huurperiode: 4 uur
 • Aantal prints: Onbeperkt op 5×15 cm (dubbel geprint) of 10×15 cm formaat
 • Een medewerker op locatie om je gasten te assisteren
 • Inclusief funbox gevuld met feestaccessoires, waaronder brillen, pruiken, etc.
 • Ontwerpen van een unieke layout voor je prints
 • Een USB stick met alle digitale foto’s
 • Inclusief transport in heel Nederland!
 • Kan de trap en een lift in. Mag buiten staan onder een partytent o.i.d.

Fotobooth met gratis bezorging in Groningen!

 • Huurperiode: 24 uur
 • Aantal prints: 720 prints (720 prints van 5×15 cm, elk fotostrookje dubbel geprint OF 360 prints van 10×15 cm). Genoeg om 12 uur lang elke 2 minuten een foto te printen,
 • Flat rate printer, printen kost ~45 seconden (€299) of High speed fotoprinter, printen kost slechts enkele seconden (€399)
 • Zonder begeleiding tijdens het feest, maar inclusief bezorging
 • Inclusief props
 • Persoonlijk ontwerp voor de prints via het klantenportaal mogelijk – keuze uit 12 formats (€299) of 32 formats (€399)
 • Foto’s worden na afloop online gesteld in het online klanten portaal op onze website (beveiligd met een wachtwoord)
 • Inclusief gratis transport in heel Nederland!

Goedkope photobooth met / zonder printer ophalen in Groningen

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Groningen! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Groningen zijn Groningen stad en Veendam, in de buurt van Hoogezand en Groningen stad. Voor sommige mensen is de ophaallocatie in Friesland, Buitenpost, Drachten, of Heerenveen wellicht dichter bij?

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €175 (zonder printer) of €275 (met printer).

Fotohokjes in de buurt van Groningen huren

Gelukkig zijn er een aantal photobooths te huur in de buurt van Groningen, dus als je geen photobooth kan vinden in Zeeland zelf die voldoet aan je wensen, is dit een perfect optie om in Groningen, Oldambt, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Delfzijl, Leek of Haren een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth te huren:

Verder kijken naar fotobooths

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Groningen, Oldambt, Hoogezand-Sappemeer, Stadskanaal, Veendam, Delfzijl, Leek, Haren of elders in Groningen woont, een fotohokje is nooit echt ver weg!

fotohokje huren Groningen

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!