#Cool! Social Media Hashtag Printer huren: vanaf €245!

hashtag prints social printer huren

Met een hashtag printer maak je van elke smartphone een fotohokje! je hoeft niet langer meer in een rij te staan of je vrienden bij elkaar te houden of de photobooth te zoeken: elke foto die je maakt met een smartphone kan geprint worden, waar je ook bent op het feest! Je zet simpelweg je zelfgemaakte foto’s op social media, zoals Facebook, Twitter en Instagram met een unieke tag van je feest – zeg mark&irene672013 voor een bruiloft – en de hashtag printer haalt alle foto’s met die tag van social media en print ze uit, je hoeft ze alleen te verzamelen bij het print station. De hashtag printer pakketten verschillen enigszins per verhuurder maar reken op:

  • Printen voor 3 of 4 uur
  • Geen props, dus die moet je zelf regelen
  • Eenvoudig te installeren, dus geen begeleiding
  • Heeft wifi nodig om de foto’s te kunnen opsporen en te downloaden

Social media printer huren

Je huurt de social media printer voor €450 voor 4 uur onbeperkt gebruik. Je mag dan onbeperkt printen en je krijgt na afloop alle foto’s digitaal, handig, dan heb je meteen een meer duurzame verzameling van alle foto’s die op de verschillende social media zijn gepost van je event, zolang ze maar de unieke # hashtag hebben! Ze worden geprint op een op maat gemaakt fotokader, bijvoorbeeld met de datum van je bruiloft of het logo van je bedrijf er op! Omdat je hem zelf kan ophalen, betaal je verder geen transportkosten. De verhuurder is gevestigd tussen Eindhoven en Den Bosch, in Noord-Brabant.

Hashtag printer huren

Deze hashtag printer huur je voor 24 uur, dus geen zorgen dat je hem vlak voor en vlak na je feest weer moet ophalen. Meestal kan je de printer de dag voor je evenement al ophalen, of pas de dag nadat je feest, festival, markt, beurs of bedrijfsfeest is afgelopen pas terugbrengen. Tegelijk kan je vanwege de 24 uur huur niet onbeperkt printen met deze hashtag printer: je betaald €245 waarvoor je 320 prints kan maken (dat komt neer op meer dan 5 uur lang, continue, elke minuut een print).  Ook deze social media printer komt inclusief een gepersonaliseerd fotokader en krijg je na afloop alle geprinte foto’s digitaal. Deze verhuurder is gevestigd in Alkmaar (Noord-Holland), de eerste 50 km vervoer is gratis daarna betaald je €0.80 per kilometer.

Smartphone printer huren

Deze social media printer huur je voor 4 uur onbeperkt printen vanaf €379. De precieze prijs hangt o.a. af van het aantal uur dat je wilt en de datum (doordeweeks is goedkoper dan in het weekend). Wederom krijg je alle foto’s digitaal en kan je een custom made fotokader verwachten, maar wat fijn is aan deze verhuurder, is dat bezorging door heel Nederland (dankzij de vestigingen in Amsterdam en Groningen) gratis is, althans al in de prijs verwerkt is.

Instagram fun met de InstaFun

Je huurt de Instagram printer voor 3 uur huur voor €375 en hij werkt natuurlijk ook met andere social media, zoals Twitter en Facebook, zolang er maar een unieke hashtag is, die de printer van de social media af kan plukken en kan printen! Je kan er maar liefst 400 print mee maken en er is een begeleider aanwezig zodat alles goed verloopt. De print kan gepersonaliseerd worden, zodat je bijvoorbeeld je trouwdatum of het logo van je merk of de contactgegevens van je bedrijf op de print kan laten afdrukken.

Hashtag magneet: hashtag optie naast een fotohokje

Ben je niet alleen op zoek naar een hashtag printer, maar naar meer functionaliteit naast je fotohokje, of ben je bang dat het fotohokje bedolven wordt onder de mensen en 1 hokje niet genoeg is (maar 2 te duur?) Bij dit fotohokje (€495 voor 4 uur, all-in) kan je als optie een ‘hashtag magneet‘ toevoegen voor €95, waardoor het fotohokje alle foto’s op social media ook uitprint. Het werkt dus precies hetzelfde als de voorgaande hashtag printers, alleen is de printer in het fotohokje ingebouwd, waardoor je deze dus enkel als extra optie kan bijboeken en niet los kan boeken.

Andere soorten photobooths huren

Ben je toch op zoek naar een fotozuil of fotohokje inclusief de begeleiding en props en uitstraling in plaats van alleen een hashtag printer? Bekijk dan onze overzichten van fotohokjes en de soms goedkopere fotopalen en fotozuilen. Voor de laagste prijzen in elke categorie photobooths check je onze pagina met goedkope photobooths en natuurlijk onze acties & kortingen pagina. Ook kan je een offerte aanvragen voor een fotohokje voor zakelijke evenementen als je een bedrijf bent en speciale wensen hebt.

Wil je juist iets bijzonders en net iets anders dan een ‘gewoon’ fotohokje, bijvoorbeeld omdat je een evenement in de buitenlucht hebt, zoals een beurs, festival of markt? Neem dan een kijkje bij onze sectie bijzondere photobooths:

Algemene offerte aanvraag voor een fotohokje

Wil je advies? Wij helpen je graag met het vinden van het perfecte fotohokje voor jouw feest!

Vul het contactformulier in en wij zorgen er voor dat een aantal geschikte verhuurders je een op maat gemaakte offerte sturen.

Velden met een * zijn verplicht, en helpen ons je beter van dienst te zijn!


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersModern / NeutraalVintageOpblaasbaar


Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


Fotohokjes zoeken op locatie

Vrijwel alle fotohokjes verhuurders werken in heel Nederland en de transportkosten zijn ofwel inbegrepen ofwel minimaal in vergelijking met de kosten van het fotohokje. Mocht je toch een fotohokje zoeken bij jou in de buurt, zoek dan naar fotohokjes per provincie.

#Cool! Social Media Hashtag Printer huren: vanaf €245!
Geef je oordeel!