Fotohokje huren in Velsen? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Ben je van plan om een fotohokje te huren in Velsen (of in IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek)? Dankzij deze gids laten we je zien hoe je het meeste uit onze site kunt halen en binnen een paar minuten fotohokjes kan vergelijken, offertes kan aanvragen of verhuurders een vraag kunt stellen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope photobooth in Velsen, een vintage fotohokje in IJmuiden of een speciale foto booth in Santpoort, zoals een GIF Photo Booth, een groenscreen fotohokje, een VW fotobusje, een videozuil of een selfiespiegel, wij hebben categorieën gemaakt met verschillende verhuurders, ook in de buurt van Velsen / Driehuis en omgeving!

Fotohokjes en fotopalen in Velsen

Als je op zoek bent naar de gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) of open fotopalen / fotozuilen in Velsen, IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek, dan hebben we 4 categorieën voor je:

 1. Traditionele fotohokjes (3/4 uur huur, begeleiding, props, persoonlijke layout van prints etc.)
 2. Budget fotopalen (24 uur huren self service concept: goedkoop, maar geen begeleiding of onbeperkt printen)
 3. Reguliere fotopalen / fotozuilen (vergelijkbaar service concept als fotohokjes)
 4. Digitaal gastenboek (fotobooths zonder printer, erg goedkoop, reken op €200 als je hem zelf ophaalt)

Bij elke photobooth hebben we kort de belangrijkste kenmerken gezet en kan je doorklikken naar de profielpagina, waar je een offerte kan opvragen of de verhuurder kan contacteren. Voor het huren van een fotohokje in Velsen kan bij de pakketprijzen nog een kilometervergoeding worden opgenomen, afhankelijk van de locatie van de verhuurder.

Speciale fotohokjes huren in Velsen

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor je bruiloft, beurs, festival of andere feestelijke gelegenheid om te huren in Velsen? Wij hebben een groot aantal bijzondere fotohokjes in verschillende categorieën!

Snel offertes voor fotohokjes in Velsen opvragen

Wil je snel een paar prijzen vergelijken van fotohokjes in Velsen, zodat je weet dat wat je wilt huren ook echt binnen je budget past en beschikbaar is? Wij kunnen je helpen met onze expertise in fotohokjesland: onze contacten  met meer dan 100 verschillende verhuurders die meer dan 200 verschillende soorten fotohokjes, fotozuilen, fotopalen, videopalen, interactieve mirror booths, greenscreen en GIF photobooths etc. aanbieden. Als je ons je voorkeuren verteld, matchen wij dit met de beste verhuurders en vragen hen je een voor IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek op maat gemaakte offerte te sturen

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Photobooth huren in Noord-Holland

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek)? Begin dan bij deze categorie:

  Met het ‘provincie filter’ kan je per provincie zien welke fotohokjes beschikbaar zijn, daar de meeste verhuurders een bepaald ‘werkgebied hebben. Veel verhuurders zijn echter gewend om het hele land door te rijden voor feesten en zijn landelijk beschikbaar!

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Fotohokjes in verschillende stijlen vinden in Velsen

  Vind je het uiterlijk en de ‘looks’ van een fotohokje net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan wil je waarschijnlijk je fotohokje filteren op basis van uiterlijk en stijl. Dat kan op de volgende manieren:

  Wellicht heb je ook een sterke voorkeur of je wel of geen begeleider bij het fotohokje wilt? Het is natuurlijk handig, maar kost meestal wel iets extra’s en gaat ten koste van je privacy. Met dit filter kan je zelf kiezen:

  Fotohokje huren voor bedrijfsfeest of andere gelegenheid in Velsen

  Ben jij uitverkoren om een personeelsfeest voor je bedrijf in IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek te organiseren en daarom op zoek naar een fotohokje? Geen nood, wij helpen je! We hebben hokjes die je tot diep in de nacht kan huren zonder begeleiding, grappige fotospiegels die je collega’s gegarandeerd aan het lachen maken en we hebben alles van budget photoboths tot bijzondere fotobooths, zoals busjes en caravans. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je personeelsfeest in Velsen. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren in Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek)? Het is niet alleen Gratis, Snel en Supereenvoudig, maar je vindt ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek) kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!