Fotohokje huren in Velsen? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Ben je van plan om een fotohokje te huren in Velsen (of in IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek)? Dankzij deze gids laten we je zien hoe je het meeste uit onze site kunt halen en binnen een paar minuten fotohokjes kan vergelijken, offertes kan aanvragen of verhuurders een vraag kunt stellen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope photobooth in Velsen, een vintage fotohokje in IJmuiden of een speciale foto booth in Santpoort, zoals een GIF Photo Booth, een greenscreen fotohokje, een VW fotobusje, een videozuil of een selfiespiegel, wij hebben categorieën gemaakt met verschillende verhuurders, ook in de buurt van Velsen / Driehuis en omgeving!

Photobooths onder de €300 huren in Velsen, IJmuiden, Santpoort:

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Fotohokjes en fotopalen in Velsen

Als je op zoek bent naar de gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) of open fotopalen / fotozuilen in Velsen, IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek, dan hebben we 4 categorieën voor je:

 1. Traditionele fotohokjes (3/4 uur huur, begeleiding, props, persoonlijke layout van prints etc.)
 2. Budget fotopalen (24 uur huren self service concept: goedkoop, maar geen begeleiding of onbeperkt printen)
 3. Reguliere fotopalen / fotozuilen (vergelijkbaar service concept als fotohokjes)
 4. Digitaal gastenboek (fotobooths zonder printer, erg goedkoop, reken op €200 als je hem zelf ophaalt)

Bij elke photobooth hebben we kort de belangrijkste kenmerken gezet en kan je doorklikken naar de profielpagina, waar je een offerte kan opvragen of de verhuurder kan contacteren. Voor het huren van een fotohokje in Velsen kan bij de pakketprijzen nog een kilometervergoeding worden opgenomen, afhankelijk van de locatie van de verhuurder.

Speciale fotohokjes huren in Velsen

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor je bruiloft, beurs, festival of andere feestelijke gelegenheid om te huren in Velsen? Wij hebben een groot aantal bijzondere fotohokjes in verschillende categorieën!

360° videobooth spinner 

360 video spinner

360º video booth

665

360 video spinner

360º video booth

650

360 video spinner

[3 uur / 80 cm platform]

750

360 video spinner

[4 uur / 115 cm platform]

695
Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

 

Fotospiegels

Actie

Fotospiegel

Fotospiegel

450
Actie!

Fotospiegel

Fotospiegel

545

Fotospiegel

Fotospiegel [2.0]

525
650
650
750
Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

Andere bijzondere soorten photobooths in IJmuiden / Velserbroek

Snel offertes voor fotohokjes in Velsen en IJmuiden opvragen

Wil je snel een paar prijzen vergelijken van fotohokjes in Velsen, zodat je weet dat wat je wilt huren ook echt binnen je budget past en beschikbaar is? Wij kunnen je helpen met onze expertise in fotohokjesland: onze contacten  met meer dan 100 verschillende verhuurders die meer dan 200 verschillende soorten fotohokjes, fotozuilen, fotopalen, videopalen, interactieve mirror booths, greenscreen en GIF photobooths etc. aanbieden. Als je ons je voorkeuren verteld, matchen wij dit met de beste verhuurders en vragen hen je een voor IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek op maat gemaakte offerte te sturen

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Photobooth huren in Noord-Holland

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek)? Begin dan bij deze categorie:

  Met het ‘provincie filter’ kan je per provincie zien welke fotohokjes beschikbaar zijn, daar de meeste verhuurders een bepaald ‘werkgebied hebben. Veel verhuurders zijn echter gewend om het hele land door te rijden voor feesten en zijn landelijk beschikbaar!

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  360 video spinner

  [3 uur / 100 cm platform]

  550

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  450
  299
  375

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Fotomeiden / jongens

  475
  399

  Fotobooth

  Fotopaal

  295
  350

  Digitaal (zonder prints)

  Regio Amsterdam [foto, video & GIF]

  395

  Fotobooth

  Fotopaal

  449
  349

  Fotospiegel

  Fotospiegel [2.0]

  525

  Fotobooth

  Fotopaal

  395
  395
  295
  Actie!
  295
  Actie!

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  545

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Fotohokjes in verschillende stijlen vinden in Velsen

  Vind je het uiterlijk en de ‘looks’ van een fotohokje net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan wil je waarschijnlijk je fotohokje filteren op basis van uiterlijk en stijl. Dat kan op de volgende manieren:

  Wellicht heb je ook een sterke voorkeur of je wel of geen begeleider bij het fotohokje wilt? Het is natuurlijk handig, maar kost meestal wel iets extra’s en gaat ten koste van je privacy. Photobooths zonder begeleidingPhotobooths met begeleiding

  Fotohokje huren voor bedrijfsfeest of andere gelegenheid in Velsen

  Ben jij uitverkoren om een personeelsfeest voor je bedrijf in IJmuiden, Santpoort, Driehuis of Velserbroek te organiseren en daarom op zoek naar een fotohokje? Geen nood, wij helpen je! We hebben hokjes die je tot diep in de nacht kan huren zonder begeleiding, grappige fotospiegels die je collega’s gegarandeerd aan het lachen maken en we hebben alles van budget photoboths tot bijzondere fotobooths, zoals busjes en caravans. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je personeelsfeest in Velsen. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals trouwen, festival, congres of beurs, verjaardag, afscheid of jubileum, borrel, receptie, kerst of sinterklaas.

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren in Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek)? Het is niet alleen Gratis, Snel en Supereenvoudig, wij bewaken ook de betrouwbaarheid van de leveranciers en je vindt ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Velsen (IJmuiden, Santpoort, Driehuis, Velserbroek) kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!