Kerst fotohokje huren? Kies een photobooth met kerst thema!

Ben je op zoek naar een fotohokje om te huren voor kerst? Wellicht ben jij als ‘vrijwilliger’ aangewezen door je baas of collega’s of zit je in de feestcommissie van je bedrijf? In de kerstperiode worden veel fotohokjes gehuurd voor kerstborrels, kerstrecepties, personeelsfeesten, kerstbeurzen, kerstmarkten en andere kerst-gerelateerde evenementen. Kerst is dan ook een populaire periode voor verhuurders en sommige zijn zelfs al lang van tevoren uitverkocht!

Dit zijn onze populairste photobooths met kerst thema:

In dit artikel geven we tips voor het huren van een fotohokje rond kerst. Heb je weinig budget en zoek je een goedkoop fotohokje dan kan je ook overwegen om zelf een fotohokje te maken voor je kerstfeest?

Kerst: een goedkope photobooth voor kerstmis huren

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Photobooth [Hoofddorp]

295
289
300
€175 korting!
Oorspronkelijke prijs was: €425.Huidige prijs is: €250.

Fotohokje, fotopaal, videozuil of iets bijzonders met kerst?

Het eerste waar je over na moet denken is of je een fotohokje, fotopaal of videozuil / wensspaal / videogastenboek wilt huren? Een fotohokje is meestal iets duurder dan een fotopaal of fotozuil, maar heeft wat meer ‘karakter’ en werkt beter voor gasten die verlegen zijn en zich willen verstoppen achter de wanden of het gordijntje van het fotohokje, voordat ze gekke bekken durven te trekken op je kerstfeest. Een fotopaal, flitspaal, fotozuil of photobooth is handiger las je minder ruimte hebt om de fotobooth te kunnen plaatsen en je juist grotere groepen mensen op de foto wilt hebben, zoals een heel team of afdeling.

Een videozuil kan je overwegen als je liever bewegend beeld in plaats van foto’s hebt. Het grootste nadeel is dat je geen leuke print als souvenir over houdt aan het einde van je kerstfeest! Maar een videozuil kan goed werken met kerstmis, zeker als je wilt dat mensen kerstwensen of nieuwjaarswensen inspreken en delen. Sommige fotohokjes kunnen ook zowel foto’s als video’s opnemen, zodat je niet hoeft te kiezen voor kerstmis, maar het allebei kan doen.

Tegelijk ben je misschien juist voor kerstmis wel op zoek naar iets bijzonders, iets dat je nog niet eerder hebt gezien op een bedrijfsfeest, verjaardag of ander evenement? Gelukkig hebben verschillende verhuurders hele originele fotohokjes ontworpen die in niets lijken op de standaard fotohokjes en fotobooths. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

Daarnaast vergelijken we sinds kort XL LED verlichte letters en mobiele fotografenn en photobooths! Voor de meest unieke photobooths van Nederland hebben we een aparte categorie, ‘Unieke photobooths‘ gereserveerd, met Vespa’s en Tuk-Tuks, magneetprinters, 3D GIF-jes en andere zeer bijzondere photobooths die uitermate geschikt zijn voor fotomarketing.

Kerst fotohokje tips

Wil je rond kerstmis een fotohokje huren? Wij hebben een aantal tips voor je:

 • Wees er op tijd bij met reserveren: de leukste en goedkoopste fotohokjes zijn vaak al snel uitverkocht, zeker op piekmomenten in het jaar zoals in de zomer (bruiloften) en de winter (kerstmis en nieuwjaar). Vooral als je op een vrijdag of zaterdag een fotohokje wilt huren moet je er snel bij zijn, want dat zijn de meest populaire dagen van de week, waar 90% van alle aanvragen voor binnenkomen!
 • De meeste verhuurders laten je de lay out van de print aanpassen aan je eigen thema. Vraag de grafisch ontwerper om het fotostrookje te voorzien van sneeuw, een kerstmuts, jingle bells, of iets anders ‘kerstigs’
 • Een groenscreen fotohokje is leuk omdat je de achtergrond van de foto kan laten veranderen van een groen scherm naar  een kerst landschap, een sneeuwpop, of iets anders dat met kerstmis te maken heeft. Zelfs als het niet sneeuwt met kerstmis in Nederland heb je zo een sneeuwwitte foto!
 • Sommige verhuurders laten de begeleiding die vaak bij een fotohokje wordt verstrekt in bijpassende kleding komen. Hoewel het misschien teveel gevraagd is, kan je natuurlijk altijd proberen de medewerker te laten komen opdraven verkleed als kerst-miss of kerstelf of ‘Santa’s little helper’!
 • De verhuurders van sommige fotohokjes en fotozuilen hebben de mogelijkheid om een achtergrond als extra optie bij te boeken. Deze kan je op maat laten maken, maar de meeste verhuurders hebben ook een aantal standaard achtergrond in voorspelbare thema’s, zoals kerst! Vraag er naar bij de verhuurder.

Kerstmis fotohokjes bij jouw in de buurt

Ben je op zoek naar een fotohokje dat bij jouw in de buurt te huur is? De transportkosten zijn meestal maar een klein deel van e totale huurprijs, dus vergeet ook zeker niet om naar fotohokjes in andere provincies te kijken! Ook bieden sommige verhuurders gratis transport binnen Nederland aan als vast onderdeel van hun pakketprijs. Tegelijk zijn er ook budget aanbieders waarbij je het fotohokje zelf moet ophalen omdat er geen begeleiding bij inbegrepen is en dan is het natuurlijk wel handig als je niet al te ver hoeft te rijden om de fotopaal / fotozuil op te halen. Hier kan je fotohokjes in de buurt vinden, gesorteerd per provincie.

Goedkoop fotohokje voor kerstfeest

Wij hebben een actiepagina met alle acties die door verhuurders aan klanten die hun offerte aanvragen via Photobooths-huren.nl worden aangeboden. Bekijk hier alle fotohokjes acties, kortingen en aanbiedingen.

Kerst props

Natuurlijk wil je als je een fotohokje huurt met kerst ook op kerstmis afgestemde props en andere feestartikelen hebben, zodat de foto’s nog leuker worden! Je hebt 4 mogelijkheden om aan kerst gerelateerde props te komen:

 1. Vertel de verhuurder dat je het fotohokje huurt voor een kerstmarkt, kerstfeest of ander kerstmis gerelateerd feest organiseert, Sommige verhuurders hebben speciale ‘thema’ props naast de standaard props en kunnen je dus wellicht voorzien van kerst props!
 2. Je kan gaan shoppen! Denk aan Action, Xenos of online op bijvoorbeeld Bol.com.
 3. Je kan zelf props maken door ze te zoeken op internet en te downloaden! Hier lees je hoe je zelf props maakt en zijn er meer dan 100 props die je gratis kan downloaden. Zoek hier bijvoorbeeld op Pinterest.
 4. Hieronder kan je de eerste specifieke kerstmis props downloaden:

Klik hier om onder andere onderstaande props gratis te downloaden in pdf.

Klik hier om onder andere de onderstaande props gratis te downloaden in pdf.

Hopelijk hebben we je hiermee voldoende op weg geholpen voor het vinden van een geschikt fotohokje voor je kerstfeest. Mocht je alle fotohokjes op deze site willen vergelijken op zaken zoals prijs, locatie, type, begeleiding, stijl etc. dan kan je via onze shop pagina handig fotohokjes vergelijken.

Offertes opvragen – wij matchen je met de beste verhuurders

Laat ons je helpen: vul je gegevens in het contactformulier hieronder in en wij zorgen er voor dat je wordt gematched met de verhuurders die het best aan jouw wensen voldoen!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!