250+ photobooths & fotohokjes huren in Limburg. [vanaf €99]

Woon je in Limburg en wil je een fotohokje huren? Er zijn helaas niet heel veel fotohokjes te huur in Limburg zelf, maar gelukkig zijn er wel een aantal photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Limburg rijden. Of je nu in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Peel en Maas of Venray woont.

Alle photobooths & bruiloft videozuilen uit Limburg

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Limburg, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Photobooth huren in Limburg

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Limburg! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Limburg zijn:

  • Roermond (bij Weert en Venlo)
  • Maastricht (bij Heerlen en Sittard)

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Fotohokjes in de buurt van Limburg huren

Gelukkig zijn er een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Limburg en deze pakketten zijn een logische keuze als je in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Peel en Maas, Venray of elders in Limburg een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Maastricht, Venlo, Sittard-Geleen, Heerlen, Roermond, Weert, Kerkrade, Peel en Maas, Venray of elders in Limburg woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

fotohokje huren Limburg

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!