Ben je op Marktplaats op zoek naar een fotohokje om te huren voor je (trouw)feest? Zoek niet verder, want wij hebben meer fotohokjes verzameld dan op Marktplaats staan! Wij kunnen jou als marktplaats bezoekers dan ook helpen met fotohokjes, fotobooths, interactieve fotospiegels, magic mirror booths, Volkswagen photobooths, fotopalen, fotozuilen, GIFbooths, videozuilen en alle andere soorten fotohokjes die je maar kunt bedenken! Hoe? Op Photobooths-huren.nl kan je kiezen uit meer dan 200 verschillende soorten fotohokjes van meer dan 100 verschillende aanbieders uit heel Nederland!

Marktplaats fotohokje huren

Wat voor type fotohokje wil je huren?

Om je op weg te helpen met zoeken hebben we voor jouw als marktplaats speurder een aantal verschillende overzichten gemaakt met verschillende soorten fotohokjes:

Goedkoop fotohokje op Marktplaats huren?

Kijk hier mocht je verschillende soorten fotohokjes willen vergelijken op prijs, stijl, prints, props, begeleiding, locatie etc: Om je te helpen hebben we ook een overzicht samengesteld van de meest goedkope fotohokjes in elke categorie, als je een klein budget hebt, maar toch graag een fotohokje wilt huren. Ook zijn er een aantal aanbieders die exclusieve kortingen en interessante extra’s via onze site aanbieden! Ben je op zoek naar een verhuurder bij jou in de buurt? Via deze pagina kan je fotohokjes in jouw provincie vinden.

Tarieven fotohokjes opvragen

Zie je door de bomen het bos niet meer, op Marktplaats of in Google? Laat ons je helpen! Je kan ons altijd WhatsAppen op 0612750976, maar je kan ook mailen op info@photobooths-huren.nl. Om het je gemakkelijk te maken kan je ook een algemene offerte aanvraag hieronder doen. Op basis van de door jou opgegeven informatie selecteren wij dan de beste 2-4 verhuurders en vragen ze om je een op maat gemaakte offerte te sturen. Zo hoef je niet Marktplaats of 25 verschillende websites te doorpluizen om te weten dat je een goed keuze hebt gemaakt!

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*