Fotohokje huren in Nijmegen? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!

Kom je uit Nijmegen en wil je een videopaal of photobooth huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzonder fotohokje in Nijmegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende (greenscreen) fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIFbooths, caravan photobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en allerlei andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je direct contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten of je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Fotohokje huren in Nijmegen

Als je een fotohokje wilt huren en in Nijmegen woont, dan hebben we twee complete overzichten voor je:

  • Fotohokje huren (de traditionele fotohokjes met privacy vanwege de wanden of gordijntjes)
  • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooth: een camera op een paal of zuil, zodat je met een grote groep mensen tegelijk op de foto kan)

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook een aantal fotopalen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur huur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Nijmegen. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder). Wel wordt er altijd uitleg en instructie gegeven en wordt de fotozuil opgebouwd en afgebouwd voor je.

bruiloft verjaardag

Bijzondere fotohokjes huren in de buurt van Nijmegen

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Niet zo gek, want fotohokjes worden steeds populairder! Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Nijmegen waar mensen nog oprecht door verrast worden? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland continue door en zijn er een aantal trends, zoals GIF en interactieve fotospiegels. Speciaal daarvoor hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Nijmegen:

Meer photobooths in Gelderland

Veel fotohokjes, fotopalen en videozuilen huur je inclusief transport: ofwel inclusief een aantal gratis kilometers vervoer of met een standaard vergoeding per afgelegde kilometer. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Nijmegen, is hier een overzicht van fotohokjes in de Gelderland.

Maar ook buiten Nijmegen en Gelderland zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Nijmegen komen voor jouw feest. Hier kan je overzichten van fotobooths in andere provincies vinden.

Vergelijk fotobooths in Nijmegen

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten fotopalen en fotozuilen naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), begeleiding, props, gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Kijk dan eens rond op deze pagina, om fotohokjes te vergelijken!

Mocht je door de bomen het bos niet meer zien en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met meer dan 50 verschillende verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om hieronder een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum. Hoe meer je ons verteld waar je naar op zoek bent, des te beter kunnen we je helpen!

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Een goedkoop fotohokje in Nijmegen, kortingen & acties

Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Nijmegen? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkope fotopaal of fotozuil (zonder printer) huren vanaf ongeveer €195 en met printer vanaf ongeveer €295. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats) voor een fotopaal of fotozuil. De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet altijd in de buurt van Nijmegen zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een low budget en wil je iets betaalbaars in Nijmegen, vergeet dan ook niet op onze actiepagina te kijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Nijmegen!

fotopaal fotozuil

Photobooth in Nijmegen voor verjaardag, bruiloft of gala

Ben je op zoek naar een fotohokje in Nijmegen voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Nijmegen, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd om niet naast je favoriete fotohokje te grijpen! Overweeg een goedkope fotopaal of fotozuil zonder printer als je niet zoveel budget hebt voor een foto booth op je verjaardag, maar er toch graag 1 wil!

Mooie trouwlocaties in Nijmegen

Weet je al dat je wilt trouwen in Nijmegen, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 5 van de meest populaire trouwlocaties in Nijmegen:

  1. Sfeerhuys: ‘t Sfeerhuys is een officiële trouwlocatie voor de gemeente Nijmegen en een unieke huwelijkslocatie in Gelderland. Een intieme ceremonie in het park, de bruidstaart op het terras en diner en feest in onze sfeervolle zalen. Dat alles maakt je trouwdag tot een onvergetelijke dag
  2. Villa Klein Heumen: Zoek je een bijzondere locatie voor een huwelijk of jubileum, een boek- of productpresentatie, intiem concert of andere bijzondere gelegenheid in de omgeving van Nijmegen? Een speciale, sfeervolle plek waar iedereen zich direct thuis voelt. Waar je hartelijk ontvangen wordt en waar alles naar jouw wensen en tot in de kleinste details verzorgd is. Villa Klein Heumen heeft ruimtes voor recepties, presentaties enzovoorts in alle soorten en maten. Je kan voor die gelegenheid één of meerdere kamers of zalen of zelfs het hele landgoed huren.
  3. Belvédère: De Belvédère is een officiële trouwlocatie. Maar het is vooral een feestelijke en bijzondere locatie voor huwelijk- en bruiloftsfestiviteiten. Elk hoogtepunt van deze bijzondere dag is hier op zijn plek. De trouwceremonie zelf, lunch met familie en vrienden, de trouwreceptie, een high tea, het bruiloftsdiner en ‘s avonds een grandioos bruiloftsfeest. De Belvédère is het perfecte decor voor een gedenkwaardige dag. We regelen werkelijk alles. Ook de overnachting voor u en uw gasten en het vervoer daar naartoe.
  4. Old Cave: Old Cave is gevestigd in het hartje van het oude centrum van Nijmegen. De locatie is van oorsprong een 18e -eeuwse wijnkelder: een locatie met de romantiek van toen en het comfort van nu. Er zijn hier al vele huwelijken gevierd, zowel als jubilea alsmede voor kersverse bruidsparen. De mogelijkheden zijn legio, wat dacht u bijvoorbeeld van een disco wedding (de hype in Engeland). Uiteraard kunt u ook voor een klassieke romantische dag/avond bij ons terecht. Old Cave beschikt over 3 gewelven die u naar wens kunt indelen. Wat dacht u van een borrelkamer, een buffetruimte en een danszaal met ruimte voor band en/of DJ. Onder het kopje arrangementen vindt u meer informatie betreft dranken en bij keuken over de culinaire mogelijkheden van Old Cave. Kom eens vrijblijvend langs om de sfeer te proeven en de mogelijkheden te bespreken!
  5. Parkhotel Val Monte: Fletcher Parkhotel Val Monte, gelegen in het Gelderse Berg en Dal, behoort tot een van de officiële trouwlocaties van Nederland. De Panoramazaal van de trouwlocatie biedt een prachtig uitzicht over het heuvelachtige bosgebied. De receptie van uw huwelijk kan zowel in een van de zalen als in de enorme tuin plaatsvinden.

Huur een fotohokje uit Nijmegen voor een zakelijk feest

Ben je op zoek naar een fotohokje in Nijmegen voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, event organisers, het B2B segment, het branden en aanpassen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het verzamelen van email adressen, merken en logo’s op de achterwand plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Nijmegen voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je photobooth ruim van te voren! December is vanwege de verschillende feestdagen een drukke maand en begin januari met alle recepties is ook erg populair bij bedrijven om een fotohokje te huren, waardoor de meest populaire en betaalbare verhuurders mogelijk uitverkocht zijn in die maanden. Succes!

    

Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

Hier en hier lees je meer over Nijmegen!

Fotohokje huren in Nijmegen? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.5 (90%) 8 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.