250+ photobooths & fotohokjes huren in Noord-Brabant. [vanaf €99]

Woon je in Noord-Brabant en wil je een fotohokje huren? Er zijn best veel fotohokjes te huur in Noord-Brabant zelf, en ook in de buurt zijn er photobooths of zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Noord-Brabant komen. Of je nu in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Oss, Helmond, Veghel, Roosendaal, Bergen op Zoom of Oosterhout woont.

Alle photobooths, fotohokjes, bruiloft videozuilen & fotospiegels uit Noord-Brabant

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Brabant, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Fotohokje huren

Dit fotohokje huur je voor €545. Je huurt het hokje dan 4 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen, props, gepersonaliseerd fotokader en ale foto’s na afloop digitaal. Ook is het mogelijk om een email, Twitter of facebook koppeling te maken. De eerste 200 gereden kilometers zijn gratis!

Fotohokje boeken

Je huurt dit mooie houten fotohokje voor €550: je huurt het hokje dan voor 4 uur, inclusief begeleiding, onbeperkt printen, props, alle foto’s digitaal na je feest en een gepersonaliseerde fotostrip! Daarnaast kan je kiezen uit 6 verschillende achterwanden van het fotohokje als achtergrond van je foto’s. Ook zijn er verschillende extra opties bij te boeken en heeft deze verhuurder veel ervaring met het volledig customizen van het fotohokje, bijvoorbeeld in de huisstijl van een bedrijf of product!

Photobooth huren in Noord-Brabant

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Noord-Brabant! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Noord-Brabant zijn:

  • Etten Leur (bij Breda)
  • Tilburg
  • Son en Breughel (bij Veghel en Uden)
  • Geldrop (bij Eindhoven)
  • Oss (bij Den Bosch)

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Fotobusje huren

Een echt Volkswagen busje als fotohokje, lekker vintage! Daarnaast heeft deze verhuurder veel ervaring met zakelijke evenementen en kan je bijvoorbeeld sales promoters bijboeken, zodat het fotobusje extra aandacht krijgt, maar ook uitleg over een nieuw product of dienst kan worden gegeven. Een goede keus voor zakelijke evenementen dus, maar ook leuk op festivals, markten en andere evenementen die in de buitenlicht plaatsvinden, hoewel het fotobusje ook naar binnen kan worden gereden. Je huurt dit busje voor €675 voor 3 uur. De eerste 100 kilometer die de verhuurder moet rijden is gratis (de verhuurder is gevestigd tussen Eindhoven en Den Bosch, Noord-Brabant), daarna betaal je €1 per gereden kilometer.

Bijzonder fotohokje

Een paardentrailer, omgetoverd tot een fotohokje! Dat is met recht uniek in Nederland! Met de vintage uitstraling is het een absolute smaakmaker op allerlei feesten, festivals en zakelijke (buiten)evenementen, zoals festivals, markten, parades, sportevenementen, wedstrijden etc. Je huurt deze ‘fototrailer’ voor €600 voor 4 uur. Deze verhuurder heeft veel ervaring met zakelijke klanten en kan er dus voor zorgen dat deze speciale photobooth blikkenvanger wordt op je bedrijfsfeest, beurs of productlancering.

Fotospiegel huren

Met deze fotospiegel kom je van top tot teen op de foto! De spiegel photobooth geeft je aanwijzingen en print na afloop je foto’s uit! Je huurt hem voor 3 uur voor €500 (ex BTW). Je krijgt ook begeleiding, onbeperkt printen en na afloop van je feest alle foto’s digitaal.


Fotohokjes in de buurt van Noord-Brabant huren

Naast de fotohokjes in Noord-Brabant zelf, zijn er ook nog eens een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Noord-Brabant. Er zijn dus genoeg opties als je in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Oss, Helmond, Veghel, Roosendaal, Bergen op Zoom of Oosterhout een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Oss, Helmond, Veghel, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout of elders in Noord-Brabant woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

fotohokje huren Noord-Brabant

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!