250+ photobooths & fotohokjes huren in Zuid-Holland. [vanaf €99]

Woon je in Noord-Holland en wil je een fotohokje huren? Er zijn een aantal fotohokjes te huur in Noord-Holland zelf, maar er zijn nog meer photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Noord-Holland rijden. Of je nu in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Hilversum, Purmerend, Hoorn, IJmuiden of Beverwijk woont.

Alle photobooths, fotohokjes, bruiloft videozuilen & fotospiegels uit Noord-Holland

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Fotobusje huren in Noord-Holland

Dit Volkswagen photobooth busje uit Noord-Holland is geweldig voor een bruiloft of een zakelijke evenement. Je huurt hem voor €710 voor 3 uur. Je kan hem ook voor 2 of 4 uur huren en elk pakket is standaard inclusief begeleiding, onbeperkt printen, de eerste 100 km alle foto’s digitaal, props en een gepersonaliseerd fotostrookje. Daarnaast is het ook nog eens inclusief een thema achtergrond en de mogelijkheid van foto’s e-mailen.

Vintage caravan photobooth huren

Alle photobooth apparatuur is ingebouwd in deze oldtimer caravan fotobooth: je huurt deze vintage caravan voor €550 voor 3 uur. Dat is inclusief het aanpassen van de stijl van de caravan, props, achtergrond, lay-out en begeleiding aan het thema van jouw feest, zonder extra kosten. Ook de eerste 45 kilometer vervoer is gratis. De caravan photobooth komt uit Den Helder dus is ideaal voor feesten, bruiloften en festivals in Amsterdam, Haarlem of elders in de buurt!

Fotohokje uit Noord-Holland

Deze photobooth uit Purmerend komt in verschillende varianten, zoals Classic, Vintage en Bohemian. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook props, een op maat gemaakt fotokader, een thema achtergrond en social media upload mogelijkheden. je kan zelf kiezen of je het fotohokje huurt voor 2, 3 of 4 uur. 3 uur huur kost €550.

Fotopaal uit Alkmaar huren

Uit het midden van Noord-Holland, Alkmaar kan je deze goedkope fotozuil huren: voor €295 huur je deze fotobooth al! Je krijgt hem dan voor 24 uur en als je via photobooths-huren.nl boekt, inclusief professionele studioverlichting en props (ter waarde van in totaal €30). Daarnaast krijg je alle foto’s na afloop digitaal en kan je er 320 op ansichtkaartformaat printen, oftewel 640 fotostrips van 5 x 15 cm! De eerste 50 km vanuit Alkmaar wordt deze fotozuil gratis gebracht en opgehaald, dus overal in Noord-Holland is gratis!

Fotospiegel voor de hele dag huren in Amsterdam!

interactieve magische spiegel

Er zijn meerdere fotospiegels te huur, zelf binnen Noord-Holland, maar het bijzondere aan deze is dat hij – omdat hij zonder begeleiding komt – te huur is voor de hele dag, in plaats van een beperkt aantal uren, zoals 3 of 4 uur. Je huurt hem voor de hele dag voor €495. De eerste 50 km transport vanuit Alkmaar is gratis, dus zonder exra kosten kan je hem huren als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont.

Fotobooth & videobooth in één!

Voor een hele scherpe prijs dankzij de €100 korting huur je deze photobooth uit Amsterdam voor slechts €399! Daarvoor wordt hij overal in Nederland bezorgd, komen er twee begeleiders mee, mag je onbeperkt printen en krijg je een bootlading aan leuke props mee. Daarnaast krijg je alle foto’s na afloop digitaal en heb je de beschikking over de fotobooth voor maar liefst 4 uur! Oh en hadden we al verteld dat het tegelijk ook een videozuil is en je hem dus kan inzetten als digitaal gastenboek en je gasten videoboodschappen kunnen inspreken?

3-in-1! GIF photobooth, videobooth & fotobooth!

Een hele sterke aanbieding: zowel GIF’jes maken, video’s opnemen en foto’s maken (zonder printen), en dat allemaal in 1 photobooth! Voor slechts €245 huur je hem al voor een hele dag, dus als aan je feest geen einde komt, dan ook aan het gebruik van de fotobooth niet! Alle foto’s krijg je na afloop digitaal en als je huurt via photobooths-huren.nl krijg je er ook nog eens gratis props bij!

Houten fotopaal uit Noord-Holland

Deze Noord-Hollandse flitspaal ziet er prachtig uit en huur je voor 3 uur huur kost €475. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook een kist vol feestartikelen, een op maat gemaakt fotokader en email mogelijkheden.

Goedkope photobooth huren in Noord-Holland

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Noord-Holland! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Noord-Holland zijn:

  • Alkmaar (bij Hoorn)
  • Amsterdam (ook voor Haarlem, Amstelveen, Zaandam, Hoofddorp)
  • Den Helder
  • Texel (de enige photobooth waarvoor je niet Texel af hoeft!)

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Fotospiegel huren

Huur de fotospiegel, een photobooth verstopt in een spiegel! Je huurt hem voor €550 voor 3 uur. Daarnaast mag je er onbeperkt mee printen en natuurlijk krijg je na afloop ook alle foto’s digitaal mee. Verder komt de fotospiegel altijd standaard met begeleiding, een kist vol met feestartikelen en props en wordt het fotostrookje aan jouw wensen aangepast, bijvoorbeeld met het logo van je merk of bedrijf er op, of je trouwdatum.


Social media printer huren

In Noord-Holland is er duidelijk voldoende aanbod van social media (hashtag printers)! Je huurt de Instagram printer voor 3 uur huur voor €375 en hij werkt natuurlijk ook met andere social media, zoals Twitter en Facebook, zolang er maar een unieke hashtag is, die de printer van de social media af kan plukken en kan printen! je mag er 400 keer mee printen. De print kan gepersonaliseerd worden, zodat je bijvoorbeeld je trouwdatum of het logo van je merk of de contactgegevens van je bedrijf op de print kan laten afdrukken.

Fotohokjes in de buurt van Noord-Holland huren

Gelukkig zijn er een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Noord-Holland. Dit is dan ook een perfecte optie als je meer keuze uit fotohokjes wilt hebben en je in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Hilversum, Purmerend, Hoorn, IJmuiden of Beverwijk een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Amsterdam, Haarlem, Zaandam, Haarlemmermeer, Alkmaar, Amstelveen, Hilversum, Purmerend, Hoorn, IJmuiden, Beverwijk of elders in Noord-Holland woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

photobooth huren Noord-Holland

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!