250+ photobooths & fotohokjes huren in Overijssel. [vanaf €99]

Woon je in Overijssel en wil je een fotohokje huren? Er zijn een paar fotohokjes te huur in Overijssel zelf, en gelukkig zijn er ook nog een aantal photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Overijssel komen. Of je nu in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Steenwijker, Rijssen, Holten, Raalte, Hellendoorn of Twente woont.

Alle photobooths, fotohokjes, bruiloft videozuilen & fotospiegels uit Overijssel

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Overijssel, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Fotobusje huren in Overijssel

Dit Volkswagen photobooth busje uit Overijssel is geweldig voor een bruiloft of een zakelijke evenement. Je huurt hem voor €710 voor 3 uur. Je kan hem ook voor 2 of 4 uur huren en elk pakket is standaard inclusief begeleiding, onbeperkt printen, de eerste 100 km vervoer, alle foto’s digitaal, props en een gepersonaliseerd fotostrookje. Daarnaast is het ook nog eens inclusief een thema achtergrond en de mogelijkheid van foto’s e-mailen.

Fotohokje uit Noord-Holland

Deze photobooth uit Schalkhaar komt in verschillende varianten, zoals Classic, Vintage en Bohemian. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook props, een op maat gemaakt fotokader, een thema achtergrond en email mogelijkheid. Je kan zelf kiezen of je het fotohokje huurt voor 2, 3 of 4 uur. 3 uur huur kost €550.

Photobooth huren in Overijssel

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Overijssel! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocatie in Overijssel zijn:

  • Hardenberg (bij Meppel en Hoogeveen)
  • Hengelo (bij Enschede)
  • Zwolle (bij Kampen en Ommen)

Omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Caravan photobooth huren in Drenthe

In Overijssel kan je terecht voor een fotohokje in een caravan! Dus lekker dicht in de buurt voor iedereen in Drenthe. Voor €450 huur je een caravan photobooth, inclusief een fotografe, print assistente, onbeperkt foto’s printen voor 3 uur, props en alle foto’s digitaal.

Opblaasbaar wit fotohokje huren in Overijssel

Voor €375 kan je een opblaasbaar fotohokje voor 3 uur huren, dat te gek staat op – bijvoorbeeld – je bruiloft! Het pakket bevat tevens ook een fotografe en een print assistente, onbeperkt foto’s maken en printen, props en alle foto’s digitaal.

Houten fotopaal uit Overijssel

Deze flitspaal uit Overijssel ziet er prachtig uit en huur je voor 3 uur voor €475. Elk pakket is inclusief begeleiding en onbeperkt printen, maar ook een kist vol feestartikelen, een op maat gemaakt fotokader en email mogelijkheden.

Fotospiegel huren

Huur de fotospiegel, een photobooth verstopt in een spiegel! Je huurt hem voor €550 voor 3 uur. Daarnaast mag je er onbeperkt mee printen en natuurlijk krijg je na afloop ook alle foto’s digitaal mee. Verder komt de fotospiegel altijd standaard met begeleiding, een kist vol met feestartikelen en props en wordt het fotostrookje aan jouw wensen aangepast, bijvoorbeeld met het logo van je merk of bedrijf er op, of je trouwdatum.

Social media printer huren

Je huurt de Instagram printer voor 3 uur huur voor €375 en hij werkt natuurlijk ook met andere social media, zoals Twitter en Facebook, zolang er maar een unieke hashtag is, die de printer van de social media af kan plukken en kan printen! Hiermee mag je 400 keer printen. De print kan gepersonaliseerd worden, zodat je bijvoorbeeld je trouwdatum of het logo van je merk of de contactgegevens van je bedrijf op de print kan laten afdrukken.

Fotohokjes in de buurt van Overijssel huren

Gelukkig zijn er een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Overijssel en deze pakketten zijn een perfecte optie voor als je in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Steenwijker, Rijssen, Holten, Raalte, Hellendoorn of Twente een fotohokje, fotobooth, GIF photobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Enschede, Zwolle, Deventer, Hengelo, Almelo, Hardenberg, Kampen, Steenwijker, Rijssen, Holten, Raalte, Hellendoorn, Twente of elders in Overijssel woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

photobooth huren Overijssel

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!