Pasfotohokje huren? Kies uit 25+ verschillende pasfotohokjes! Vanaf €395

Wil je een pasfotohokje huren? Zo’n pasfotohokje dat je je (vroeger) op de treinstations zag en die een zwart-wit printje uitspuugde? Een pasfotohokje met wanden of met een gezellig gordijntje? Ga je trouwen en wil je een pasfotohokje op je trouwfeest om je huwelijk op te vrolijken of organiseer je een personeelsfeest, verjaardag, jubileum of ander feest? Geen nood want wij hebben het meest uitgebreide aanbod van pasfotohokjes in Nederland op onze site staan: meer dan 250 verschillende pasfotohokjes van meer dan 100 verschillende verhuurders bij wie je direct een offerte kan opvragen. In dit artikel beantwoorden we de vragen die je wellicht hebt over het huren van een pasfotohokje en helpen we je op weg.

Alle pasfotohokjes van Nederland:

Actie
550
477

Fotohokje

Feest fotohokje

549

Fotohokje

Fotohokje

475
395
Actie

Fotohokje

Fotohokje

599
545
450
589
425

Fotohokje

Fotohokje

487
425
499

Fotohokje

Fotohokje Almere

545
1,199
886
999
549

Kosten van een pasfotohokje

Als je een pasfotohokje wilt huren wil je natuurlijk weten wat dat gaat kosten. Als expert op het gebied van pasfotohokjes in Nederland en dankzij ons dagelijkse contact met meer dan 100 pasfotohokje verhuurders in Nederland weten wij precies welk budget je nodig hebt voor een pasfotohokje.

De prijzen hiervoor beginnen bij ~€400 en lopen op tot ongeveer ~€600 voor een feest of bruiloft. Voor zakelijke opdrachten kunnen de kosten oplopen tot duizenden Euro’s (denk aan volledige branding van het fotohokje, een betaalsysteem, AVG en GDPR compliance en andere mogelijkheden). De kosten zijn onder meer afhankelijk van of reiskosten al zijn inbegrepen, de ‘looks’ van het pasfotohokje, en of je het pasfotohokje standaard voor 3 of 4 uur huurt. Bij veruit de meeste pakketten kan je wel standaard rekenen op begeleiding, onbeperkt printen, props, een gepersonaliseerd fotokader en alle foto’s digitaal. Afhankelijk van de verhuurder heb je soms ook email en social media mogelijkheden. Lees hier meer over de kosten van verschillende pasfotohokjes.

Zoeken naar pasfotohokjes op onze site

Door middel van een aantal handige filters kan je makkelijk de pasfotohokje van je dromen of budget 🙁 vinden:

Zoeken op stijl: je kan de pasfotohokje filteren op basis van een aantal verschillende stijlen:

 1. Modern / neutraal
 2. Vintage
 3. Hout
 4. Opblaasbaar.

Met of zonder begeleiding, afhankelijk van je voorkeur voor DIY en budget of alles laten regelen en worden ‘ontzorgd’. Kies voor een pasfotohokje:

Hoeveel uur heb je de pasfotohokje nodig?

Filter op basis van provincie om er zeker van te zijn dat de verhuurder ook bij jouw feestlocatie levert, niet alle verhuurders werken in heel Nederland! De provincies staan onderaan de filtercolumn. Voor België hebben we een aparte site voor het huren van pasfotohokjes in België.

Goedkoop pasfotohokje huren

Natuurlijk kan je ook zoeken op basis van prijs, dus als je op zoek bent naar een goedkoop pasfotohokje of een budget pasfotohokje kan je op onze site terecht door alle pasfotohokjes – of een selectie – te ordenen op basis van prijs, van laag naar hoog, zodat de kosten van een pasfotohokje binnen je budget vallen. Hierbij willen we je vooral attenderen op de mogelijkheid om te zoeken naar pasfotohokjes die je voor 24 uur huurtDeze huur je altijd zonder personeel, waardoor de personeelskosten voor de verhuurder – en dus jouw pakketprijs – lager uitvallen. Daarnaast kan je ook nog eens extra lang gebruik maken van het pasfotohokje. Soms kan je hem zelf ophalen en terugbrengen. Het voordeel hiervan is dat je reiskosten wellicht lager uitvallen en dat je het pasfotohokje op het moment dat het jou het beste uit komt kan ophalen en terugbezorgen, soms zelfs een dag eerder of een dag later dan je feest!

Voordelen en nadelen van een pasfotohokje

Elk type photobooth heeft voordelen en nadelen en een pasfotohokje is daar geen uitzondering op. Dus wat zijn dan de voordelen en nadelen van een pasfotohokje huren? Hieronder hebben we kort de belangrijkste in onze ogen aangegeven:

Voordelen van een pasfotohokje

 1. Pasfotohokjes zien er nu eenmaal leuker uit dan de fotopalen of fotozuilen: ze hebben meer ‘looks’ en karakter, meer uitstraling en ze vallen meer op
 2. Pasfotohokjes zijn beter te ‘customizen’. Dit is belangrijk als je een bepaald thema event hebt of je als bedrijf een pasfotohokje voor een zakelijke event wilt inzetten en branding en ‘mentions’ of impressions op social media belangrijk zijn. Pasfotohokjes geven meer ruimte om te bestickeren, ze hebben altijd een achtergrond (wand) of een gordijn
 3. Doordat het pasfotohokje meer afgesloten is van het feest je ook de meer verlegen mensen over de streep kan trekken, die wellicht niet in het openbaar gekke bekken willen trekken
 4. Niet onbelangerijk: de belichting is beter te regelen.

Nadelen van een pasfotohokje

Natuurlijk kleven er ook een paar nadelen aan een pasfotohokje, of die een grote rol spelen hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen en voorkeuren.

 1. Een nadeel van een pasfotohokje is dat ze typisch €100 – €150 duurder zijn dan fotopalen en je daarom met een ruimer budget zal moeten rekenen wil je een echt pasfotohokje op je bruiloft of feest.
 2. Pasfotohokjes kunnen niet altijd naar een hogere verdieping worden gebracht. Een trap op is erg lastig, dus een kleine lift is meestal noodzakelijk, ook al worden de meeste pasfotohokjes opgebouwd uit een aantal losse onderdelen.
 3. Pasfotohokjes komen vrijwel altijd met begeleiding, waardoor je ze typisch voor 3 of 4 uur huurt en niet voor een hele dag. Er is dus altijd iemand bij het pasfotohokjes aanwezig en dat kan natuurlijk ook een voordeel zijn.
 4. Hoewel de pasfotohokjes met een gordijn flexibeler zijn qua aantal mensen dat op de foto past, zal het toch lastiger dan met een fotopaal zijn om met je hele elftal tegelijk het pasfotohokje in te kruipen en op de foto te gaan.

Tips voor het huren van een pasfotohokje

Hieronder een aantal tips voor het huren van een pasfotohokje, lees hier meer uitgebreid over tips voor het huren van pasfotohokjes op je bruiloft.

 • Populaire datum? (vrijdagen, zaterdagen en populaire trouwdata): boek je pasfotohokje vroeg of riskeer een volgeboekte verhuurder!
 • Laat je printjes in 5×15 cm formaat dubbel printen en gebruik ze als bedankje of in een gastenboek!
 • Locatie, locatie, locatie: het succes van je pasfotohokje staat of valt bij een goed zichtbare locatie
 • Denk goed na hoe lang je het pasfotohokje wilt huren: je kan een enkel pasfotohokje huren voor 24 uur, maar de meeste pakketten zijn voor 3 of 4 uur en voor de meeste bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen en andere feesten en events is dat ook ruim voldoende tot ~200 gasten.

Waar bestaat een pasfotohokje pakket meestal uit?

Hoewel je op onze site snel zal zien dat de precieze pakketten van pasfotohokjes niet alleen qua prijs, maar ook qua inhoud en uiterlijk van elkaar verschillen en er dus best iets te vergelijken valt, bevatten de meeste pasfotohokje pakketten die door verhuurders worden aangeboden wel een aantal standaard elementen:

 • 3 of 4 uur huur van het pasfotohokje (dit is gebruikstijd, dus exclusief opbouw en afbouw)
 • Props, feestartikelen, feestattributen
 • Zoals gezegd: begeleiding / assistentie gedurende je feest is vrijwel altijd inbegrepen
 • Na afloop krijg je alle gemaakte foto’s digitaal mee (soms direct na afloop van je feest, soms kan het enkele dagen duren)
 • Het aanpassen van de layout van de prints, zodat je eigen naam, datum of logo er op staat.
 • Op onze site zorgen we er altijd voor dat prijzen inclusief BTW worden getoond, dus geen verassingen!

Is er dan ook iets uitgesloten bij het huren van een pasfotohokje? Ja, reiskosten. Verhuurders doen meestal 1 van deze 3 opties bij het aanbieden van hun pasfotohokjes:

 1. Reiskosten in heel Nedeland zijn standaard bij de prijs van het pasfotohokje inbegrepen. Je betaald er voor, maar ziet het niet apart terug.
 2. Verhuurders geven xx km vanaf hun kantoor gratis, daarbuiten betaal je een bedrag per km.
 3. Je betaald gewoon een bedrag (bijvoorbeeld €0,25) per (gereden) kilometer.

Daarnaast zijn opties als GIF, greenscreen, thema props en soms social media mogelijkheden als extra’s bij te boeken. Succes met het vinden van een pasfotohokje!

Succes met het vinden van een pasfotohokje!

pasfotohokje huren

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!