Fotohokje huren in Pijnacker-Nootdorp? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Als je op zoek bent naar een fotohokje in Pijnacker-Nootdorp (of Delfgauw), dan is dit waarschijnlijk het beste startpunt! Dit artikel is speciaal om je de weg te wijzen door onze site en er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk het fotohokje vindt dat het best past bij je voorkeuren en budget voor je feest in Pijnacker-Nootdorp. Op de site staan meer dan 100 verschillende verhuurders, met meer dan 200 verschillende soorten fotohokjes: greenscreen photobooths in een doos, kist of kast, videozuilen, GIF booths, interactieve selfiespiegels, magic mirrors, fotobusjes, caravan fotobooths, fotopalen, fotozuilen, flitskisten, fotokasten etc. Succes met het vinden van een fotohokje in Pijnacker-Nootdorp!

Verschillende soorten fotohokjes in Pijnacker-Nootdorp

Voor het snel bekijken van alle fotohokjes en fotopalen hebben we alle fotohokjes bij elkaar gezet in 1 groot overzicht:

Als je een fotobooth gaat huren in Pijnacker-Nootdorp kan je het best hier beginnen om een beeld te krijgen van alle verschillende soorten fotohokjes die te huur zijn in Nederland. De goedkope budget fotopalen zijn meestal volgens een ‘self service’ of DIY (‘Do it yourself’) concept: zelf ophalen, zelf installeren, zelf begeleiden en zelf weer terugbrengen. Het voordeel is dat je ze voor 24 uur huurt. Omdat er geen begeleiding en vervoer wordt aangeboden blijven personeelskosten en vervoerskosten achterwege en zijn ze een stuk goedkoper. Je hebt ook reguliere fotobooths, die net als de fotohokjes worden aangeboden inclusief een (vrijwel compleet) pakket: onbeperkt printen, begeleiding, gepersonaliseerd fotokader, props, foto’s na afloop digitaal etc. Meestal komt hier enkel (in sommige gevallen) nog een kilometervergoeding bij als je in Pijnacker-Nootdorp woont. Wil je low budget gaan en ben je op zoek naar een echt goedkope fotobooth? Laat dan het printen en begeleiding vallen en huur een digitaal gastenboek (fotopaal zonder printer), deze photobooths zijn al beschikbaar vanaf ongeveer €200.

Ben je specifiek op zoek naar een fotohokje met begeleiding of juist een fotohokjes zonder begeleiding tijdens je feest? Wij hebben een filter gemaakt, waarmee je supersimpel alle fotohokjes hierop kan selecteren.

Fotohokje in Pijnacker-Nootdorp in jouw stijl

Ben je op zoek naar een fotohokje in een bepaalde stijl? Geen probleem! Wij hebben alle fotohokjes in een aantal stijlen ingedeeld, om je te helpen met het vinden van een fotobooth die het best past bij de stijl, thema en uitstraling van jouw feest of evenement:

Algemene offerte voor Pijnacker-Nootdorp aanvragen

Wellicht weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent, of kan je niets van je gading in de buurt van Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw vinden op onze site? Laat ons je helpen: vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat je ongeveer 3 offertes van verschillende verhuurders ontvangt op basis van onze selectie. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons ook altijd whatsappen op 06 12 75 09 76.

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Fotohokje huren in Zuid-Holland

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw? Kijk dan eerst eens naar de verhuurders die fotohokjes verhuren in Zuid-Holland door te selecteren op werkgebied. Veel verhuurders reizen door het hele land voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen om ze met hun fotobooths op te vrolijken! De beste verhuurder voor jouw voorkeuren en budget woont wellicht niet bij je in de buurt!

  Bijzondere fotobooths in Pijnacker-Nootdorp of Delfgauw

  Geen zin in een standaard fotohokje, want al gezien op de laatste 3 bruiloften of personeelsfeestjes? Geen nood! Sommige verhuurders hebben ook hele speciale fotobooths en wij hebben ze allemaal verzameld. Leuk voor buiten zijn bijvoorbeeld de fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in vintage VW busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisjes, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets! De nieuwste trend in fotohokjesland is de interactieve selfiespiegel, of magische spiegel: een rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook dankzij animaties aanwijzingen aan je kan geven en aftelt totdat de foto’s worden gemaakt! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2018. Als een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuil of wenspaal kunnen worden gebruikt en zowel foto’s kunnen printen als video kunnen opnemen, of die exclusief video’s opnemen (en sommige zijn niet duurder dan €300).

  Met een GIFbooth of GIF photobooths maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje door de illusie van bewegend beeld ontstaat. Ook een eenvoudige GIF fotopaal hoeft niet duurder te zijn dan €300. Met een hashtag printer kan je alle foto’s die je gasten maken op je feest met hun smartphone en die ze op social media zetten (zoals Facebook, Twitter en Instagram) met behulp van een unieke – door jou verzonnen – hashtag laten downloaden en uitprinten zodat iedereen op je feest geprinte foto’s ontvangt! Deze social media printers worden een steeds populairder alternatief nu iedereen een smartphone met een goede camera heeft! Met een greenscreen photobooth kan je de groene achtergrond die wordt gebruikt bij de foto automatisch laten vervangen voor welke achtergrond je ook maar wilt.

  Je favoriete fotohokjes in Delfgauw bewaren

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Fotohokje huren voor borrel, receptie of andere gelegenheid

  Organiseer je een borrel of receptie voor je werk, bijvoorbeeld rond nieuwjaar, kerst of sinterklaas in Pijnacker-Nootdorp en ben je op zoek naar een fotohokje? Geen probleem, want je bent op de site met het grootste aanbod van fotohokjes van Nederland geland! Wij hebben alle soorten, maten, vormen en prijzen fotobooths: van goedkope fotohokjes, tot fotobusjes en magische selfiespiegels. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je sinterklaasborrel, kerstborrel of (nieuwsjaars)receptie in Pijnacker-Nootdorp. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele photobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Via Photobooths-Huren.nl huren is Gratis, Snel en Eenvoudig. Ook hebben wij kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende fotobooth verhuurders!

  Meer info over Pijnacker-Nootdorp en Delfgauw kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!