Selfie mirror huren? Kies uit 25+ selfie mirror booths! Vanaf €399

Wil je een selfie mirror fotobooth huren? Een selfie mirror fotobooth is een rijzende ster in photoboothland en wordt elke jaar populairder en door meer verhuurders verhuurd. Je begint ze al regelmatig te zien op bruiloften, verjaardagen en bedrijfsfeesten, hoewel nog niet zo vaak als de meer conventionele fotohokjes en dat maakt de selfie spiegel booths juist zo leuk. Net zoals de fotohokjes en fotopalen zijn selfie spiegel booths geweldig om herinneringen vast te leggen. Een selfie mirror fotobooth waar je met je hele voetbal of hockey elftal voor kan staan is dan ook een leuke toevoeging op je feest

Ga je trouwen en wil je een selfie mirror fotobooth op je trouwfeest om je huwelijk op te vrolijken of zoek je een goedkope selfie mirror fotobooth omdat je een personeelsfeest, jubileum, festival, beurs of ander feest organiseert? Geen nood want wij hebben het meest uitgebreide aanbod van selfie spiegel booths en andere photobooths in Nederland op onze site staan: meer dan 25 verschillende selfie spiegel booths en 250+ andere photobooths van meer dan 50 verschillende verhuurders bij wie je direct een offerte kan opvragen. In dit artikel beantwoorden we de vragen die je wellicht hebt over het huren van een selfie mirror fotobooth en helpen we je op weg. Lees hier hoe een selfie mirror fotobooth precies werkt.

selfie spiegel selfie mirror huren

Voorbeelden van selfie spiegel booths

Kosten van een selfie mirror fotobooth

Als je een selfie mirror fotobooth wilt huren wil je natuurlijk weten wat dat gaat kosten. Als expert op het gebied van selfie spiegel booths in Nederland en dankzij ons dagelijkse contact met meer dan 50 verhuurders van selfie spiegel booths en andere photobooths in Nederland weten wij precies welk budget je nodig hebt voor het huren van een selfie mirror fotobooth.

De prijzen hiervoor beginnen (met een uitzondering: namelijk slechts €200 voor een handspiegel met een beperkt aantal printjes, die je zelf zal moeten ophalen. De grotere, rechthoekige selfie spiegel booths beginnen met €475 tot ongeveer €600. selfie spiegel booths zijn dus zeker niet de goedkoopste optie als je een fotohokje wilt huren! De prijs is onder andere afhankelijk van:

 • Onbeperkt printen of niet
 • Inclusief begeleiding of niet
 • 3, 4, 8 of 24 uur huren
 • Inclusief props of exclusief props
 • Inclusief of exclusief reiskosten

Als je de selfie mirror fotobooth huurt voor de hele dag zonder begeleiding, is dat niet alleen goedkoper, ook heb je geen pottekijkers. Daardoor heb je meer flexibiliteit met wanneer de selfie mirror fotobooth wordt gebracht en weer wordt opgehaald. Bij sommige verhuurders kan dat vaak al een dag eerder of later dan je feest! Lees hier meer over de kosten van verschillende selfie spiegel booths.

Zoeken naar selfie spiegel booths op onze site

Door middel van een aantal handige filters kan je makkelijk de selfie mirror fotobooth van je dromen of budget 🙂 vinden:

Zoeken op stijl: je kan de selfie spiegel booths filteren op basis van een aantal verschillende stijlen:

 1. Modern / neutraal
 2. Vintage
 3. Hout

Met of zonder begeleiding, afhankelijk van je voorkeur voor DIY en budget of alles laten regelen en worden ‘ontzorgd’. Kies voor een selfie mirror fotobooth:

Geen props nodig, of regel je ze zelf? Filter de selfie spiegel booths:

Hoeveel uur huur wil je de selfie mirror fotobooth huren?

Filter op basis van provincie om er zeker van te zijn dat de verhuurder ook bij jouw feestlocatie levert, niet alle verhuurders werken in heel Nederland! De provincies staan onderaan de filtercolumn. Voor België hebben we ook een aparte site.

Goedkoop een selfie mirror fotobooth huren voor je bruiloft of feest

Natuurlijk kan je ook zoeken op basis van prijs, dus als je op zoek bent naar een goedkope selfie mirror fotobooth of een budget selfie mirror fotobooth kan je op onze site terecht door alle selfie spiegel booths – of een selectie – te ordenen op basis van prijs, van laag naar hoog, zodat de kosten van een selfie mirror fotobooth binnen je budget vallen. Hierbij willen we je vooral attenderen op de mogelijkheid om te zoeken naar selfie spiegel booths die je voor 24 uur huurt, waarvoor je minder dan €500 kwijt bent.

Deze selfie spiegel booths huur je altijd zonder personeel, waardoor de personeelskosten voor de verhuurder – en dus jouw pakketprijs – lager uitvallen. Daarnaast kan je ook nog eens extra lang gebruik maken van de selfie mirror fotobooth. Soms kan je hem zelf ophalen en terugbrengen. Het voordeel hiervan is dat je reiskosten wellicht lager uitvallen en dat je de selfie mirror fotobooth op het moment dat het jou het beste uit komt kan ophalen en terugbezorgen, soms zelfs een dag eerder of een dag later dan je feest! Let er wel op dat de verhuurder niet heel ver weg van je feestlocatie is en je dus niet alsnog over je budget heen gaat vanwege de reiskosten die meestal niet in de pakketprijs inbegrepen zijn, omdat ze van geval tot geval variëren.

Voordelen en nadelen van een selfie mirror fotobooth

Elk type photobooth heeft voordelen en nadelen en een selfie mirror fotobooth is daar geen uitzondering op. Dus wat zijn dan de voordelen en nadelen van een selfie mirror fotobooth huren? Hieronder hebben we kort de belangrijkste in onze ogen aangegeven:

Nadelen van een selfie mirror fotobooth

 1. De selfie mirror fotobooth is een nieuw type photobooth en daar betaal je een premium prijs voor Er zijn nog niet zoveel verhuurders die hem verhuren en daardoor is hij typisch net zo duur als een gesloten fotohokje met wanden of een gordijntje. De fotopalen en fotozuilen zijn wat dat betreft scherper geprijsd en bieden wellicht uitkomst als je een beperkter budget hebt.
 2. De meeste selfie spiegel booths zijn minder goed te ‘customizen’ omdat er minder oppervlakte is om te bestickeren. Dit is belangrijk als je een bepaald thema event hebt of je als bedrijf een selfie mirror fotobooth voor een zakelijke event wilt inzetten en branding en ‘mentions’ of impressions op social media belangrijk zijn. De selfie spiegel booths geven minder ruimte om te bestickeren, voornamelijk de twee zijkanten en de achterkant, hoewel deze ook vaak tegen een muur staat.
 3. Doordat de selfie mirror fotobooth open is kunnen de meer verlegen mensen welicht twijfelen of ze op de foto moeten gaan. Aan de andere kant: het kan ook heel aanstekelijk werken op de andere gasten als een paar durfals alvast gekke bekken gaan trekken voor de selfie mirror fotobooth.
 4. Let op: niet elke selfie mirror fotobooth zal de begane grond kunnen verlaten zonder een lift! Dus heeft je feestlocatie enkel een trap, vraag dan voor de zekerheid na bij de selfie mirror fotobooth verhuurder wat mogelijk is!

Voordelen van een selfie mirror fotobooth

Natuurlijk zijn er ook een paar voordelen om te kiezen voor een selfie mirror fotobooth, of die een grote rol spelen hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen en voorkeuren.

 1. Een voordeel van een selfie mirror fotobooth is dat ze pas sinds kort in de markt zijn geintroduceerd. Dus als je na 3 bruiloften of personeelsfeesten met een phobooth een beetje ‘fotohokjesmoe’ bent, dan is een selfie mirror fotobooth een leuke afwisseling.
 2. Bij selfie spiegel booths kan je echt kiezen tussen zonder of met begeleiding, waardoor je ze niet alleen voor 3 of 4 uur kan uren, maar ook voor de hele avond (8 uur huur) of zelfs de hele dag (24 uur huur concept). Als je een intiem feest wilt, zonder onbekende mensen, kan dat!
 3. De selfie spiegel booths zijn veel flexibeler op het gebied van hoeveel mensen erop een foto passen. Let er wel op dat de belichting goed geregeld is!
 4. Omdat de meeste selfie spiegel booths tot aan de grond reiken, zijn de fotospiegels ook uitermate geschikt om kinderen, senioren in een rolstoel of gehandicapte gasten in een rolstoel mee op de foto te zetten. Geen geworm in een hokje of op je tenen moeten staan om op de foto te komen, iedereen komt er van top tot teen op!

Tips voor het huren van een selfie mirror fotobooth (op je bruiloft)

Hieronder een aantal tips voor het huren van een selfie mirror fotobooth, lees hier meer uitgebreid over tips voor het huren van fotopalen en selfie spiegel booths op je bruiloft.

 • Populaire datum? (vrijdagen, zaterdagen en populaire trouwdata): boek je selfie mirror fotobooth vroeg of riskeer een volgeboekte verhuurder!
 • Locatie, locatie, locatie: het succes van je selfie mirror fotobooth staat of valt bij een goed zichtbare locatie
 • Denk goed na hoe lang je de selfie mirror fotobooth wilt huren: je kan selfie spiegel booths huren voor 24 uur, andere pakketten zijn voor 3 of 4 uur. In alle eerlijkheid: voor de meeste bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen en andere feesten en events is 3 of 4 uur huur van een selfie mirror fotobooth ook ruim voldoende (tot ~200 gasten).
 • Zoek een verhuurder uit die in de buurt zit om op reiskosten te besparen!
 • Denk goed na of je begeleiding nodig hebt. Als je begeleiding kan missen, kan je (net) onder de €500 een selfie mirror fotobooth huren!

Waar bestaat een selfie mirror fotobooth pakket meestal uit?

Hoewel je op onze site snel zal zien dat de precieze pakketten van selfie spiegel booths niet alleen qua prijs, maar ook qua inhoud en uiterlijk van elkaar verschillen en er dus best iets te vergelijken valt, bevatten de meeste selfie mirror fotobooth pakketten die door verhuurders worden aangeboden wel een aantal standaard elementen:

 • 3, 4, 8 of 24 uur huur van de selfie mirror fotobooth (dit is gebruikstijd, dus exclusief opbouw en afbouw)
 • Onbeperkt printen (behalve bij de budget selfie spiegel booths)
 • Zoals gezegd: begeleiding / assistentie gedurende je feest is meestal inbegrepen bij de pakketten die ook foto’s kunnen maken en printen, maar niet bij de budget / goedkope selfie spiegel booths.
 • Na afloop krijg je alle gemaakte video’s digitaal mee (soms direct na afloop van je feest, soms kan het enkele dagen duren)
 • Op onze site zorgen we er altijd voor dat prijzen inclusief BTW worden getoond, dus geen verassingen!

Is er dan ook iets uitgesloten bij het huren van een selfie mirror fotobooth? Props zitten ook niet altijd bij selfie spiegel booths. Ook: reiskosten zijn vaak exclusief. Verhuurders doen meestal 1 van deze 4 opties bij het aanbieden van hun selfie spiegel booths:

 1. Zelf ophalen. Dat is in elk geval helder, maar komt niet vaak voor bij
 2. Reiskosten in heel Nederland zijn standaard bij de prijs van het selfie mirror fotobooth inbegrepen. Je betaald er voor, maar ziet het niet apart terug.
 3. Verhuurders geven xx km vanaf hun kantoor gratis, daarbuiten betaal je een bedrag per km.
 4. Je betaald gewoon een bedrag (bijvoorbeeld €0,25) per (gereden) kilometer.

Daarnaast zijn thema props en soms social media mogelijkheden, en een rode loper met glimmende paaltjes voor de ‘VIP uitstraling’ als extra’s bij te boeken. Bij de echte goedkope budget selfie spiegel booths betaal je wellicht ook extra voor:

 • Props
 • Aangepast, persoonlijk fotokader

Succes met het vinden van een selfie mirror fotobooth!

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!