Alles over surprise stoepfeestjes [prijzen, huren, contact, corona-proof]

Nu grote feestjes met een photobooth vanwege lockdowns, avondklok, visite restricties en andere corona maatregelen niet mogelijk zijn, is een stoepfeestje (vanaf €245) een populair alternatief! Een stoepfeest wordt vaak geboekt als surprise, zodat het voor de jarige of feestvarken(s) compleet onverwacht komt! In dit artikel leggen we precies uit hoe stoepfeestjes werken, wat een stoepfeestje kost, waarom ze zo leuk zijn, en hoe je een stoepfeestje corona-proof maakt.

Direct een stoepfeestje boeken

Wil je zo snel mogelijk een surprise stoepfeestje regelen met een discobus of feestbus? Vul dan het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk gecontacteerd wordt door een beschikbare aanbieder van stoepfeestjes! Heb je meer vragen of bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? vul het ‘vragen, opmerkingen’ veld in het contactformulier in of mail op mark@photobooths-huren.nl. Nog meer haast? Stuur een WhatsApp berichtje naar oprichter en eigenaar Mark op 06 12 75 09 76.

  Velden met een * zijn verplicht

  Surprise stoepfeest offerte en beschikbaarheid

  Wil je een specifieke aanbieder van stoepfeestjes en tuinfeestjes contacteren en zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende aanbieders? Maak een selectie hieronder:

  Wat is een stoepfeestje?

  Een stoepfeestje is letterlijk een feestje dat bij jouw op de stoep in alle heftigheid losbarst met een intensiteit die je na 15 minuten (of langer) helemaal vrolijk achterlaat! DJ, Saxofonist, discobol, discolampen, rode loper, licht effecten, sound effects, rookmachine, confettikanon, je kan het zo gek niet verzinnen of het komt het busje uit. Het leukst is natuurlijk als het een verassing is voor de jarige / bruidspaar of wie dan ook in kwestie en de buren en de buurt spontaan mee doen.

  Een stoepfeestje is ideaal voor allerlei verschillende gelegenheden:

  • verjaardag
  • bruiloft
  • jubileum
  • (eind)examen
  • sinterklaas
  • kerst
  • diploma uitreiking
  • buurtfeest
  • zomaar omdat we corona-moe zijn en we toe zijn aan een verzetje om de sleur van alledag te breken!

  Hoe is een stoepfeestje corona proof?

  Afhankelijk van de precieze covid-19 maatregelen van de overheid en de adviezen van het RIVM van het moment kan een stoepfeestje op verschillende manieren corona-proof en met inachtneming van de dan geldende maatregelen en restricties worden gehouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • afstand houden tussen alle gasten (social distancing gaat een stuk makkelijker op de stoep dan in de woonkamer!)
  • volledig digitaal, waarbij de gasten via link worden uitgenodigd en mee kunnen kijken en gezien kunnen worden door het feestvarken
  • een drive-through, waarbij je gasten langs kunnen rijden

  Neem contact op en vraag naar welke (on)mogelijkheden er op dit moment zijn voor een stoepfeestje voor de deur, gegeven de huidige corona maatregelen.

  Voorbeeld drive-through stoepfeestje:

  “Ga voor de drive-thru? Onze bus met rode strik komt aan als een grote verrassing! Met een ervaren DJ, live saxofonist en enorm veel confetti en rook. We rijden voor met onze bus, rollen de rode loper uit en familie en vrienden stellen zich op in hun eigen auto in de straat. Wanneer de jarige job naar buiten komt gaat het dak eraf. Iedereen kan vanuit zijn of haar autoraam meegenieten en de jarige natuurlijk feliciteren!🎉”

  Voorbeeld digitaal stoepfeestje:

  “Wij komen namelijk naar je toe met onze bus en zetten een TV scherm aan. Op het TV scherm zijn alle familie en vrienden van de jarige te zien. Zodra de jarige naar buiten komt gaat het dak er echt even af! Direct feest met iedereen vanuit hun eigen huis en een onvergetelijke herinnering.🥳 Wij bieden top entertainment op je eigen stoep vanuit de discobus. Met rook confetti, verlichting en muziek op maat gaan we er samen echt een onvergetelijk moment van maken waar nog lang over nagepraat zal worden.”

  Kosten surprise stoepfeestje aan huis

  Wat kost een stoepfeestje? De prijs van een stoepfeestje bedraagt ongeveer €245. De kosten van een stoepfeestje zijn dus verrassend laag en een stoepfeestje organiseren is dus vrij goedkoop als je samen met enkele vrienden of familieleden een stoepfeestje als verjaardagskado of bruidskado geeft. Een stoepfeestje is zeker goedkoop als je beseft wat je er allemaal voor krijgt en goedkoper dan menige photobooth, hoewel een goedkope fotobooth een goed alternatief blijft als de zwaarste restricties zijn opgeheven. Daarom voorspellen wij stiekem dat ook na de corona crisis het stoepfeestje definitief en permanent een onderdeel blijft uitmaken van het assortiment aan entertainment dat op onze site te boeken is. Een stoepfeest duurt minimaal een kwartier en voor die 15 minuten betaal je typisch €245. Langer kan bij sommige aanbieders ook, maar bedenk dat de intensiteit dan wellicht iets afneemt, (en het weer wel moet meewerken in de winter, het kan zijn dat iedereen langzaam begint te verkleumen…)

  Extra tip voor je stoepfeestje

  Huur XL lichtletters in! Deze zijn 1 meter groot en bij de meeste kan je zelf de kleur licht met een LED afstandbediening bepalen. Denk aan de leeftijd van de jarige, of de initialen van het bruidspaar en enig ander woord! Hier staat een overzicht van alle lichtletters die je kan huren. Voor de grote letters moet je rekenen op ongeveer €40 per letter, hoewel je bij langere woorden meestal iets van korting krijgt

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!