250+ photobooths & fotohokjes huren in Utrecht. [vanaf €99]

Woon je in Utrecht en wil je een fotohokje huren? Er zijn helaas niet heel veel fotohokjes te huur in Utrecht zelf, maar gelukkig zijn er wel een aantal photobooths in de buurt en zijn er fotobooths die gratis transport aanbieden en dus zonder extra kosten naar Utrecht rijden. Of je nu in Utrecht, Amersfoort, Stichtse Vecht, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten of Soest woont.

Alle photobooths, fotohokjes, bruiloft videozuilen & fotospiegels uit Utrecht

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Utrecht, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Photobooth huren in Utrecht

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Utrecht! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocatie in Utrecht is De Meern, ten westen van Utrecht stad. Maar omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Stoer fotohokje in Utrecht huren

Een superstoer, houten fotohokje dat een graag geziene gast is op menig festival en andere evenementen! De prijs is afhankelijk van je specifieke wensen, hoe lang je het hokje wilt gebruiken en op welke datum. Het hokje kan ook videoboodschappen opnemen en er kan een greenscreen wand aan worden toegevoegd. De props bij dit hokje zijn absoluut uniek en omdat de verhuurder ook zijn sporen ruimschoots heeft verdiend in de entertainment industrie, kan er indien gewenst een hele licht, geluid en muziek show om het fotohokje worden heengebouwd!

Fotohuisje huren

festivals, beurzen, markten, sportwedstrijden, winkelopeningen: dit photobooth huisje heeft het allemaal gezien! Je huurt hem voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, props, een gepersonaliseerd fotokader, alle foto’s na afloop digitaal en transport. De prijs is onder meer afhankelijk van datum en locatie. Dit hokje kan ook dienst doen als videobooth en je kan er als optie ook een greenscreen bij boeken! Daarnaast kan je er ook licht, geluid en muziek aan de verhuurder toevertrouwen!

Fotohokjes in de buurt van Utrecht huren

Gelukkig zijn er een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Utrecht en omdat utrecht zo contrala gelegen is, is dit een perfecte optie als je in Utrecht, Amersfoort, Stichtse Vecht, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten of Soest een fotohokje, fotobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Utrecht, Amersfoort, Stichtse Vecht, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten, Soest of elders in Utrecht woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

fotohokje huren Utrecht

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!