XL LED lichtletters huren in Utrecht. Vanaf €45 per letter

Organiseer je een bedrijfsfeest of een bruiloft in de regio Utrecht en ben je nog op zoek naar kekke grote staande verlichte letters, om je gasten welkom te heten, te laten zien waar de bar zich bevindt of om jullie liefde te uitten? XL LED lichtletters zijn geweldig voor de styling en decoratie van je event. Zoek niet verder, in dit artikel vertellen we waar je op moet letten bij het huren van XL letters, wat de lichtletters ongeveer kosten om te huren en te kopen en geven we enkele tips.

Update 2023: alle actuele prijzen en pakketten staan nu online!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is nu - in 2023 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths en ander foto entertainment van Nederland. Op ons platform staan meer dan 100 verhuurders en 250+ verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth voor minder dan €200 zonder prints (€159 of €195), of onder de €300 inclusief prints (€295, €289, €295 of €275 ). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en verhuurt zelf geen photobooths, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76. We zijn ook actief in België! Wil je snel een paar offertes van verschillende beschikbare photobooths uit de regio ontvangen? Vul dan het contactformulier hieronder in:

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Kosten van XL lichtletters huren in Utrecht

  Als je wilt inschatten hoeveel je kwijt bent aan het huren van grote staande LED lichtletters in Utrecht voor styling van je evenement, kan je uitgaan van de volgende gemiddelde kosten per letter:

  • Verlichte XL letters (100 cm): ~€45 per letter voor 3 dagen huur (verzending dag 1, gebruik dag 2, terugzenden dag 3)
  • Verlichte letters (75 cm): ~€15 per letter voor 3 dagen huur (verzending dag 1, gebruik dag 2, terugzenden dag 3)

  Hier komen dan nog wel de verzendkosten bij, aangezien de verhuurders niet in Utrecht zelf zitten. Hoewel je de verlichte letters kan ophalen maken de meeste mensen gebruik van de verzendservice: reken hierbij op ongeveer €20 per 3 letters aan transportkosten indien de LED letters met de pakketpost worden verzonden. De prijzen voor verzenden per koerier variëren per verhuurder en hangen af van de locatie van het magazijn en andere opdrachten in Utrecht en omgeving die kunnen worden gecombineerd.

  De prijs voor grote LED lichtletters in Utrecht opvragen

  Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je advies van ons welke lichtletters beschikbaar zijn ter decoratie, welke verhuurder in de buurt van Utrecht zit en het best past bij jouw wensen en feest? Niet alle letters kunnen bijvoorbeeld even goed tegen water en sommige kunnen op je evenement van kleur wisselen met behulp van een afstandsbediening, terwijl bij andere verlichte letters een ander kleurtje lampen van tevoren moet worden ingedraaid.

  We stellen graag ons netwerk van aanbieders ter beschikking en helpen je met het vinden van de verlichte (LED) letters die het best bij jouw voorkeuren, locatie in Utrecht, datum en budget passen. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier voor het uren van lichtletters in Utrecht in en wij gaan gratis voor je aan de slag met het selecteren van de verhuurders die het best bij jouw wensen passen! Binnen 24 uur ontvang je dan enkele gratis en vrijblijvende offertes, zodat je tijd en geld bespaart door de verschillende offertes met elkaar te vergelijken!

   Welke letters wil je huren?

   Wat voor evenement organiseer je?


   BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

   Tips voor het huren van XL lichtletters in Utrecht

   • Laat je (trouw) fotograaf weten dat je verlichte letters huurt en vraag hem of haar om er leuke trouwfoto’s van te maken. Hij of zij heeft vast leuke ideeën hoe je kan poseren rondom de letters of wellicht heeft hij zelfs een suggestie voor een leuk woord: de verhuurders verhuren namelijk het hele alfabet! Zo heb je ook na afloop van je feest of bruiloft dankzij de foto’s een blijvende herinnering aan je lichtletters met grote LED of gloeilamp verlichting
   • Gebruik onze site om verschillende aanbieders van lichtletters in de regio Utrecht te bekijken en selecteer niet enkel op prijs, maar ook op basis van uiterlijk, grootte (tussen de 75 cm en 100 cm) en natuurlijk de locatie van het magazijn, want of je ze nu laat bezorgen of gaat halen, transport kost altijd tijd en/of geld!
   • Zoek je lichtletters tijdens de bruiloft in de regio Utrecht? Gebruik de verlichte XL letters niet enkel op je feest, maar zet ze bijvoorbeeld ook al overdag tijdens je receptie in het zicht! Zo heb je langer plezier van je verlichte letters.
   • Ga je losse letters huren voor je ‘eigen’ woord? De standaard letter combinaties die worden aangeboden zijn goedkoper dan de losse letters. Huur je meer dan 6 letters, kijk dan of er een korting mogelijk is op de huur van losse letters. Niet geschoten is altijd mis!
   • Bedenk van te voren of je interesse hebt in (gloei)lampen (perfect voor warm wit) of rechtop staande XL LED verlichting (vele verschillende kleuren).
   • Indien het niet duidelijk blijkt uit de informatie in het profiel: verzeker je ervan of het licht dimbaar is en dat je het licht op verschillende intensiteit kan zetten, indien dat belangrijk is voor je?
   • Ook voor de decoratie en styling van je bruiloft of evenement zijn de grote staande verlichte letters een uitkomst en aandachtstrekker!

   XL lichtletters in Utrecht kopen

   Als je de lichtletters voor een langere periode nodig denkt te hebben of ze zelf wilt gaan verhuren of gebruiken, bijvoorbeeld omdat je een feestlocatie in de regio Utrecht hebt, kan je ook overwegen om de lichtletters te kopen. Bedenk wel dat je dan ook de kosten draagt voor opslag en onderhoud. Als je XL lichtletters wilt kopen moet je ongeveer rekenen op rond de €300 per letter.

   Photobooths-huren.nl
   WhatsApp WhatsApp Mark!