Fotohokje huren in Zeist? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Een fotohokje huren in Zeist of Den Dolder is eenvoudig met behulp van alle informatie op onze site. We hebben dit artikel geschreven om mensen die op zoek zijn naar een fotohokje (in de buurt van) Zeist te helpen. Op deze site staan dan ook meer dan 200 verschillende photobooths, fotopalen, videozuilen, fotospiegels, greenscreen fotohokjes, animated GIF photobooths, fotobusjes en zelfs caravans met een fotohokje er in! Daarnaast geven we tips en maken het supereenvoudig om in contact te komen met een verhuurder om een vraag te stellen, een fotohokje te boeken, een vrijblijvende optie te nemen of een offerte aan te vragen, zodat je 100% zeker bent wat een fotohokje op je feest in Zeist precies kost.

Fotohokjes en fotobooths huren in Zeist

Als je een fotobooth wilt huren in Zeist is een van de eerste beslissingen die je moet maken of je een gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) wilt huren, of een open fotopaal of fotozuil. Het fotohokje heeft over het algemeen iets meer ‘karakter’, maar is ook iets duurder, heeft meer ruimte nodig en er passen maar een beperkt aantal mensen in het hokje. De ‘open’ photobooths zijn – soms – goedkoper en er passen meer mensen op de foto. Wel heb je minder privacy en ziet de fotopaal / fotozuil er soms een beetje ‘kaal’ uit. Wij hebben deze twee soorten fotohokjes daarom opgesplitst en twee aparte categorieën gemaakt:

Bij de fotopalen kan je een onderscheid maken tussen ‘reguliere’ fotopalen die je inclusief begeleiding voor 3 of 4 uur huurt en goedkope low budget foto booths: je moet ze soms zelf ophalen, er is geen begeleiding bij en je kan niet onbeperkt printen: ook voor andere mogelijkheden betaal je extra. Het grote voordeel is echter dat je ze voor 24 uur huurt en dus meestal een dag eerder of later kan ophalen / wegbrengen. Er is een aparte categorie voor goedkope fotobooths zonder printer.

bruiloft verjaardag

Offerte aanvraag Zeist

Wil je gebruik maken van onze photobooths expertise? Dat kan! Je kan ons altijd whatsappen op 06 12 75 09 76, maar je kan ons ook een match laten maken tussen jouw voorkeuren, budget en locatie en wat de verschillende verhuurders allemaal beschikbaar hebben. Vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat de meeste geschikte fotobooth verhuurder(s) voor jou een op maat gemaakte offerte sturen, zodat je eenvoudig kan vergelijken.

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Fotohokjes huren in Utrecht

  In je zoektocht naar een fotohokje in Zeist en Den Dolder hebben we een handige manieren om te zoeken:

  Met dit filter kan je per provincie zien welke fotobooth verhuurders actief zijn. De kilometervergoeding die de meeste verhuurders rekenen is vrij laag en meestal maken ze er geen winst op, dus dat betekent dat ook een verhuurder die verder weg zit, toch je beste keus kan zijn! Daarnaast rijden veel verhuurders de eerste zoveel kilometer gratis of zit gratis transport zelfs verwerkt in de pakketprijs!

  Fotohokjes met bijzondere mogelijkheden in Zeist

  Er zijn ook fotohokjes die er niet uit zien als het standaard fotohokje of fotozuil, of die andere dingen kunnen dan de standaard fotobooth. Kijk bevoordeeld eens naar onze fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in Volkswagen busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisje, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets! Een nieuwe trend is ook de interactieve fotospiegel, of mirrorbooth: een rechthoekige rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook aanwijzingen geeft door middel van animaties op de spiegel! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2018. Ale een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuilen kunnen worden gebruikt en zowel printen als video opnemen, of die exclusief video’s opnemen.

  Met een GIFbooth of GIF photobooth maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje met de illusie van bewegend beeld ontstaat. Met hashtag printers kan je automatisch alle foto’s die je gasten maken en op social media zoals Facebook, Twitter en Instagram uploaden met behulp van een unieke hashtag laten downloaden en uitprinten. Deze social media printers worden steeds populairder! Met een greenscreen photobooths kan je elke achtergrond kiezen die je maar wilt: je maakt een foto met een gifgroene achtergrond en deze wordt digitaal vervangen voor de door jou gekozen achtergrond.

  Fotohokje huren voor verjaardag, jubileum of andere gelegenheid

  Organiseer je je eigen verjaardag of het jubileum, lustrum of gala voor iemand in Zeist? Wij hebben hele kleine fotopalen die in een woonkamer of een tuin passen, maar ook opblaasbare fotohokjes die met verschillende kleuren verlicht kunnen worden, zodat ze altijd bij het thema van je verjaardag, lustrum of jubileum passen! Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je verjaardag of gala in Zeist. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele foto booths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl of WhatsApp op 06 12 75 09 76 om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Een fotohokje in Zeist en Den Dolder in jouw stijl?

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Zeist in een bepaalde stijl? Je kan de fotohokjes filteren op basis van een aantal verschillende stijlen (moderne / neutrale fotohokjes en vintage fotohokjes) en materialen (houten fotohokjes en opblaasbare fotohokjes).

  Ben je op zoek naar een fotohokje met begeleiding, zodat alles op rolletjes loopt? Of zoek je juist een fotohokje zonder begeleiding omdat je een kleind budget hebt of meer privacy wilt? Ook daar hebben we filters voor, waarmee je het fotohokje kan vinden dat het best bij je voorkeuren past.

  Favoriete fotohokjes in Zeist vergelijken

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren onder het kopje ‘Favorieten’ in het menu. Inloggen is niet nodig! Klik op het hartvormige icoontje in de rechter bovenhoek van foto’s of klik op de link “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” onder de korte beschrijving van een fotohokje om het fotohokje toe te voegen aan je favorieten lijst. Al je favoriete fotohokjes bekijk je hier.

  Meer tips, inspiratie en ideeën voor fotobooths? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren? Het is niet alleen Gratis, Snel en supermakkelijkmaar we hebben ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Zeist en Den Dolder kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!