250+ photobooths & fotohokjes huren in Zuid-Holland. [vanaf €99]

Woon je in Zuid-Holland en wil je een fotohokje huren? Er zijn gelukkig een groot aantal fotohokjes te huur in Zuid-Holland. Of je nu in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft, Spijkenisse, Schiedam of Leidschendam-Voorburg woont.

Alle photobooths, fotohokjes, bruiloft videozuilen & fotospiegels uit zuid Holland

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Zuid-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!  
395
300
250
347
Actie!
 

Fotohokje uit Rotterdam huren

Dit vintage fotohokje kost €499 voor 4 uur en is daarmee op uurbasis een van de goedkoopste fotohokjes in Nederland. Je mag onbeperkt printen in dit fotohokje met een vintage uitstraling, je krijgt props, een gepersonaliseerde fotostrip en alle foto’s na afloop digitaal. In dit fotohokje kan je ook De verhuurder komt Rotterdam, maar is in heel Nederland actief, de transportkosten zijn dan ook slechts €0.30 per kilometer.

Fotohokje uit Den Haag huren

Fotohokje Den Haag Zuid Holland

Je huurt dit fotohokje uit Den Haag vanaf €395 exclusief BTW (€478 inclusief BTW) voor 3 uur, inclusief onbeperkt printen, een op maat gemaakt fotokader, begeleiding en props. Zoals je kan zien, kunnen bedrijven dit fotohokje volledig laten customizen (vanaf €149). De eerste 70 km transport is gratis, dus overal in Zuid-Holland – en een stukje daarbuiten – wordt dit hokje gratis bezorgd! Daarna betaal je €0.39 per kilometer.

Fotospiegel huren uit Rotterdam

De nieuwste trend in fotohokjesland: de fotospiegel of selfiespiegel: een grote rechthoekige, interactieve spiegel die je aanwijzingen geeft en waar een fototoestel en printer in zijn verstopt! Je huurt hem voor 4 uur voor €550! Daarvoor krijg je niet alleen deze magic mirrorbooth, maar ook begeleiding, onbeperkt printen, een gepersonaliseerde fotoprint en een koffer vol gadgets en props!

Modern fotohokje voor bruiloften en andere feesten

Je huurt dit fotohokje voor €555 voor maar liefst 4 uur! Je krijgt dan natuurlijk props en een op maat gemaakte fotostrip. Ook mag je onbeperkt printen en is er begeleiding, zodat alles goed gaat. De eerste 50 km is gratis vervoer, dus overal in Zuid-Holland wordt dit fotohokje gratis bezorgd. Daarna betaal je slechts €0.50 per kilometer.

Volkswagen fotobusje huren uit Rotterdam

Ook in Zuid-Holland kan je een een echt retro Volkswagen photobooth busje huren! Voor €649 huur je dit busje voor 3 uur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding, props en een achtergrond! Daarnaast wordt je fotostrip ook gepersonaliseerd en heeft het Volkswagen busje uit Rotterdam Facebook en email mogelijkheden!

Fotohokje met gordijn huren

Dit fotohokje huur je voor €425 voor 4 uur. Het fotohokje komt inclusief bezorging en installatie, 20 props op stokjes, opmaak van je fotokader in jouw stijl, onbeperkt printen, en alle foto’s na afloop digitaal ontvangen. Als je ook begeleiding wilt, betaal je €550. De verhuurder komt uit de buurt van Rotterdam, en de eerste 50 km transport zijn gratis. De verhuurder is in heel Nederland actief, de transportkosten zijn dan ook slechts €0.35 per kilometer.

Caravan photobooth huren

Wat is er nu leuker dan een combinatie van fotohokje en caravan? En daarnaast kan je hem behalve enkel als photobooth, ook als foodtruck gebruiken? Je kan dit caravan fotohokje enkel als fotohokje huren voor 4 uur voor €625 all-in, maar het wordt natuurlijk pas echt bijzonder als je de caravan photobooth ook dienst laat doen als foodtruck, die bijvoorbeeld koffie of cocktails kan schenken op een festival of bruiloft! Daarnaast kan je de caravan photobooth ook combineren met een ‘Silent Disco’, of een ‘Kids Show’! De verhuurder is gevestigd in Rotterdam, transport kost €0,30 per kilometer.

Stijlvolle fotocubes op je feest!

Heb je minder ruimte, of wil je grotere groepen voor je photobooth? Overweeg dan deze stijlvolle ‘photocubes’: in eentje zit de camera, in andere kasten zitten de printer en het touchscreen. Je huurt hem voor €395 voor 4 uur: je mag dan onbeperkt printen, je naam, trouwdatum of logo staan op het fotostrookje en je hebt natuurlijk leuke props om mee op de foto te gaan!

Moderne witte fotozuil uit Rotterdam

Deze prachtige witte, moderne fotopaal huur je standaard voor 3 uur voor €449, inclusief begeleiding en onbeperkt printen. Daarnaast komen er standaard props bij en kan je het fotostrookje personaliseren, je kan er bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar en de trouwdatum kan je er op zetten. Ten slotte heeft hij email en Facebook mogelijkheden en krijg je na afloop alle foto’s in een digitaal fotoalbum.

Goedkope photobooth huren in Zuid-Holland

Een van de goedkoopste photobooths van Nederland is ook beschikbaar in Zuid-Holland! Gelukkig maar, want deze zal je zelf moeten ophalen! De ophaallocaties in Zuid Holland zijn:

  • Katwijk aan Zee (bij Leiden)
  • Delfgauw (bij Delft)
  • Reeuwijk (bij Gouda en Alphen aan den Rijn)
  • Capelle aan den IJssel (bij Rotterdam)
  • Spijkenisse (bij Rotterdam)
  • Bleskensgraaf (tussen Dordrecht en Gouda)
  • Leerdam (Onder Nieuwegein en Vianen)

Maar omdat je de fotobooth ophaalt zijn er geen transportkosten die in rekening worden gebracht en omdat er geen begeleiding bij is, betaal je geen personeelskosten. Daardoor kan deze photobooth zo goedkoop worden aangeboden, namelijk voor €195 (zonder printer) of €275 (met printer).

Mini photobooth huren

Deze mini photobooth huur je al voor €300 als je in staat bent hem zelf op te halen (inclusief 200 prints), of voor €425 inclusief onbeperkt printen. Ophalen is in Oud-Beijerland (onder de rook van Rotterdam). Ondanks dat dit een zeer goedkope photobooth is, bevat hij een professionele spiegelreflex camera en een studioflitser.

Compacte fotopaal huren

Met een fotozuil kunnen er meer mensen op de foto! Deze compacte fotozuil huur je al voor €425: je huurt deze photobooth voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, opmaak van je fotokader in jouw stijl, props op stokjes, en je krijgt alle foto’s na afloop digitaal.

Bakfiets photobooth

huren photobooth bakfiets

Over uniek in Nederland gesproken… Met deze bakfiets photobooth weet je zeker dat je uniek bent in Nederland! Uitgevoerd in stoer hout en hippe krijtborden voor gepersonaliseerde boodschappen voor je gasten! Wil je voor een oerhollandse uitstraling gaan? Kies dan de versie met koe, klompjes, Delfts blauw, tulpen en molens! Je huurt de bakfiets photobooth voor 4 uur voor €650. Daarnaast komt dit fotohokje op bakfiets naast alle standaard items ook nog eens met een groot tv scherm, waarop een slideshow van alle gemaakte foto’s te zien is, en een social media zuil, zodat je alle gemaakte foto’s direct kunt delen op Facebook. Twitter, Instagram, etc.

Greenscreen fotohokje

Ook met dit kekke fotohokje kan je los gaan met de achtergronden, dankzij het groene scherm dat als achtergrond wordt gebruikt! Je huurt het greenscreen fotohokje vanaf €600 voor 4 uur foto’s maken en onbeperkt printen, inclusief begeleiding en professionele studioverlichting. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam.

Greenscreen photobooth

Met een greenscreen photobooth heb je meer ruimte en flexibiliteit dan met een greenscreen fotohokje en kunnen er grotere groepen mensen op de foto staan. Je huurt deze greenscreen fotobooth vanaf €650 voor 4 uur, inclusief onbeperkt printen, begeleiding en professionele studioverlichting voor de beste foto’s. De verhuurder is gevestigd in Rotterdam. Autogek? Je kan deze photobooth voor dezelfde prijs ook met aparte auto accessoires bestellen, zodat het lijkt alsof je in een jeep op safari bent, in een taxi in New York zit of met een Volkswagen busje op het strand rijd.

Fotospiegel

Met een fotospiegel, vertelt de spiegel je wat je moet doen en maak je leuke foto’s, die vervolgens worden uitgeprint. De eerste 50 km vanuit Rotterdam heb je gratis vervoer, dus ook Den Haag, Gouda, Zoetermeer, Delft en Leiden. Je huurt de fotospiegel voor €650 voor 4 uur, inclusief, props, begeleiding en onbeperkt printen.

GIF photobooth in Rotterdam

Wil je met lekker veel mensen een gif filmpje maken? Daar is een open photobooth erg geschikt voor! Deze GIF fotopaal huur je voor €450 voor 4 uur huur, inclusief een gastheer en gastvrouw die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt, 20 props op stokjes EN een verkleedkoffer vol verkleedspullen, een premium achtergrond en een gepersonaliseerde opmaak van je gif filmpje. Als je je email adres invult, wordt de animated gif direct naar je email gestuurd zodat je hem snel en eenvoudig kan delen op al je social media, zoals Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram!

Greenscreen fotograaf huren

Je hebt de meeste flexibiliteit met een fotograaf, de foto’s zijn dan minder statisch en de fotograaf kan de lichtinstellingen en andere instellingen zoals sluitertijd aanpassen, zodat de mooiste foto’s ontstaan. Daarnaast heb je op deze manier lekker de ruimte en met het grote groene scherm, kunnen ook grotere groepen mensen op de foto! Je huurt de greenscreen fotograaf vanaf €700 voor 4 uur foto’s maken en printen, inclusief professionele studioverlichting.

Fotohokjes in de buurt van Zuid-Holland huren

Er zijn ook een groot aantal photobooths te huur in de buurt van Zuid-Holland en dat is een perfecte optie voor als je in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft, Spijkenisse, Schiedam of Leidschendam-Voorburg woont en een fotohokje, photobooth, GIF fotobooth of videobooth wilt huren:

Fotohokjes met gratis transport

Als je in de buurt te weinig keus hebt, bekijk dan dit overzicht van fotohokjes verhuurders die gratis transport van hun photobooth aanbieden. Zo weet je zeker dat er geen extra kosten meer bij de pakketprijs komen. Tegelijk zijn de kosten voor vervoer meestal vrij minimaal in vergelijking met de totale prijs van de fotobooth, dus kijk ook zeker naar andere photobooths!

Wil je toch een ruimer overzicht van fotohokjes? Bekijk dan onze handige overzichten of laat ons je helpen door middel van een algemene offerte aanvraag:

Of je nu dus in Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Dordrecht, Alphen aan den Rijn, Westland, Delft, Spijkenisse, Schiedam, Leidschendam-Voorburg of elders in Zuid-Holland woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

Fotobooth huren Zuid-Holland

Photobooths-huren.nl
WhatsApp WhatsApp Mark!