Fotohokje huren in Zwijndrecht? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Ben je van plan om een fotohokje te huren in Zwijndrecht (of in Heerjansdam)? Dankzij deze gids laten we je zien hoe je het meeste uit onze site kunt halen en binnen een paar minuten fotohokjes kan vergelijken, offertes kan aanvragen of verhuurders een vraag kunt stellen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope photobooth in Zwijndrecht, een vintage fotohokje of een speciale fotobooth , zoals een GIF Photo Booth, een groenscreen fotohokje, een VW fotobusje, een videozuil of een selfiespiegel, wij hebben categorieën gemaakt met verschillende verhuurders, ook in de buurt van Zwijndrecht en omgeving!

Fotohokjes en fotopalen in Zwijndrecht

Als je op zoek bent naar de gesloten fotohokjes (met wanden of een gordijntje) of open fotopalen / fotozuilen in Zwijndrecht, dan hebben we 4 categorieën voor je:

 1. Traditionele fotohokjes (3/4 uur huur, begeleiding, props, persoonlijke layout van prints etc.)
 2. Budget fotopalen (24 uur huren self service concept: goedkoop, maar geen begeleiding of onbeperkt printen)
 3. Reguliere fotopalen / fotozuilen (vergelijkbaar service concept als fotohokjes)
 4. Digitaal gastenboek (fotobooths zonder printer, erg goedkoop, reken op €200 als je hem zelf ophaalt)

Bij elke photobooth hebben we kort de belangrijkste kenmerken gezet en kan je doorklikken naar de profielpagina, waar je een offerte kan opvragen of de verhuurder kan contacteren. Voor het huren van een fotohokje in Zwijndrecht kan bij de pakketprijzen nog een kilometervergoeding worden opgenomen, afhankelijk van de locatie van de verhuurder.

Speciale fotohokjes huren in Zwijndrecht

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor je bruiloft, beurs, festival of andere feestelijke gelegenheid om te huren in Zwijndrecht? Wij hebben een groot aantal bijzondere fotohokjes in verschillende categorieën!

Snel offertes voor fotohokjes in Zwijndrecht opvragen

Wil je snel een paar prijzen vergelijken van fotohokjes in Zwijndrecht, zodat je weet dat wat je wilt huren ook echt binnen je budget past en beschikbaar is? Wij kunnen je helpen met onze expertise in fotohokjesland: onze contacten met meer dan 100 verschillende verhuurders die meer dan 125 verschillende soorten fotohokjes, fotozuilen, fotopalen, videopalen, interactieve mirror booths, greenscreen en GIF photobooths etc. aanbieden. Als je ons je voorkeuren verteld, matchen wij dit met de beste verhuurders en vragen hen je een voor Zwijndrecht op maat gemaakte offerte te sturen

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Photobooth huren in Zuid-Holland

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Zwijndrecht (Heerjansdam)? Begin dan bij deze categorie:

  Met het ‘provincie filter’ kan je per provincie zien welke fotohokjes beschikbaar zijn, daar de meeste verhuurders een bepaald ‘werkgebied hebben. Veel verhuurders zijn echter gewend om het hele land door te rijden voor feesten en zijn landelijk beschikbaar!

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Fotohokjes in verschillende stijlen vinden in Zwijndrecht

  Vind je het uiterlijk en de ‘looks’ van een fotohokje net zo belangrijk als wij dat vinden? Dan wil je waarschijnlijk je fotohokje filteren op basis van uiterlijk en stijl. Dat kan op de volgende manieren:

  Wellicht heb je ook een sterke voorkeur of je wel of geen begeleider bij het fotohokje wilt? Het is natuurlijk handig, maar kost meestal wel iets extra’s en gaat ten koste van je privacy. Met dit filter kan je zelf kiezen:

  Fotohokje huren voor bedrijfsfeest of andere gelegenheid in Zwijndrecht

  Ben jij uitverkoren om een personeelsfeest voor je bedrijf in Zwijndrecht te organiseren en daarom op zoek naar een fotohokje? Geen nood, wij helpen je! We hebben hokjes die je tot diep in de nacht kan huren zonder begeleiding, grappige fotospiegels die je collega’s gegarandeerd aan het lachen maken en we hebben alles van budget photoboths tot bijzondere fotobooths, zoals busjes en caravans. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je personeelsfeest in Zwijndrecht. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals:

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Meer tips, inspiratie en ideeën? Lees alles over fotohokjes op ons blog!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren in Zwijndrecht (Heerjansdam)? Het is niet alleen Gratis, Snel en Supereenvoudig, maar je vindt ook toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Zwijndrecht (Heerjansdam) kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!