360º graden video booth, 'spinner photobooth' huren [complete gids]

Welkom op Photobooths-huren.nl, de grootste vergelijkingssite voor het vergelijken en huren van fotohokjes fotospiegels, fotopalen, fotozuilen, fotobooths én 360 graden videobooths, de zogenaamde spinners! Superleuk dat op zoek bent naar de nieuwste trend in photoboothland, de 360 videobooth. Enkele jaren geleden was dit nog een superdure aangelegenheid die door slechts een enkele aanbieder werd aangeboden, maar inmiddels zijn de 360 video spinner booths iets goedkoper geworden (maar zeker niet 'goedkoop') en zijn er een stuk meer aanbieders, waardoor beschikbaarheid een minder groot probleem is en er meestal wel een alternatieve verhuurder voorhanden is. Hier vertellen we je graag (bijna) alles wat we weten over het huren van een 360 graden photobotoh voor jouw feest of evenement.

Offerte voor een 360 graden photobooth aanvragen

Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je advies van ons welke 360º spinner nog beschikbaar is en het best past bij jouw wensen? We stellen ons netwerk van meer dan 10 verschillende verhuurders van spinner booths graag ter beschikking en helpen je met het vinden van de 360 spinbooth die het best bij jouw voorkeuren, locatie, datum en budget past. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en wij gaan (gratis) voor je aan de slag met het vinden van de 360 spinner videobooth verhuurders die het best bij jouw wensen, locatie, datum en budget passen!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Wat is een 360º spinner booth?

  Hoe werkt een 360º photobooth? Deze 'spinner' photobooth draait om je heen terwijl jij op een platform staat met enkele vrienden (afhankelijk van de grootte van het platform). De videocamera is bevestigt aan een lange arm die onder het platform bevestigt is en automatisch om het platform heen draait met verschillende snelheden en in verschillende richtingen kan bewegen, waardoor je een dynamische video opname krijgt en je van alle kanten worden gefilmd. Ook kan de arm heel laag of juist hoog worden versteld, zodat je video's vanuit verschillende perspectieven krijgt. De 360 photo booth creëert een revolutionaire beleving door het gebruik van je camera. Terwijl gasten op een verhoogd platform staan, legt een slow motion-arm vanuit alle hoeken een video vast. Het eindresultaat is een onvergetelijke herinnering gemaakt voor allerlei soorten evenementen.

  Wat kost een 360º graden photobooth huren ongeveer?

  Hoewel de prijzen van 360 spinner booths zijn gedaald de afgelopen jaren door de toetreding van meer aanbieders zijn het nog steeds geen goedkope photobooths, en zitten ze qua kosten een beetje op het niveau van een caravan photobooth of Volkswagen photobtooth bus: een klein 360 graden platform huur je vanaf €650 - €750. De grotere versie van de 360 graden video spinbooth met meer extra's, zoals branding, extra props, zoals een 'money gun', koud vuurwerk, VIP paaltjes en rode loper etc kost je al snel rond de €1,000 tot €1,500, ook afhankelijk van het aantal uren inzet. Alle prijzen op Photobooths-huren.nl zijn al inclusief BTW en de prijzen die je ziet staan gelden voor een vrijwel compleet pakket.

  Wat huur je precies bij de meeste 360 graden spinner pakketten?

  • Vriendelijke en professionele begeleiding, zodat alles soepeltjes verloopt
  • Onbeperkt hoeveelheid video opnames binnen de afgesproken huurperiode
  • Alle video's zijn direct leverbaar via QR Code, SMS, Airdrop, QR-code, Whatsapp en / of Email na elke aparte sessie
  • Prachtige slomo (+ snelle fast forward) video's
  • Je eigen branding toegevoegd aan de video-opnames, de zogenaamde 'custom overlay’s'
  • Levering, opbouw en afbouw  van de 360 graden photobooth en bediening tijdens het gehele evenemt
  • Meestal zijn de vervoerskosten binnen heel Nederland inbegrepen
  • Leuke props om de video's nog gaver te maken!

  Veelgestelde vragen over een 360º spinnerbooth huren

  Hoeveel ruimte heeft de 36 graden photobotoh nodig?

  Bijna overal kan je de 360 spinner booth neerzetten, mits er voldoende ruimte aanwezig is. Buiten het platform is er nog ruimte nodig om de videocamera te laten roteren, waardoor je minstens 2,5 meter nodig zal hebben. Dit is het minimum, meer ruimte is altijd beter!

  Heeft de 360 spinner videobooth elektriciteit nodig?

  Sommige verhuurders hebben de beschikking over ene platform inclusief batterij, waardoor ook zonder elektriciteit, bijvoorbeeld buiten op een festival, de 360 spinbooth kan worden neergezet en gebruikt!

  Heeft de 360 videobooth internet of WiFi nodig?

  Het is handig als je feestlocatie al internet heeft, zodat het voor mensen eenvoudig is om de video's te delen. Sommige verhuurders kunnen ook zelf draagbaar internet meenemen, maar dit verschilt per verhuurder. Doe een aanvraag om dit te achterhalen.

  Hoeveel mensen kunnen er op het platform?

  Dat is afhankelijk van het specifieke 360 platform dat gebruikt wordt en verschilt tussen de verhuurders. Op de kleinere platformen kunnen 1-2 mensen, terwijl op de grotere platformen 3-5 mensen passen, afhankelijk van grootte en gewicht.

  Hoe lang duurt de opbouw van de spinner?

  De insteltijd van de 360 graden spinner varieert van 20 tot 30 minuten, maar de meeste verhuurders zorgen er voor dat ze minimaal een uur voor de start van de huurperiode of het evenement aanwezig zijn, om alles rustig klaar te zetten.Ook belangrijk: de benodigde op- en afbouwtijd is meestal bij de prijs inbegrepen en wordt niet meegerekend als onderdeel van de huurperiode!

  Is er begeleiding van de 350 spinbooth aanwezig gedurende het evenement?

  Ja, er is eigenlijk bij alle verhuurders sprake van continue begeleiding gedurende het evenement door een hostess / booth manager / begeleider. Andere fotobooths zijn wel beschikbaar zonder begeleiding en geven dus meer privacy, maar gegeven de kostbaarheid van de 360 spinner apparatuur, en het belang van een goede begeleiding vanwege de draaiende onderdelen en de fragiliteit van de draai arm is er bij de 360 videobooth alijtd iemand van de verhuurder aanwezig.

  Hoe eenvoudig is het gebruik van de 360 graden videobooth?

  Een 360 graden photobooth is erg duurzaam, lichtgewicht en draagbaar!= Het maakt niet uit of u of de 360 spinner buiten, binnen, of in een andere omgeving gebruikt. Het is ongelooflijk eenvoudig in te stellen en het duurt niet langer dan 5 minuten om alles klaar te maken. Je hoeft geen pro te zijn om je photobooth naar een hoger niveau te tillen! Het enige wat u hoeft te doen is de 360 photobooth uit de behuizing halen, de videocamera bevestigen, de stekker in een electriciteitspunt (stopcontact) steken en vervolgens de motor van de draai-arm aanzetten. Je springt op het platform van de 360 graden spinner, drukt op de "aan"-knop, en de 360-photobooth doet de rest! Het is zo simpel. Niettemin zal er altijd iemand van de verhuurder bij de 360 graden spinbooth aanwezig zijn om er voor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat alles zo efficient mogelijk gebeurt, zodat de rij zo kort mogelijk blijft, en zoveel mogelijk mensen op het platform kunnen swingen!

  Kan ik ook het platform waar mensen op staat personaliseren?

  Ja, bij sommige verhuurders kan dit, maar dit is wel echt maatwerk en wordt voornamelijk gebruikt bij grotere zakelijke evenementen, gegeven de kosten. Doe een aanvraag en informeer naar de mogelijkheden?

  Kan ik de video's personaliseren?

  Ja, door middel van custom (op maat gemaakte) overlay's over de video's heen kan je bijvoorbeeld een logo, datum of slogan direct toevoegen aan alle video's. Dit is een vrij standaard mogelijkheid die alle verhuurders aanbieden.

  Krijg je na afloop alle video's?

  Ja, als opdrachtgever kan je alle gemaakte video's achteraf ontvangen. Hier zullen ook het logo of de gevraagde gepersonaliseerde tekst in verwerkt zijn. Ook kunnen gasten en/of klanten tijdens het feestvof evenement door middel van een QR-code of een andere methode (whatsapp, email) alle gemaakte video's  direct downloaden op hun eigen smartphone en vervolgens delen op social media..

  Wat zijn de verschillen tussen de 360 photobooths?

  1. Ervaring: sommige verhuurders zijn nog niet langer dan 12 maanden actief, terwijl andere al vele jaren actief zijn met photobooths en de 360 video spinbooth.
  2. Prijs: sommige verhuurders zijn nu eenmaal iets duurder dan andere, maar reken er ook op dat de goedkopere wellicht al vol zitten of een meer uitgekleed pakket aanbieden
  3. Grootte van het platform: dit is de belangrijkste overweging, aangezien alle verhuurders door heel Nederland reizen voor hun evenementen en thuisbasis dus minder belangrijk is. Bedenk hoeveel mensen je op het platform wil hebben. Zijn het allemaal stelletjes of mensen in hun eentje? Dan is een kleiner platform prima. Zijn het iets grotere groepjes mensen van 4-5 mensen, dan is een groter platform geschikter.
  4. Extra mogelijkheden: afhankelijk van je precieze wensen hebben sommige verhuurders meer mogelijkheden om de ervaring aan te passen aan jouw (zakelijke) eisen.

  Voordelen en nadelen van een 360 videobooth 'spinner' huren

  Elk type fotobooth heeft natuurlijk voordelen en nadelen en ook de 360 graden photobooth heeft een aantal voordelen en nadelen.
  1. Voordeel: Als de photoboothmoeheid is ingeslagen bij sommige gasten of bezoekers is de kans een stuk groter dat ze dit nog nooit eerder hebben gezien!
  2. Voordeel: social first: het delen van video's op social media zorg voor veel meer visibiliteit en 'virality' dan een foto.
  3. Voordeel: de 369 video spinner is erg zichtbaar en heeft dus een grote aantrekkingskracht, zodat er altijd een rij staat!
  Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan de 360 spinbooth:
  1. Nadeel: omdat het video's betreft krijgen de bezoekers of gasten geen fysiek fotoprintje in hun handen!
  2. Nadeel: eerlijk is eerlijk: het is niet het goedkoopste type photobooth
  3. Nadeel: Je hebt vrij veel ruimte nodig voor de 360 graden fotobooth vanwege de draaiende arm. Je hebt dus wel voldoende plek nodig.

  Tips voor het huren van een 360 photobooth

  • Zoek je een 360 booth op een populaire datum? Boek dan ruim van tevoren omdat er nog niet zoveel aanbieders zijn van de 360 spinner zijn uitverkocht.
  • Denk na over de props en hoe die bij je evenement passen. Met de 360 nemen die een prominentere positie in op je video dan bij een standaard fotobooth, zelf gave dingen als koud vuurwerk fonteinen zijn mogelijk!
  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!