🎉 Photobooth mét prints huren in Utrecht. Vanaf €295 🎊

Woon je in Utrecht en wil je een photobooth huren? Er zijn gelukkig heel veel photobooths te huur in de provincie Utrecht, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de provincie beschikbaar.

Of je nu in de stad Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Woerden, Veenendaal, Zeist, Houten, Breukelen, Maarssen, Loenen, op de Utrechtse Heuvelrug of elders in Utrecht woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Utrecht: gratis offerte

Wil je snel de beschikbaarheid checken en de precieze prijs weten van photobooths uit Utrecht voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobooth je op zoek bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photobooth op wielen, zoals een caravan, VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Fotobooth huren Utrecht magic mirror

  Een fotobooth huren in Utrecht

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Utrecht. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Utrecht komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Utrecht. Wil je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Utrecht, dus ook door verhuurders van buiten Utrecht.

  Of je nu in de stad Utrecht, Amersfoort, Nieuwegein, Woerden, Veenendaal, Zeist, Houten, Breukelen, Maarssen, Loenen, op de Utrechtse Heuvelrug of elders in de provincie Utrecht woont, photobooths huren via onze verhuurplatform is overal mogelijk!

  Zoek zelf een photobooth in Utrecht

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Utrecht? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Photobooth Veenendaal huren

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  GIF photobooth Nieuwegein Utrecht

  Wat kost het? Alle prijzen voor een photobooth in Utrecht

  Je kan het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt en er zijn mensen en bedrijven die meer dan €1,000 uitgeven aan een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen. Maar we geven je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Utrecht:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen (past in elk auto): vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje, fotospiegel of greenscreen inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  photobooth Veenendaal huren

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Je kan ze als leidraad gebruiken als je (ver) van tevoren boekt. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. In provincies met veel verhuurders, zoals Utrecht, is er meer concurrentie en zijn de prijzen in het algemeen iets lager dan in provincies met een lagere dekking van fotobooth verhuurders. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Vraag het Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  draagbare fotobooth Utrecht

  Trouwen? Een photobooth op je bruiloft in Utrecht

  Weet je al dat je wilt trouwen in Utrecht, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 3 van de meest populaire trouwlocaties in Utrecht waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  • More Itz (Drimmelen): More-Itz is een van de meest bijzondere en unieke trouwlocaties van Nederland. Wij zorgen ervoor dat u de rest van uw leven met een flinke glimlach terugdenkt aan uw prachtige trouwdag. Dit doen wij met de ambiance die onze locatie aan het water heeft en de klantgerichte service die wij bieden.
  • Kasteel Montfoort: Het opvallende moderne interieur, welke de internationaal bekende topdesigner Eric Kuster heeft gecreëerd, past perfect bij het historische karakter van het kasteel. Alle zalen hebben hun kasteel-allure behouden; stoer met warme tinten.
   Trouwen op een kasteel, romantischer kan het niet. En dan ook nog tot in de puntjes verzorgd.
  • De Parel van Zuilen: De Raadzaal is al sinds de dertiger jaren van de 20ste eeuw in gebruik als trouwzaal. Trouwen is in de Parel van Zuilen dan ook de normaalste zaak van de wereld. Je kunt hier je hele dag vieren, maar ook alleen de ceremonie houden. Het huwelijksbootje nemen wij letterlijk. Je kunt hier varend aankomen.

  Fotobooth huren Utrecht fotospiegel

  Nog enkele tips:

  Props: besteed niet alleen aandacht aan de ‘looks’ van de photobooth, die zie je na je bruiloft nooit meer terug! Vergeet de props niet, want die staan als het goed is op elke foto. Als de verhuurders alleen standaard props aanbied (denk aan de snorretjes, monden, brillen op satéstokjes), ga dan zelf zoeken!

  Achtergrond: Net als de props komt de achtergrond terug op elke foto! Dus zorg in elk geval voor een rustige, liefst egale muur of een aansprekende achtergrond, zoals een bakstenen muur. De andere optie is een achtergrond (backdrop) er bij huren, hoewel niet elke verhuurder deze in zijn of haar assortiment heeft, knappen je foto’s er enorm van op en krijgen ze een veel meer premium uitstraing!

  Gastenboek: het gastenboek is er inmiddels in vele soorten en maten. Naast de traditionele fysieke gastenboeken, waar je je gasten een fotostrookje in kan laten plakken met een lieve boodschap, zijn er inmiddels ook videogastenboeken en audiogastenboeken.

  Of je nu dus in Utrecht, Amersfoort, Stichtse Vecht, Veenendaal, Zeist, Nieuwegein, Woerden, Houten, Soest of elders in Utrecht woont, een fotohokje is nooit echt ver weg! 

  fotohokje huren Utrecht

  Meer informatie over Utrecht hier, hier, hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!