🎉 Photobooth huren in Drenthe. Vanaf €295 🎊

Woon je in Drenthe en wil je een photobooth huren? Er zijn een behoorlijk aantal photobooths die je kan huren in Drenthe, waaronder fotohokjes, driepoot fotobooths, 360 video, GIF, videogastenboek, trouwtelefoon, greenscreen en zelfs een caravan photobooth of Volkswagen photobooth bus zijn in de buurt beschikbaar.

Of je nu in Assen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Tynaarlo of elders in Drenthe woont, er is altijd wel een photobooth in de buurt te vinden die past bij jouw datum, locatie, budget en stijl.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth uit Drenthe: gratis offerte

Wil je snel beschikbaarheid checken en prijzen weten van photobooths uit Drenthe voor jouw feestdatum? Vul dan het onderstaande contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van beschikbare fotobooths. Je kan zelf aangeven wat voor evenement je organiseert en naar wat voor type photobooth je op zoek bent (zoals een fotohokje, fotopaal / fotozuil, GIF, videogastenboek, audiogastenboek, 360 video of een photobooth op wielen, zoals een caravan, VW bus of tuktuk.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Goedkope photobooth Drenthe

  Een fotobooth huren in Drenthe

  Hieronder tonen we een selectie van photobooths uit Drenthe. Wil je het gehele overzicht zien van photobooths die uit Drenthe komen en dus echt in de buurt zitten, zodat je transportkosten afwezig of heel beperkt zijn? Hier staan alle photobooths uit Drenthe. Wil je nog meer photobooths zien? Dan kan je ook kijken naar alle photobooths met bezorging in Drenthe, dus ook door verhuurders van buiten Drenthe.

  Of je nu dus in Assen, Emmen, Hoogeveen, Coevorden, Meppel, Tynaarlo of elders in Drenthe woont, een photobooth is nooit echt ver weg!

  Zoek zelf een photobooth in Drenthe

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Drenthe? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: (bijna) alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Photobooth Assen, Drenthe huren

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Je kan ook filteren op bezorggebied, budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Assen fotobooth

  Wat kost een photobooth huren in Drenthe?

  Hoewel je het zo gek kan maken als je zelf wilt en er mensen en bedrijven zijn die meer dan €1,000 uitgeven voor een photobooth (denk: shimmerwall, begeleiding, 360 video, decoratie van lichtletters, achtergronden, greenscreen en onbeperkt printen), geven we je graag wat inzicht in de minimale en gemiddelde prijzen die worden gehanteerd voor de meest voorkomende soorten photobooths in Drenthe:

  • Simpele photobooth of GIF booth zonder prints, zelf ophalen en terugbrengen: vanaf €195
  • Basic photobooth mét prints, die je zelf moet ophalen en terugbrengen: vanaf €295
  • Photobooth met prints, fotokader op maat, props & bezorging: vanaf €345, maar gemiddeld €445
  • Fotohokje of fotospiegel inclusief bezorging: vanaf €500, maar vaker rond de €600
  • 360 video ‘spinner’ of photobooth in VW bus, caravan of tuktuk: vanaf €600, maar gemiddeld €750

  Assen fotobooth drenthe trouwen-bruiloft

  Deze prijzen zijn natuurlijk ‘vanaf’ prijzen en gemiddelde tarieven van verschillende verhuurders. Veel zal in de praktijk afhangen van de beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken, maar eerder is beter, want dan zal je aanzienlijk meer keus hebben.

  Vraag het aan photobooth expert Mark!

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Een photobooth op je bruiloft in Drenthe

  Weet je al dat je wilt trouwen in Drenthe, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 3 van de meest populaire trouwlocaties in Drenthe waar onze photobooths vaak te vinden zijn:

  1. De Havixhorst: De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of bij mooi weer buiten.
  2. De Schildhoeve: Elkaar het ja-woord geven op de perfecte trouwlocatie? Denk dan aan de SchildHoeveBuitengewoon in Fluitenberg nabij Hoogeveen!
  3. Kasteel Coevorden: Een zeer intieme huwelijksvoltrekking in de Blauwe Torenkamer of groots uitpakken in de Riddersael? Een receptie, diner en feest? Met jullie dag gasten overnachten en de volgende dag samen ontbijten? Bij Kasteel Coevorden is het allemaal mogelijk.

  Goedkope fotobooth Emmen

  Drenthe is de dunstbevolkte provincie van Nederland en heeft zijn landelijke karakter weten te behouden. Plaatsen met een stedelijk karakter zijn er amper en het merendeel van de bevolking woont in de dorpen op het platteland. Assen is bekend om zijn TT-races op het circuit ter plaatse en het Drents Museum.

  fotobooth huren Drenthe

  Meer informatie over Drenthe hier, hier en hier.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!