Fotohokje huren in Assen? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Ga je een fotohokje huren in Assen en ben je op zoek naar het leukste fotohokje, de meest goedkope photobooth of de videozuil die het dichtst in de buurt is? Met deze complete gids voor het huren van een fotohokje in Assen gaan we je helpen alle informatie over fotohokjes die op deze site te vinden is te gebruiken, zodat jij eindigt met het fotohokje dat het best bij je voorkeuren past of je nu met of zonder begeleiding zoekt, 2 uur of 24 uur wilt huren, wilt printen of enkel de foto’s digitaal wilt en of je nu in Assen woont of elders in Nederland! Succes met het vinden van een fotohokje in Assen!

Photobooth onder €300 huren in Assen en omgeving

Als je een goedkope fotobooth wilt huren in Assen zijn er een aantal opties. Een goedkope photobooth in Assen kost namelijk minder dan €300: als dat geen voordelige prijs is, weten wij het ook niet meer! Bekijk hieronder de selectie van goedkoopste fotobooths. Ze zijn niet allemaal in de buurt, maar wellicht dat een gast op je bruiloft of feest hem onderweg kan meenemen voor je?

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Fotohokjes en fotozuilen in Assen

Je hebt twee verschillende soorten photobooths: de bekende fotohokjes die je je wellicht herinnerd van de treinstations, waar je in een hokje zit. Deze fotohokjes zijn over het algemeen wat duurder en worden door de meeste verhuurders verhuurd met complete pakketten: inclusief begeleiding, vervoer, onbeperkt printen, props, een gepersonaliseerd fotokader en andere extra’s (zoals alle foto’s na afloop digitaal of social media mogelijkheden). Voor een fotobooth in Assen komt hier soms nog een kilometervergoeding bij.

Daarnaast zijn er fotozuilen of fotopalen: camera’s gemonteerd op een standaard met een printer er aan vast gekoppeld. Deze zijn er in twee versies: sommige fotopalen / fotozuilen bieden een vergelijkbaar full-service concept aan als de verhuurders van de fotohokjes. Andere fotopalen zijn meer DIY (do-it-yourself) fotoboots voor mensen met een beperkt budget die op zoek zijn naar een goedkope fotobooth. Deze huur je meestal voor een hele dag (24 uur huur concept), maar moet je – meestal – zelf ophalen, zelf installeren, zelf terugbrengen en laten je niet onbeperkt printen. De extra’s, zoals props, een gepersonaliseerd fotokader, extra prints of foto’s ook digitaal ontvangen na afloop van je feest worden aangeboden als extra’s, waardoor de prijs weer kan oplopen en dichter in de buurt komt van een reguliere fotozuil in Assen.

fotozuil

Prijzen fotohokje in Assen opvragen

Je kan natuurlijk door onze site grasduinen en een gerichte aanvraag doen bij een van de meer dan 100 verschillende verhuurders die op onze site staan. Maar mocht je weinig tijd hebben en heel snel een gevoel willen krijgen voor wat er in Assen beschikbaar en betaalbaar is qua fotohokjes, dan kan je ons het werk laten doen en hieronder een algemene offerte aanvraag invullen. Wij selecteren dan op basis van jouw gegevens de beste 3 verhuurders, die het beste voldoen aan waar je naar op zoek bent.

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Je favoriete fotohokjes in Assen vergelijken

  Ook zonder offertes kan je vergelijken, want je kan je favoriete fotohokjes opslaan zonder dat je hoeft in te loggen! Klik op het hartjes icoon op een foto of klik op de tekst ‘Toevoegen aan favoriete fotohokjes”. Je kan je favoriete fotohokjes vervolgens hier vinden:

  Een fotohokje in Assen in jouw stijl?

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Assen in een bepaalde stijl? Je kan de fotohokjes filteren op basis van een aantal verschillende stijlen (moderne / neutrale photobooths en vintage photobooths) en materialen (houten photobooths en opblaasbare fotohokjes).

  Ben je op zoek naar een fotohokje met begeleiding, zodat alles op rolletjes loopt? Of zoek je juist een fotohokje zonder begeleiding omdat je een kleind budget hebt of meer privacy wilt? Ook daar hebben we filters voor, waarmee je het fotohokje kan vinden dat het best bij je voorkeuren past.

  Bijzondere photobooths in Assen

  Er zijn ook hele bijzondere fotohokjes: ze kunnen video’s opnemen, GIF-jes maken (korte filmpjes bestaande uit snel achter elkaar geschoten foto’s), maken gebruik van animated greenscreen technologie of van foto’s op social media met een bepaalde hashtag om ze op je feest te kunnen uitprinten. Daarnaast zijn er fotohokjes op wielen, die perfect zijn voor gelegenheden buiten of binnen in een beurs of grotere zaal: zo zijn er fotohokjes in vintage VW busjes, caravans en zelfs een paardentrailer, tuktuk en Vespa!!

  360° videobooth spinner 

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

  Fotospiegels

  Actie
  545
  450
  Actie
  545
  Actie
  525
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

   

  Overige bijzondere photobooths:

  Fotobooth huren in Drenthe

  Als je op zoek bent naar een fotobooth om te huren in Assen is een goed startpunt dit overzicht van beschikbare fotohokjes in Drenthe. De meeste verhuurders werken landelijk en de eerste 50 of 100 kilometer is vaak gratis, zodat je geen kilometervergoeding betaald. Het is misschien onlogisch om een verhuurder te vinden die helemaal aan de andere kant van het land zijn uitvalsbasis heeft, maar 1 of 2 provincies verderop is de normaalste zaak van de wereld voor de meeste verhuurders. Middels het provincie filter kan je zien welke fotohokjes in provincies beschikbaar zijn.

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Drenthe, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  Digitaal (zonder prints)

  Fotobooth [Assen]

  199
  325
  Actie
  399

  Digitaal (zonder prints)

  Photobooth [Emmen]

  225

  Fotohokje huren voor festival, beurs of andere gelegenheid in Assen

  Heb je een stand op een beurs of standplaats op een festival in Assen en ben je daarom op zoek naar een fotohokje? Dat komt goed uit want wij hebben alle soorten fotohokjes die je zou willen voor een grootschalig evenement zoals een beurs, markt, fair, festival, (sport)wedstrijd of een ander (buiten)evenement. Zo zijn er hokjes die (kunnen) werken met muntinworp en fotopalen die zijn verwerkt in busjes en caravans, Ook zijn er fotohokjes die werken met GIF of animated greenscreen technologie of er uit zien als een magische fotospiegel. Er zijn dus genoeg verschillende fotohokjes te vinden om uit te kiezen voor je festival of beurs in Assen. Ook voor andere gelegenheden hebben we fotohokjes, zoals bruiloften, personeelsfeesten, verjaardagen, jubilea, borrels, recepties, beurzen en congressen, kerst en sinterklaas!

  Sommige verhuurders hebben meer ervaring met zakelijke klanten die het fotohokje onderdeel willen maken van een grotere campagne, gegevens willen verzamelen of de hele fotobooths willen branden in hun eigen huisstijl of thema. Neem contact met ons op via info@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +31612750976 om je te helpen met het vinden van de meest professionele verhuurders voor jouw winkelopening, marketingactie of andere zakelijke evenement!

  Waarom je fotohokje via Photobooths-Huren.nl huren? Het is niet alleen Gratis, Snel en supermakkelijk, maar we zorgen er ook voor dat de leveranciers op ons platform betrouwbaar zijn en hebben toegang tot kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende verhuurders!

  Meer info over Assen kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!