Actie
399
Actie
525
450
750
450

Fotospiegel

Mirror booth

599
Actie!
Oorspronkelijke prijs was: €549.Huidige prijs is: €499.
Actie
545
625

Fotospiegel

Fotospiegel Leiden

349
500
595
Actie
545
550
Actie

Fotospiegel

Fotospiegel Almere

540

Fotospiegel

Fotospiegel Utrecht

525

Fotospiegel

Fotospiegel Alkmaar

545
549
400
450
825
200

Fotospiegel

Fotospiegel Arnhem

900
605

Fotospiegel

Magic mirrorbooth

812
840

De complete gids om een fotospiegel te huren

Welkom op Photobooths-huren.nl, de grootste vergelijkingssite voor fotohokjes en fotospiegels van Nederland! Of je nu een fotospiegel zoekt voor je bruiloft, een festival of een zakelijk evenement,  zoals marketing, productlanceringen, promoties, beurzen, festivals of merk activatie, wij hebben een geschikte fotospiegel voor je. De fotospiegel of magic mirror photobooth is een echte blikvanger en de laatste trend in photoboothland: ze zijn steeds populairder aan het worden en je ziet ze op steeds meer evenementen voorbijkomen. Je hebt vast een aantal vragen! Wat kost een selfiespiegel? Huur ik een mirror photobooth met of zonder begeleiding? Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de verhuurders van fotospiegels? Wat zijn de grootste verschillen tussen fotospiegels en andere soorten photobooths, zoals fotohokjes, fotopalen en fotozuilen? Waar moet ik op letten bij het huren van een interactieve fotospiegel? Zijn er ook goedkope fotospiegels te huur? Wat zijn de grootste voordelen en nadelen van magic mirrorbooths? Wij hopen je antwoord te geven op deze en andere vragen, zodat je de fotospiegel kan huren die het best bij jouw wensen en budget past!

Wat is een interactieve fotospiegel?

Wat is een interactieve fotospiegel precies? Allereerst is de fotospiegel bekend onder een aantal verschillende namen, maar werken ze allemaal op vergelijkbare manieren met hetzelfde principe: je ziet jezelf in een spiegel die ook een scherm is waarop grafische animaties staan, zodat je bijvoorbeeld aan het lachen wordt gemaakt of aanwijzingen krijgt of zelfs spelletjes kan spelen. Het is dus eigenlijk een fotohokje in de vorm van een spiegel, met een ingebouwde printer. Ook kan je op de spiegel schrijven of emoticons plaatsen en deze worden dan ook op je foto geprint. De interactieve fotospiegel is ook wel bekend als selfiespiegel, magic mirror photobooth, selfiebooth, selfiemirror, mirrorbooth, mirror me booth, magische foto-spiegel, spiegel photobooth, beauty mirror, foto mirror

Hoe werkt een magic mirror photobooth?

Dit is hoe de magic mirror photobooth werkt op je feest:
 1. Je zoekt samen met je vrienden een aantal leuke props uit die zijn meegelevert
 2. Je bekijkt jezelf in de spiegel en trekt een gekke bek
 3. Een animatie verschijnt op het scherm van de spiegel en vraagt je om de spiegel aan te raken
 4. Grafische animaties en geluiden helpen je de foto's zo leuk mogelijk te maken
 5. Nadat de foto's zijn gemaakt, kan je ze digitaal ondertekenen, afdrukken en online delen via social media

Wat kost een spiegel fotobooth?

Je wilt natuurlijk weten wat een fotospiegel ongeveer kost. Het zijn zeker niet de goedkoopste photobooths, qua prijs zijn ze vergelijkbaar met de prijzen van gesloten fotohokjes. Dat betekent dat je net onder de €500 al een fotospiegel kan huren en dat vrijwel alle interactieve fotospiegels tussen de €500 en €600 kosten. De prijzen van de verschillende magische fotospiegels ontlopen elkaar dus niet heel veel. Een prijs van onder de €500 is vooral haalbaar als je de spiegelbooth huurt op een locatie die dicht bij de verhuurder in de buurt is: in Noord-Holland en Zuid-Holland heb je daar de meeste kans; in andere provincies komen er nog vaak transportkosten bij, waardoor de totale prijs boven de €500 zal liggen. Wat kan je verwachten voor dat geld? De meeste pakketten voor een spiegelbooth zijn inclusief de volgende zaken"

 • 3 of 4 uur huur
 • Begeleiding tijdens je feest
 • Fotoprops, feestartikelen en andere feest accessoires
 • (Onbeperkt) printen van alle foto's
 • Alle foto's na afloop digitaal ontvangen
 • Een gepersonaliseerd fotokader
Als extra opties moet je denken aan social media mogelijkheden, op maat gemaakte achtergrond schermen, een rode loper en chromen aaltes voor de VIP uitstraling, en branding van de fotospiegel, hoewel daar relatief weinig ruimte (oppervlakte) voor is bij een fotospiegel, voornamelijk de smalle zijkanten, daar de fotospiegel typisch met zijn 'rug' tegen een muur wordt gezet. Alle prijzen voor magic mirror photobooths op Photobooths-huren.nl zijn al inclusief BTW.

Wat zijn de verschillen tussen de fotospiegels op de site?

 1. Aantal uur huur en begeleiding. Je kan een fotospiegel natuurlijk zoveel uur huren als je wilt: elke verhuurder zal je een tarief kunnen geven voor een 'uurtje extra'. Maar alle fotospiegels hebben standaard pakketten inclusief een aantal uur huur. Het aantal uur huur verschilt enorm, ook al liggen de prijzen van pakketten dicht bij elkaar. Dat komt omdat de fotospiegels die je huurt zonder begeleiding voor langere tijd op je feest mogen staan, terwijl de pakketten met assistentie tijdens je feest korter duren. Aantal uur huur en begeleiding zijn dus communicerende vaten. Aan de ene kant kan je een fotospiegel huren voor 3 of 4 uur, inclusief een host of hostess die er voor zorgt dat alles op rolletjes verloopt en alles goed gaat. Aan de andere kant zijn er ook magic mirror photobooths die je voor 8 uur of zelfs voor de hele dag, avond of nacht (24 uur huur concept) huurt, zonder begeleiding: deze mirrorbooths worden natuurlijk wel bezorgd en weer opgehaald, maar tijdens je feest of evenement is er niemand van de verhuurorganisatie bij.
 2. Transport. De budget fotospiegels van onder de €500 hebben een beperkt leveringsgebied (vanuit Rotterdam en Amsterdam) en zijn dus voornamelijk beschikbaar voor feesten in Noord-Holland en Zuid-Holland. Maar ook in de rest van Nederland kan je natuurlijk fotospiegels huren: zo is er 1 beschhikbaar voor €545 die inclusief transport is!
 3. Uiterlijk en vorm: Hoewel we ook een handzame 'handspiegel' op de site hebben staan bestaan de rest van de fotospiegels uit twee vormen: de rechthoekige fotospiegel en de ronde 'beauty mirror photobooth' Vooral de rechthoekige fotospiegel is popualir en te huren bij verschillende verhuurders voor heel Nederland (hoewel de verhuurders zelf zijn geconcentreerd in de provincies Groningen, Overijssel, Noord-Brabant, Noord-Holland en Zuid-Holland). De rechthoekige magic mirrorbooth is bij uitstek geschikt om aan je thema aan te passen, door te lijst aan te passen, hetgeen verschillende verhuurders ook aanbieden. Er zijn fotospiegels die er meer zakelijke uit zien, goed voor marketing doeleinden, maak ook fotolijsten die van hout zijn, voor een vintage uitstraling, en zelfs fotolijsten die helemaal uit bloemen bestaan, zodat je fotospiegel is omgeven door bloemen!

Voordelen en nadelen van een magic mirrorbooth huren

Elk type fotobooth heeft natuurlijk voordelen en nadelen. Wat zijn de voordelen en nadelen van de interactieve fotospiegels?

 1. Voordeel: Heb je al genoeg fotopalen en fotohokjes op bruiloften gezien? Grote kans dat een fotospiegel voor iedereen nieuw is
 2. Voordeel: Wil je de fotospiegel met begeleiding of juist voor de hele middag, avond of nacht huren? een probleem er is keuze genoeg!
 3. Voordeel: Er passen grotere groepen op de foto bij een fotospiegel, dan er in een fotohokje passen
 4. Voordeel: kinderen of mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten? Geen probleem voor de fotospiegel omdat je er van top tot teen op komt en er zelf voor kan zitten, mocht je dat willen!
Natuurlijk zijn er ook nadelen verbonden aan de fotospiegel:

 1. Nadeel: Het grootste nadeel is natuurlijk de prijs: zelfs voor de budget fotospiegel ben je iets minder dan €500 kwijt als je in de buurt van een verhuurder woont (Randstad)
 2. Nadeel: De meeste fotospiegels zullen niet makkeliik een wenteltrap op kunnen. Vraag voor de zekerheid na bij de verhuurder van de fotospiegel die je op het oog hebt.
 3. Nadeel: voor zakelijke gebruikers: hoewel er juist veel met de animaties en dergelijke te 'branden' en 'personalizen' is, heeft de fotospiegel zelf weinig oppervlakte om te bestickeren.
 4. Voor de meer verlegen gasten of bezoekers is een fotohokje wellicht wenselijker dan een fotospiegel, want dan moet je toch in het openbaar gek doen met props op! Geen nood! een assistent kan hierbij de meer schuwe gasten over de streep trekken en voor je het weet staat er een rij!

Tips voor het huren van een magische fotospiegel

 • Wees er op tijd bij! Het aantal verhuurders van fotospiegels is het afgelopen jaar toegenomen, maar de vraag naar fotospiegels ook! Het is dan ook een stuk lastiger om last minute een mirrirbooth te vinden dan een fotohokje of fotopaal. Sterker nog, afgelopen zomer hebben we meerdere malen mensen niet meer kunnen helpen omdat alle mirror me photobooths uitverkocht waren!
 • Begeleiding  of tijd?: Denk goed na wat het belangrijkst is voor je: de fotospiegel heel veel uren hebben, of begeleiding gedurende de tijd dat hij op je feest staat. Je kan het natuurlijk allebei willen / hebben, maar daar hangt een prijskaartje aan!
 • Accessoires: Vraag de verhuurder welke lijsten hij beschikbaar heeft om de fotospiegel het best te laten passen bij het thema van jouw feest. De vintage look krijg je met een stoere houten lijst, maar je kan ook op de romantische toer gaan met een bloemenlijst. Vraag ook voor de ultieme VIP uitstraling en behandeling of de verhuurder (eventueel tegen meerprijs) chromen paaltjes en een rode loper heeft en kan meenemen. Zo ben je er van verzekerd dat de selfiespiegel niet over het hoofd wordt gezien en zelfs de mensen die in de rij staan al onderdeel van de ervaring uit maken!

Tarieven voor een interactieve fotospiegel photobooth opvragen

Zie je door de bomen het bos niet meer, of wil je advies van ons welke selfiespiegel nog beschikbaar is en het best past bij jouw wensen? We stellen ons netwerk van meer dan 10 verschillende verhuurders van mirrorbooths graag ter beschikking en helpen je met het vinden van de magic mirror photobooth die het best bij jouw voorkeuren, locatie, datum en budget past. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in en wij gaan (gratis) voor je aan de slag met het vinden van de verhuurders die het best bij jouw wensen, locatie, datum en budget passen!


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!