Last minute photobooth

Zoek je een photobooth binnen 48 (of zelfs 24) uur? WhatsApp dan +31 612750976, zodat we geen tijd verliezen!

Wij slagen er in 98% van de gevallen in om een photobooth voor je te vinden dankzij ons netwerk van 150+ verhuurders verspreid over heel Nederland en België.

Vergeten je photobooth te boeken? Ging er iets mis met de boeking? Last-minute fotobooth verrassing voor op het feest? Oftewel: ben je om wat voor reden dan ook last minute op zoek naar een fotohokje? Wij beschouwen ‘last minute’ als een photobooth voor een feest of evenement dat binnen een week plaats vind. Wij kunnen bijna altijd helpen! Niet alleen omdat er meer dan 150 verschillende verhuurders op de site staan, die meer dan 250 verschillende photobooths aanbieden, maar ook omdat wij precies weten wie er nog beschikbaarheid heeft en wie er compleet uitverkocht is.


  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


  Post-Corona update

  In 2020 en 2021 zijn er veel verhuurders gestopt met de photobooth verhuur vanwege de Corona / COVID-19 crisis en alle lockdowns waardoor feesten en evenementen voor lange tijd niet mogelijk waren en telkens werden geannuleerd. Ook zijn vele investeringen – bijvoorbeeld in nieuwe photobooths, reparatie en onderhoud, busjes – op een laag pitje gezet en is personeel ander werk gaan zoeken. Door al deze redenen kan je tegenwoordig minder eenvoudig aan een photobooth kunnen komen voor je feest dan ‘vroeger’ het geval was. Zeker de goedkopere photobooths en de populaire data (vrijdagen en zaterdagen in het ’trouwseizoen’) zijn soms al maanden van tevoren uitverkocht, waardoor je vaak ‘nee’ krijgt te horen als je een photobooth zoekt. We raden daarom dan ook aan langer van tevoren je photobooth al definitief te boeken!

  Feitelijk zijn er twee mogelijkheden redenen waarom je last minute een fotohokje wil huren:

   

  • Je ben op zoek naar een fotohokje voor een hele populaire datum en alle verhuurders lijken uitverkocht, terwijl die van jouw om een (on)verklaarbare reden heeft geannuleerd. Denk aan de vrijdagen en zaterdagen in mei tot september in verband met bruiloften en donderdagen en vrijdagen in november en december in verband met personeelsfeesten en kerst borrels en recepties. Met een beetje geluk kunnen we nog wel een mooie photobooth voor je feest of zakelijke evenement regelen en zelfs binnen je budget en andere wensen.
  • Je hebt een last-minute ingeving en besluit ‘on the spot’ een fotohokje te huren, maar alles lijkt uitverkocht. Als je ons verteld wat je wensen / voorkeuren zijn (bijvoorbeeld op het gebied van uiterlijk, aantal prints, begeleiding etc. dan gaan we voor je aan de slag!

  Je kan natuurlijk in uitzonderlijke gevallen ook pech hebben een een last minute photobooth moeten huren omdat de oorspronkelijke verhuurder last minute je boeking heeft geannuleerd, door een kapotte photobooth, kapotte bus of een ziek personeelslid. Het gebeurt gelukkig niet vaak, maar meestal wordt je dan doorverwezen naar ons, zodat wij in actie kunnen komen!

  Vul het contactformulier hieronder in voor een last minute photobooth aanvraag. Is je feest meer dan een week in de toekomst? Gebruik dan de reguliere contactformulieren, of doe een algemene offerte aanvraag.

  Omdat we nooit precies weten welke verhuurder nog beschikbaar is, is het dus een verrassing van welke verhuurder(s) je een offerte krijgt en hoe zijn / haar photobooth er precies uit ziet. Natuurljk zie je dat wel voordat je boekt en betaald. Alle verhuurders sturen foto’s mee met hun offerte, of een link naar hun website, zodat je de photobooth in kwestie rustig kan bekijken.

  We raden je zeker niet aan om tot het laatste moment te wachten met het vinden van een fotohokje, zeker niet voor populaire data. De mooiste en goedkoopste fotohokjes zijn dan vaak al uitverkocht, zoals we afgelopen zomer vaak hebben moeten vaststellen. Het kan zelfs voorkomen dat je duurder uit bent, omdat een verhuurder die nog wel beschikbaarheid heeft verder weg woont en dus hogere reiskosten in rekening brengt.