Zoek je een photobooth binnen 48 (of zelfs 24) uur? WhatsApp dan 0612750976, zodat we geen tijd verliezen!

Wij slagen er in 99% van de gevallen in om een photobooth voor je te vinden dankzij ons netwerk van 100+ verhuurders verspreid over heel Nederland en Belgie.

Vergeten je photobooth te boeken? Ging er iets mis met de boeking? Last-minute fotobooth verrassing voor op het feest? Oftewel: ben je om wat voor reden dan ook last minute op zoek naar een fotohokje? Wij beschouwen ‘last minute’ als een photobooth voor een feest of evenement dat binnen een week plaats vind. Wij kunnen bijna altijd helpen! Niet alleen omdat er meer dan 100 verschillende verhuurders op de site staan, die meer dan 200 verschillende photobooths aanbieden, maar ook omdat wij precies weten wie er nog beschikbaarheid heeft en wie er compleet uitverkocht is.

Feitelijk zijn er twee mogelijkheden als je last minute een fotohokje wilt huren:

  • Je ben op zoek naar een fotohokje voor een hele populaire datum en alle verhuurders lijken uitverkocht. Denk aan de vrijdagen en zaterdagen in mei tot september in verband met bruiloften en donderdagen en vrijdagen in november en december in verband met personeelsfeesten en kerst borrels en recepties. Met een beetje geluk kunnen we nog wel een mooie photobooth voor je feest of zakelijke evenement regelen en zelfs binnen je budget en andere wensen.
  • Je hebt een last-minute ingeving en besluit een fotohokje te huren. Als je ons verteld wat je wensen / voorkeuren zijn (bijvoorbeeld op het gebied van uiterlijk, aantal prints, begeleiding etc. dan gaan we voor je aan de slag!

Vul het contactformulier hieronder in voor een last minute photobooth aanvraag. Is je feest meer dan een week in de toekomst? Gebruik dan de reguliere contactformulieren, of doe een algemene offerte aanvraag.

Omdat we nooit precies weten welke verhuurder nog beschikbaar is, is het dus een verrassing van welke verhuurder(s) je een offerte krijgt en hoe zijn / haar photobooth er precies uit ziet.

We raden je zeker niet aan om tot het laatste moment te wachten met het vinden van een fotohokje, zeker niet voor populaire data. De mooiste en goedkoopste fotohokjes zijn dan vaak al uitverkocht, zoals we afgelopen zomer vaak hebben moeten vaststellen. Het kan zelfs voorkomen dat je duurder uit bent, omdat een verhuurder die nog wel beschikbaarheid heeft verder weg woont en dus hogere reiskosten in rekening brengt.


    Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)


    BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders    Met begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uit    Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders