Zoek je een photobooth binnen 48 (of zelfs 24) uur? WhatsApp dan 0612750976, zodat we geen tijd verliezen!

Wij slagen er in 95% van de gevallen in om een photobooth voor je te vinden

Vergeten je photobooth te boeken? Ging er iets mis met de boeking? Last-minute fotobooth verrassing voor op het feest? Oftewel: ben je om wat voor reden dan ook last minute op zoek naar een fotohokje? Wij beschouwen ‘last minute’ als een photobooth voor een feest of evenement dat binnen een week plaats vind. Wij kunnen bijna altijd helpen! Niet alleen omdat er meer dan 50 verschillende verhuurders op de site staan, die meer dan 125 verschillende photobooths aanbieden, maar ook omdat wij precies weten wie er zeer waarschijnlijk nog beschikbaarheid heeft en wie er compleet uitverkocht is. En als je mazzel hebt kan je zelfs een mooie last minute korting krijgen!

   

Feitelijk zijn er twee mogelijkheden als je last minute een fotohokje wilt huren:

  • Je ben op zoek naar een fotohokje voor een hele populaire datum en alle verhuurders lijken uitverkocht. Denk aan de vrijdagen en zaterdagen in mei tot september in verband met bruiloften en donderdagen en vrijdagen in december in verband met personeelsfeesten en kerst borrels en recepties. Korting zit er dan waarschijnlijk niet in, maar met een beetje geluk kunnen we nog wel een mooie photobooth voor je feest of zakelijke evenement regelen.
  • Je hebt een last-minute ingeving en besluit een fotohokje te huren. Misschien is het op wel op een woensdag of donderdag en de bruiloftsdrukte is voorbij of nog niet begonnen. Wellicht kunnen we een leuke korting voor je regelen, een aantal verhuurders geeft namelijk korting op last minute aanvragen. Omdat we nooit precies weten welke verhuurder nog beschikbaar is, is het dus een verrassing van welke verhuurder je een offerte krijgt en hoe zijn / haar photobooth er precies uit ziet.

Vul het contactformulier hieronder in voor een last minute photobooth aanvraag. Is je feest meer dan een week in de toekomst? Gebruik dan de reguliere contactformulieren, of doe een algemene offerte aanvraag.

We raden niet aan om tot het laatste moment te wachten met het vinden van een fotohokje, zeker niet voor populaire data. De mooiste en goedkoopste fotohokjes zijn dan uitverkocht, zoals we afgelopen zomer vaak hebben moeten vaststellen. Het kan zelfs voorkomen dat je duurder uit bent, omdat een verhuurder die nog wel beschikbaarheid heeft verder weg woont en dus hogere reiskosten in rekening brengt.


VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€450+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€250 - €400)


BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardagAndersMet begeleidingZonder begeleidingMaakt niets uitBoeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders


   

Last minute
5 (100%) 2 votes