Fotohokje huren in Eindhoven? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Kom je uit Eindhoven en wil je een videopaal of photobooth huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzonder fotohokje in Eindhoven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 250 verschillende (greenscreen) fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIFbooths, caravan photobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en allerlei andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je direct contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten of je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Eindhoven fotobooth fotopaal videozuil

Een goedkope photobooth huren in Eindhoven: onder €300!

Als je een goedkope fotobooth zoekt om te huren voor een bruiloft of ander feest of evenement in Eindhoven, dan zijn er een aantal opties. Een goedkope photobooth in Eindhoven kost namelijk minder dan €300: als dat geen voordelige prijs is, weten wij het ook niet meer! Bekijk hieronder de selectie van goedkoopste photobooths die we op dit moment hebben gevonden in Nederland! Ze zijn niet allemaal in de buurt, maar wellicht dat een gast op je bruiloft of feest hem onderweg kan meenemen voor je? Andere worden per post verstuurd of hebben ophaallocaties overal door Nederland.

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Update 2024: alle actuele prijzen en pakketten staan nu online!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is nu - in 2024 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths en ander foto entertainment van Nederland. Op ons platform staan meer dan 100 verhuurders en 250+ verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth voor minder dan €200 zonder prints (€159 of €195), of onder de €300 inclusief prints (€295, €289, €295 of €300 ). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en verhuurt zelf geen photobooths, zodat we onafhankelijk advies kunnen geven! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76. We zijn ook actief in België! Wil je snel een paar offertes van verschillende beschikbare photobooths uit de regio ontvangen? Vul dan het contactformulier hieronder in:

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Fotohokje huren in Eindhoven

  Als je een fotohokje wilt huren en in Eindhoven woont, dan hebben we 2 complete overzichten voor je:

  • Fotohokje huren (de traditionele fotohokjes met privacy vanwege de wanden of gordijntjes)
  • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooth: een camera op een paal of zuil, zodat je met een grote groep mensen tegelijk op de foto kan)

  1. Fotohokjes:

  Dit is een selectie van onze meest populaire fotohokjes, alle fotohokjes staan hier.

  2. Fotopalen:

  Dit is een selectie van onze meest populaire photo booths met prints, alle photobooths met prints staan hier.

  Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook een aantal fotopalen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur huur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Eindhoven. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder). Wel wordt er altijd uitleg en instructie gegeven en wordt de fotozuil opgebouwd en afgebouwd voor je.

  bruiloft verjaardag

  Bijzondere fotohokjes huren in de buurt van Eindhoven

  Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Niet zo gek, want fotohokjes worden steeds populairder! Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Eindhoven waar mensen nog oprecht door verrast worden? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland continue door en zijn er een aantal trends, zoals GIF en interactieve fotospiegels. Speciaal daarvoor hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Eindhoven:

  360º graden videobooth spinner

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooths, alle 360 spinner photobooths staan hier.

  Fotospiegel of magic mirror photobooth

  Actie
  545
  450
  Actie
  545
  Actie
  525
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

  Volkswagen photobooth busje, caravan photobooth & tuktuk [photobooth

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Photobooth bus

  749

  Busje / Caravan / Tuktuk

  VW photobooth

  695

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Volkswagen fotohokje

  725

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vespa fotobooth [tuk-tuk]

  675

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan photobooth [roze]

  600

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan fotohokje [2 uitvoeringen]

  650

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Caravan photobooth [groen]

  375
  595
  Dit is een selectie van onze meest populaire VW photobooths en caravan fotohokjes, alle Photobooth busjes en caravans (en andere booths op wielen) staan hier.

  GIF photobooths

  Dit is een selectie van onze meest populaire GIF booths, alle GIF photobooths staan hier.

  Greenscreen photobooth

  Dit is een selectie van onze meest populaire greenscreen fotografen en foto booths, alle greenscreen fotografie staat hier.

  Videogastenboek (bruiloftzuil of babbelbox)

  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Videozuil

  239
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Video gastenboek [met full HD camera]

  195
  €175 korting!
  150
  Dit is een selectie van onze meest populaire bruiloftzuilen met prints, alle video booths staan hier.

  Digitale photobooths (zonder printer)

  Digitaal (zonder prints)

  10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159

  Digitaal (zonder prints)

  Fotobooth [Den Haag]

  225

  Digitaal (zonder prints)

  Bezorgd in heel Nederland

  299
  Dit is een selectie van onze meest populaire digitale photobooths, alle digitale photobooths staan hier.

  Meer photobooths in Noord-Brabant

  Veel fotohokjes, fotopalen en videozuilen huur je inclusief transport: ofwel inclusief een aantal gratis kilometers vervoer of met een standaard vergoeding per afgelegde kilometer. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Eindhoven, is hier een overzicht van fotohokjes in de provincie Noord-Brabant.

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Brabant, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  750

  Fotobooth

  Globe photobooth

  1,075
  545
  549

  Video / Audio Gastenboek

  Trouwtelefoon [audiogastenboek]

  219
  375
  Actie

  Fotohokje

  Fotohokje

  599

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Ring Roamer

  350

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Tuktuk fotobooth

  695

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  450

  Video / Audio Gastenboek

  Babbelbox

  175

  Video / Audio Gastenboek

  Videogastenboek

  195

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vespa fotobooth [tuk-tuk]

  675

  Digitaal (zonder prints)

  10+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159
  625
  645
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Video gastenboek [met full HD camera]

  195
  450
  Actie
  545
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Bruiloftzuil [videogastenboek]

  195
  550
  545

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  605

  Busje / Caravan / Tuktuk

  VW photobooth

  695

   

  Idee #1: social media frame kopen in Eindhoven

  Een andere accessoires die niet mag ontbreken op je feest in Eindhoven is het fotoframe! Een fotoframe of fotolijst maakt een foto nog leuker en dynamisch. Heb je een ‘Tinder bruiloft’? Koop dan een gepersonaliseerd Tinder fotoframe, zodat iedereen er mee op de foto kan en weet hoe jullie elkaar hebben gevonden! Een fotolijst of fotoframe zorgt voor speelse, grappige foto’s en zorgen er voor dat alle portretfoto’s die soms bij de deur / ingang van een bruiloft worden gemaakt toch allemaal wat meer van elkaar verschillen, want iedereen doet iets anders met een fotoframe. Een fotoframe wordt gewoon met de post verzonden, zodat je hem zeker op tijd binnen hebt en hij dus overal in Nederland, waaronder Eindhoven beschikbaar is. Omdat het social media fotoframe of social media bord helemaal wordt aangepast aan je eigen wensen koop je ze, in plaats van ze te huren.

  Een Fotoframe koop je voor rond de €100 en daar komt soms nog rond de €10 aan verzendkosten bij. Je kan het fotoframe dan wel helemaal personaliseren. Denk aan een fotoframe op basis van social media kanalen (Instagram, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Tinder etc). Je kan alles personaliseren, dus profielfoto, naam aantal likes, views, swipes, calls, datum, locatie tekst etc. Een volledig gepersonaliseerd fotoframe kan ook en kost rond de €120.

  Props & Feestartikelen

  Telefoon Instagram

  139

  Props & Feestartikelen

  Instagram

  99
  Dit is een selectie van de meest populaire social media borden en foto frames, alle (social media) foto frames staan hier.

  Idee #2: XL lichtletters met LED huren in Eindhoven

  Een veel geziene accessoire op bruiloften, maar ook zakelijke evenementen, zoals beurzen, congressen, productlanceringen en bedrijfsfeesten zijn lichtletters, meestal uitgerust met LED verlichting. Het voordele van LED verlichting is:

  • Dat LED verlichting niet warm wordt
  • LED lichtletters hebben minder electricteit kost
  • Je kan de intensiteit van LED licht letters eenvoudig dimmen
  • Je kan LED verlichting vaak van kleur veranderen op de avond zelf

  De lichtletters zijn tussen de 80 cm en 160 cm hoog, waardoor je ze soms beter kan laten verzenden of brengen, dan zelf ophalen per auto, zeker bij de langere lichtletter woorden! Ook lichtletters kan je in Eindhoven huren. Denk aan de woorden ‘LOVE’, ‘Mr & MRS’, ‘Yes I DO’, ‘Welkom’, ’50 jaar’ (of een ander jubileum) of jullie initialen met een ‘&’-teken of een hartje er tussen.gevormd door lichtletters. Dankzij de LED verlichting kan je de lichtsterkte dimmen en ook verschillende kleuren licht / lampen zijn vaak mogelijk voor je feest in Eindhoven! Lees hier meer over grote XL lichtletters huren in Eindhoven.

  Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

  Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

  Vergelijk fotobooths in Eindhoven

  Wil je liever fotohokjes en de andere soorten fotopalen en fotozuilen naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), begeleiding, props, gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Kijk dan eens rond op deze pagina, om fotohokjes te vergelijken!

  Mocht je door de bomen het bos niet meer zien en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met meer dan 100 verschillende verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om hieronder een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum. Hoe meer je ons verteld waar je naar op zoek bent, des te beter kunnen we je helpen!


   Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)


   BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders   Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar


   Polaroid fotograaf of mobiel fototeam inhuren in Eindhoven [zakelijk]

   Voor zakelijke evenementen in Eindhoven is een photobooth niet altijd optimaal. Wellicht wil je meer interactie met het publiek, bijvoorbeeld je gasten op een productlancering, premiere, winkelopening of ander zakelijke evenement waarvoor je op zoek bent naar fotomarketing. Een Polaroid fotografe inhuren is dan een ideale oplossing.

   Een fotografe of zelfs een mobiel fototeam bij grotere evenementen in Eindhoven kan bijvoorbeeld ook bezoekers op een congres aanspreken, de optimale afstand, belichting en perspectief bepalen en een leuke dynamische foto maken, die meteen wordt afgedrukt en wordt meegegeven als souvenir. Op een beurs, congres of bedrijfsfeest zijn polaroidmeisjes dan ook een graag geziene verschijning! Ook kan de foto in een gepersonaliseerd mapje worden meegegeven of zelfs op een magneet worden afgedrukt voor de ultieme souvenir die nog lang in het zicht blijft!

   650

   Mobiele fotobooth / fotograaf

   Mobiel print station [zakelijk]

   999

   Fotomarketing en foto entertainment in Eindhoven

   Ben je op zoek naar een photobooth of een andere vorm van fotomarketing in Eindhoven? Is het belangrijk dat je foto’s maakt die online komen te staan en voorzien zijn van een logo? Wil je een photobooth met branding, custom-made achtergrond of props die perfect aansluiten bij jouw thema? Fotomarketing, eventmarketing, stadsmarketing, social media marketing: het komt allemaal samen op onze site waar behalve photobooths ook mobiele fototeams, polaroidmeisjes en fotohokjes met hostessen te boeken zijn. Ook hebben wij de meest bijzondere photobooths van Nederland verzameld, die als geen ander de aandacht trekken en volledig aangepast met branding kunnen worden geleverd.

   We werken veel samen met evenementenbureaus, event marketing en event organizers die op zoek zijn naar een unieke photobooth of een photobooth (verhuurder) met bepaalde eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld backdrops (achtergronden), branding en social sharing van foto’s, video’s en (3D) GIF op social media. Maar ook foto’s op magneten of flipbooks, naast de reguliere fotoafrukken, natuurlijk wel met gepersonaliseerd fotokader voor prints met brandpower, zijn mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een robot photobooth, 3D GIF photobooth, 360º greenscreen photobooth, snowglobe (sneeuwbol) photobooth, discolicht fotospiegel, bakfiets photobooth, foto’s op magneet of een video flipbook. Ideaal voor onder andere de volgende event in Eindhoven:

   • Familiedagen
   • Stadsmarketing / city marketing
   • Toeristische attracties
   • Musea
   • Attractieparken
   • Openingen
   • Marketingacties
   • Winkelcentra
   • Feestdagen (valentijn, kerst, pasen, vaderdag, moederdag, halloween, black friday etc.)
   Dit is een selectie van onze meest unieke photo booths voor personeelsfeesten, campagnes & fotomarketing, De meest unieke photobooths staan hier.

   Voor gratis vrijblijvend advies kan je oprichter & eigenaar Mark altijd contacteren op Mark@photobooth-huren.nl of WhatsApp op +316 12 75 09 76.

   Een goedkoop fotohokje in Eindhoven, kortingen & acties

   Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Eindhoven? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkope fotopaal of fotozuil (zonder printer) huren vanaf €200 en met printer vanaf ongeveer €300. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €350 (afhankelijk van je woonplaats) voor een fotopaal of fotozuil. De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €400 – €500, maar zullen niet altijd in de buurt van Eindhoven zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €500 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft! Een 360º graden videobooth of 360 spinner booth kost minimaal €650

   Heb je een low budget en wil je iets betaalbaars in Eindhoven, vergeet dan ook niet op onze actiepagina te kijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Eindhoven!

   fotopaal fotozuil

   Photobooth in Eindhoven voor verjaardag, bruiloft of gala

   Ben je op zoek naar een fotohokje in Eindhoven voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Eindhoven, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd om niet naast je favoriete fotohokje te grijpen! Overweeg een goedkope fotopaal of fotozuil zonder printer als je niet zoveel budget hebt voor een foto booth op je verjaardag, maar er toch graag 1 wil!

   Top trouwlocaties in Eindhoven

   Weet je al dat je wilt trouwen in Eindhoven, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 10 van de meest populaire trouwlocaties in Eindhoven:

   1. Karel 1: Karel 1 Museumcafe is een prachtige moderne locatie midden in het centrum van Eindhoven. Gelegen aan de rivier de Dommel heeft u uitzicht over het water en de schitterende architectuur van het Van Abbemuseum. U heeft de mogelijkheid in het Van Abbemuseum te trouwen omringd door moderne kunst. Het Van Abbemuseum heeft diverse zalen ter beschikking voor de huwelijksvoltrekking. Tevens ligt het gemeentehuis naast Karel 1 waardoor u en uw gasten wandelend uw entree kunnen maken. Na de ceremonie kunt u toasten met een glas bubbels en de bruidstaart aan snijden. U kunt bij ons terecht voor een lunch, receptie, diner, walking dinner en/of feestavond. Voor de culinaire invulling gaan we graag met u in gesprek. Zodat wij aan de hand van uw wensen en onze mogelijkheden voor u een passend voorstel kunnen presenteren. De locatie is modern en ruimtelijk en als de avond valt krijgt het café een intieme sfeer met een prachtig vergezicht! Een dj, band of een ander muzikaal gezelschap behoren tot de mogelijkheden. Ook kunt u de hapjes en/of late night snacks zelf samenstellen.
   2. DOMUSDELA: Misschien is je trouwdag wel de allermooiste dag van je leven. DOMUSDELA vormt een adembenemend decor voor een huwelijk. Van ja-woord tot knalfeest en huwelijksnacht. Of jullie nu groots uitpakken of het liever wat knusser houden. Met twee ceremoniehuizen, Brasserie Rita en luxe boutique Hotel Mariënhage bepaal je samen hoe deze dag eruitziet. Eén van de mooiste trouwlocaties in het Zuiden van het land, dat is DOMUSDELA! Deze historische en karakteristieke locatie ligt midden in het stadshart van Eindhoven. DOMUSDELA is geschikt voor jullie gehele huwelijksdag. Van een betekenisvolle ceremonie en receptie, tot aan een uitbundig diner en spetterende feestavond, waarbij je gewoon kunt blijven slapen in het inpandige luxe boutique Hotel Mariënhage. Een droombruiloft op een plek waar alles-onder-één-dak is!
   3. Beachclub Sunrise (Best): Voor de grote dag zijn jullie van harte welkom bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie met sfeervolle trouwzalen en buitenlocaties waar jullie de mooiste dag uit je leven in zijn geheel kunnen vieren. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Jullie kunnen vertrouwen op onze expertise! Willen jullie graag het ja-woord aan elkaar geven op een unieke trouwlocatie? Dat kan! Ieder huwelijk wordt door een ambtenaar vanuit de gemeente voltrokken. De gemeente Best heeft Beachclub Sunrise reeds benoemd tot officiële trouwlocatie. Zo kan jullie gehele bruiloft plaatsvinden op één unieke locatie. Beachclub Sunrise is de perfecte locatie om een bruiloft tot een waar sprookje te maken. Of jullie nu een intieme trouwceremonie houden of flink willen uitpakken, bij Beachclub Sunrise kan het allemaal. Indien het weer het toelaat kunnen jullie zelfs trouwen op een drijvend ponton aan het strand van Aquabest. Valt het weer op de dag zelf tegen? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor een slecht weer-scenario. In overleg met de ceremoniemeester kan zelfs tot op de ochtend van de bruiloft besloten worden om uit te wijken naar een van onze zalen.
   4. Van Abbe Museum: Het Van Abbemuseum is een trouwlocatie van de gemeente Eindhoven. Je trouwt hier in een inspirerende omgeving; een opvallend gebouw met een brede collectie van hedendaagse kunstwerken. Voor de huwelijksvoltrekking heeft het museum een mooie en ruime zaal tot zijn beschikking. In het museumcafé kun je vervolgens de champagne ontkurken en de bruidstaart aansnijden, bij goed weer op het zonnige terras aan de Dommel.
   5. Kasteelhoeve de grote Hegge: Wilt u trouwen in een sprookjesachtige en landelijke omgeving en bent u hiervoor op zoek naar een trouwlocatie rondom Eindhoven? Dan is het een aanrader om eens een kijkje te nemen op Kasteelhoeve de Grote Hegge nabij Eindhoven. Dit prachtige kasteel telt maar liefst vijf luxe zalen en is gelegen aan de Maasplassen. Benieuwd geworden naar onze trouwlocatie? Kom dan snel eens langs voor een bezichtiging en laat u verrassen. Onze trouwlocatie Eindhoven is gelegen in het witte stadje Thorn. Dit is werkelijk een idyllische plek, welke omgeven is door de natuur. Dankzij deze ideale ligging voelt het net alsof jullie je bevinden in een schilderachtig Frans of Italiaans dorpje. Het is dan ook een geweldige plek voor jullie huwelijk.
   6. De oude rechtbank: Ja, Ik wil! Sinds 2017 is de Oude Rechtbank een officiële trouwlocatie. Dit houdt in dat je bij ons zowel het jawoord kan geven als je feestje kunt vieren. Je hoeft je gasten niet telkens van locatie te laten wisselen en jij kunt genieten van wat toch de dag van je leven moet worden.
   7. Het Ketelhuis: Het Ketelhuis staat op Landgoed de Grote Beek in Eindhoven. Het is een rijksmonument dat vroeger gebruikt werd als ketelruimte voor het landgoed. Tegenwoordig is het de plek voor jullie om de grote dag te vieren! De locatie is gevestigd in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven en is uniek door haar hoge plafonds en het vele daglicht. Naast de prachtige binnenruimte heeft de locatie ook een terras en kapel ter beschikking.
   8. Auberge Eeckaerde: Feestlocatie Auberge Eeckearde is zeer de moeite waard en een bekende feest locatie in Eindhoven en omstreken. Dat is feestlocatie Auberge Eeckaerde ten voeten uit. Met een prachtige tuin en een sfeervol terras, is dit een top feest locatie voor al uw ontvangsten! Auberge Eeckaerde is een nostalgische herberg uit de achttiende eeuw. Deze uiterst sfeervolle feest locatie is geschikt voor diverse soorten ontvangsten, zoals bijvoorbeeld recepties, familiefeesten en huwelijksfeesten. Zeer de moeite waard om onze feestlocatie een keer te komen bezichtigen.
   9. Philips Stadion: Het Philips Stadion is door de gemeente Eindhoven benoemd als officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan dus plaatsvinden in de elegante Bestuurs- en Sponsoretage, de exclusieve kleedkamer of zelfs op de middenstip. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Je bent dan direct op een prachtige locatie voor receptie, diner of feest! Bespreek met ons de mogelijkheden voor de dag van je leven.
   10. De Mispelhoef: De Mispelhoef beschikt over 3 verschillende sfeervolle, karakteristieke zalen met ieder een eigen terras.
    U kunt bij ons terecht voor recepties, zakelijke evenementen, feesten, koffietafels en uw huwelijksfeest waarbij u tevens kan overnachten in ons romantisch bruidshuisje.Onze zalen zijn geschikt voor gezelschappen vanaf 30 personen.

   Huur een fotohokje uit Eindhoven voor een zakelijk feest

   Ben je op zoek naar een fotohokje in Eindhoven voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, event organisers, het B2B segment, het branden en aanpassen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het verzamelen van email adressen, merken en logo’s op de achterwand plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

   De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Eindhoven voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je photobooth ruim van te voren! December is vanwege de verschillende feestdagen een drukke maand en begin januari met alle recepties is ook erg populair bij bedrijven om een fotohokje te huren, waardoor de meest populaire en betaalbare verhuurders mogelijk uitverkocht zijn in die maanden. Succes!

   We hebben inmiddels ruime ervaring met een groot scala aan bedrijven en zijn er trots op dat we de volgende bedrijven voor hun bedrijfsfeesten, marketing campagnes en fotomarketing evenementen hebben mogen matchen met professionele photobooth en fotomarketing bedrijven op ons platform.

   Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

   Hier en hier lees je meer over Eindhoven!

   Photobooths-huren.nl
   WhatsApp WhatsApp Mark!