📸 Photobooth huren in Eindhoven 🥳 Vanaf €295 🎉

Een photobooth met printer huren in Eindhoven doe je al voor rond de €295 – €445. Als je een typische photobooth in Eindhoven huurt, kan je standaard rekenen op:

 • 3 of 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest lang zonder extra kosten!
 • Een gepersonaliseerde opmaak van het fotostrookje, dus jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of bruiloft op de print layout.
 • Photobooth props en andere accessoires voor extra grappige foto’s. Denk aan pruiken, hoeden, zonnebrillen, snorren, mondjes etc.
 • Het tarief voor een photobooth huren inclusief bezorging in Eindhoven, installatie, uitleg & afbouw is rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de buurt van Eindhoven moet ophalen en terugbrengen kost je minimaal €295 (inclusief prints)
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s digitaal voor eeuwige herinneringen 🙂
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Eindhoven kan je natuurlijk ook een 360 video booth (“360 spinner”), een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth, caravan photobooth of tuktuk photobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500 tot €800.

Eindhoven photobooth

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Offerte voor een photobooth huren in Eindhoven

Wil je een (goedkope) photobooth huren in Eindhoven, maar wete je niet precies welke of welke beschikbaar is op jouw feestdag? Vul dan het onderstaande formulier in. Je ontvangt dan binnen 24 uur offertes van enkele verschillende photobooths die beschikbaar zijn in de buurt van Eindhoven. Zo blijven de transportkosten minimaal en kan je prijs, uiterlijk en andere opties met elkaar vergelijken.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Fotohokje huren Noord-Brabant

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers uit ons netwerk. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths, ook in de buurt van Eindhoven. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in goede handen is en je gebruik maakt van een betrouwbare leverancier.

  Wat kost een photobooth huren in Eindhoven? Alle prijzen op een rij

  De tarieven van photobooths in Eindhoven kunnen behoorlijk uiteen lopen. Maar je wilt natuurlijk weten wat de gemiddelde prijzen voor een bepaald type photobooth in Eindhoven is? De kosten van fotobooths verschillen natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit, locatie, extra opties, beschikbaarheid en uitstraling. Op basis van onze marktkennis, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in Eindhoven:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Eindhoven, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Eindhoven.
  • €500 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Eindhoven.
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth.

  360 video spinner Eindhoven

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan om de boeking voor de photobooth van jouw keuze minimaal 3 maanden van tevoren definitief vast te leggen.

  Selectie van fotobooths uit Eindhoven

  Zoek je een lokale photobooth verhuurder, echt uit de buurt van Eindhoven? Hieronder hebben we de photobooths geselecteerd die daadwerkelijk uit Eindhoven komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 45+ photobooths in de rest van Noord-Brabant (filter: “Dichtbij”).

  We zien elk dag photobooth aanvragen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen regelmatig voorbij, zeker in zo’n grote stad als Eindhoven.

  Advies van eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Voor gratis vrijblijvend advies over het huren van een photobooth in Eindhoven kan je oprichter & eigenaar Mark altijd contacteren op Mark@photobooth-huren.nl of WhatsApp op +316 12 75 09 76.

  Fotohokje huren Eindhoven

  Zoek zelf een photobooth in de buurt van Eindhoven

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Eindhoven? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Noord-Brabant kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet direct in Eindhoven gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige leveranciers verhuren inclusief transport, waar dan ook in Nederland, maar bij andere fotobooth verhuurders moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Fotohokje huren Noord-Brabant

  Een fotobooth op je bruiloft in Eindhoven

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen in Eindhoven?? Een photobooth wordt vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als digitaal gastenboek of babbelbox. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooth en het Volkswagen fotobusje populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes!

  360 spinner Eindhoven

  Als we zo vrij mogen zijn, enkele tips:

  1. Wat wil je met de photobooth: Is hij er voor jou (printjes in je gastenboek) of voor je gasten (leuk souvenirtje, vermaak)? Beide kan natuurlijk ook! Wil je dat je bruiloft viral gaat op social media of juist niet totdat jij je trouwfoto’s en video’s online hebt gezet? Is een reguliere photobooth voldoende of wil je iets unieks of innovatiefs delen met je gasten (denk in dat geval eerder aan een greenscreen photobooth of een 360 video of een booth op wielen).
  2. Houdt rekening met uitverkochte verhuurders: in mei, juni, juli en september zijn veel verhuurders op de vrijdag en zaterdag uitverkocht in verband met de vele bruiloften. Eind november en december zijn veel verhuurders uitverkocht (ook op doordeweekse dagen, vooral de donderdag lijkt populair) in verband met personeelsfeesten en kerstborrels waarop photobooths ook een graag geziene gast zijn. Boek dus niet last minute, maar liefst (minimaal) 3 maanden van tevoren in deze maanden! Hoe eerder je boekt, des te groter het aanbod en de betere prijs-kwaliteit verhouding je kan vinden!
  3. Goedkoop is duurkoop: een goedkope photobooth kan duur worden, bijvoorbeeld als de klantenservice niet mee werkt, de reservering wordt geannuleerd, de kwaliteit van de camera of de printer of de flitser niet naar verwachting is of er nog bijkomende kosten bovenop de goedkope instapprijs komen (BTW, transport, props, gepersonaliseerd fotokader, online sharing, achtergrond etc). Vraag dus altijd verschillende offertes aan en vergelijk de all-in prijzen!
  4. Onbeperkt is onnodig: Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meer dan voldoende is!
  5. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte – niet geprinte – foto’s 🙂

  Eindhoven trouwlocatie PSV stadion

  Dit zijn enkele van de trouwlocaties in Eindhoven waar de photobooths van onze site al hun opwachting hebben gemaakt:

  1. Philips Stadion: Het Philips Stadion is door de gemeente Eindhoven benoemd als officiële trouwlocatie. De huwelijksvoltrekking kan dus plaatsvinden in de elegante Bestuurs- en Sponsoretage, de exclusieve kleedkamer of zelfs op de middenstip. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Je bent dan direct op een prachtige locatie voor receptie, diner of feest! Bespreek met ons de mogelijkheden voor de dag van je leven.
  2. Beachclub Sunrise (Best, nabij Eindhoven): Voor de grote dag zijn jullie van harte welkom bij Beachclub Sunrise. Wij beschikken over een prachtige trouwlocatie met sfeervolle trouwzalen en buitenlocaties waar jullie de mooiste dag uit je leven in zijn geheel kunnen vieren. Veel bruidsparen gingen jullie voor en beleefden de dag van hun leven. Ieder huwelijk wordt door een ambtenaar vanuit de gemeente voltrokken. De gemeente Best heeft Beachclub Sunrise reeds benoemd tot officiële trouwlocatie. Zo kan jullie gehele bruiloft plaatsvinden op één unieke locatie.
  3. Kasteelhoeve de grote Hegge: Wilt u trouwen in een sprookjesachtige en landelijke omgeving en bent u hiervoor op zoek naar een trouwlocatie rondom Eindhoven? Dan is het een aanrader om eens een kijkje te nemen op Kasteelhoeve de Grote Hegge nabij Eindhoven. Dit prachtige kasteel telt maar liefst vijf luxe zalen en is gelegen aan de Maasplassen.

  Fotohokje huren Noord-Brabant

  Over Eindhoven

  Ben je op zoek naar een photobooth of een andere vorm van fotomarketing in Eindhoven? Is het belangrijk dat je foto’s maakt die online komen te staan en voorzien zijn van een logo? Wil je een photobooth met branding, custom-made achtergrond of props die perfect aansluiten bij jouw thema?

  Fotomarketing, eventmarketing, stadsmarketing, social media marketing: het komt allemaal samen op onze site waar behalve photobooths ook mobiele fototeams, polaroid fotografen en fotohokjes met begeleiding of muntinworp of PIN betalingssysteem te vinden zijn. Ook hebben wij de meest bijzondere photobooths van Nederland verzameld, die als geen ander de aandacht trekken en volledig aangepast met branding kunnen worden geleverd.

  We werken veel samen met evenementenbureaus die op zoek zijn naar een (unieke) of last minute photobooth of een photobooth (verhuurder) met bepaalde eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld backdrops (achtergronden), branding en social sharing van foto’s, (360) video’s en (3D) GIF. Maar ook foto’s op magneten zijn mogelijk! Zo vonden we al photobooths voor de volgende soorten evenementen in Eindhoven:

  • Familiedagen
  • Stadsmarketing / city marketing
  • Toeristische attracties
  • Musea
  • Filmpremiers en andere ‘rode loper’ events
  • Attractieparken
  • Openingen
  • Marketingacties
  • Winkelcentra
  • Feestdagen (valentijn, kerst, pasen, vaderdag, moederdag, halloween, black friday etc.)

  Hier, hier, hier en hier lees je meer over Eindhoven!