📸 Photobooth huren in Alkmaar [betrouwbaar, betaalbaar, beschikbaar] 🎉

De kosten voor een photobooth huren in Alkmaar zijn ongeveer €295 tot €445 voor een reguliere fotobooth (fotopaal / fotozuil). Als je een standaard photobooth pakket in Alkmaar huurt, kan je typisch rekenen op:

 • (Minimaal) 4 uur (onbeperkt) printen
 • Gepersonaliseerde layout (dus je eigen naam, logo of feestdatum op het fotokader van de prints)
 • Photobooth props en andere feestartikelen
 • De kosten voor een photbooth huren inclusief bezorging, installatie, uitleg & afbouw beginnen rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf moet ophalen (in de buurt) kost minimaal €295
 • Bij de prijs is altijd inbegrepen dat je na afloop van je feest alle foto’s digitaal ontvangt
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

Het huren van een 360 video ‘spinner’, gesloten fotohokje, fotospiegel (magic mirror photo-booth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth bus of caravan photobooth in Alkmaar is natuurlijk ook mogelijk, maar reken hiervoor op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth Alkmaar huren: gratis offertes ontvangen

Vraag nu snel enkele vrijblijvende offertes van beschikbare photobooths uit de regio van Alkmaar aan! Vul dit contactformulier in en je ontvangt maximaal 3 gratis offertes. Met ruim 100 betrouwbare verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Alkmaar en omstreken, zonder aan professionaliteit en service in te leveren.

Verhuurders waarover we structureel klachten krijgen worden namelijk van ons platform verwijderd, zodat we jou een feestelijke ervaring zonder zorgen kunnen garanderen.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Een fotobooth uit Alkmaar

  Wil je echt een photobooth uit de buurt van Alkmaar huren? Dan staat hieronder je beste keuze fotobooth nabij Alkmaar. Maar de meeste verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 39 photobooths in de rest van Noord-Holland (filter: “Dichtbij”).

  886

  Fotospiegel

  Fotospiegel Alkmaar

  545
  634

  Zelf een photobooth zoeken in de buurt van Alkmaar

  Wil je graag zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Alkmaar? Hier staan alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast zijn er ook nog GIF, Greenscreen en XL LED lichtletters te huren. Via dit filter, bezorging in Noord-Holland kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Noord-Holland gevestigd zijn, maar daar wel photobooths bezorgen. Natuurlijk is er ook een prijs filter en kan je zoeken op andere kenmerken, zoals het uiterlijk van de photobooth (modern, vintage, LED, romantisch, uniek, met achtergrond, etc) en het type camera.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Alkmaar, zoals Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Limmen, Akersloot en Scharwoude.

  Persoonlijk advies

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Prijzen: wat kost een photobooth in Alkmaar en omstreken?

  Als we naar de prijzen van photobooths in Noord-Holland kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Alkmaar:

  • €200 voor een photobooth huren in Alkmaar zonder prints die je zelf moet ophalen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) met (onbeperkte) prints, gepersonaliseerd fotokader, fotobooth props, foto’s na afloop digitaal. Aan de onder kant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport naar Alkmaar.
  • €450 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging in Alkmaar
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth

  photobooth huren Hoorn

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn meestal als eerst uitverkocht, vooral vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen en met kerst moeten het wat dat betreft ontgelden.

  Photobooth huren in Alkmaar

  Wil je een photobooth huren in Alkmaar? Of het nu voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, schoolfeest, sweet sixteen, gala of een marketing activiteit is, een feest met een fotobooth erbij is altijd leuker! Een photo-booth (of fotobooth) huren in de buurt van Alkmaar is heel eenvoudig op onze site! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Nederland, waaronder photobooths uit de buurt van Alkmaar. Ook voor het huren van een fotobooth buiten Alkmaar, zoals Heerhugowaard, Bergen, Heiloo, Egmond aan Zee, Limmen, Akersloot en Scharwoude ben je hier aan het juiste adres!

  Fotospiegel Alkmaar photobooth huren Hoorn opblaasbare props en brillen Fotostrookjes printen Hoorn Photobooth West Friesland Alkmaar fotokast

  Een photobooth voor je bruiloft in Alkmaar

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Dan ben je zeker en vast nog op zoek naar een photobooth voor je trouw! Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het traditionele gastenboek. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl op de dansvloer de magic mirror photobooth vaak wordt gekozen.

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in Alkmaar gestaan:

  1. Ten Westen Gasfabriek
  2. Grote Kerk Alkmaar
  3. BijHuub

  Over Alkmaar

  Alkmaar heeft een historisch centrum met 399 rijksmonumenten en 700 gemeentelijke monumenten. De stad staat bekend als “de kaasstad”. Van begin april tot eind september wordt wekelijks een traditionele kaasmarkt gehouden. Een inwoner van Alkmaar heet een Alkmaarder, maar wordt in de volkstaal kaaskop genoemd.

  Alkmaar beschikt over voor deze stad karakteristieke oude grachten, cafés, restaurants en winkels. Alkmaar is bekend om zijn hofjes, onder andere het 16e-eeuwse hofje van Sonoy en het Wildemanshofje. De stad kent vele grachten met huizen uit de 16e tot de 19e eeuw. Alkmaar telt 399 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister en heeft enkele oorlogsmonumenten.

  Fotohokje Alkmaar

  De Alkmaarse kaasmarkt is al meer dan vier eeuwen een traditie, die jaarlijks door 100.000 mensen wordt bezocht. De ‘markt’ vindt plaats op het Waagplein, voor het monumentale Waaggebouw. In de 18e eeuw werd vier dagen per week kaasmarkt gehouden, en deze duurde tot 1 uur ’s nachts. Gemiddeld werd per marktdag 300 ton kaas omgezet. Sinds 1939 is Alkmaar de enige stad die nog kaas verhandelt op deze traditionele wijze. De kaasmarkten zijn elke vrijdag, van april tot september, te bezichtigen.

  Alkmaar - photobooth huren

  Meer info over Alkmaar kan je hier, hier en hier vinden.