🎉 Photobooth huren in Alphen aan den Rijn [Vanaf €295 onbeperkt printen!] 🎊

De kosten om een photobooth te huren in Alphen aan den Rijn zijn tussen de €295 en €445 voor een reguliere fotobooth (fotopaal / fotozuil). Als je een standaard photobooth pakket in Alphen aan den Rijn huurt, kan je typisch rekenen op:

 • (Minimaal) 4 uur (onbeperkt) printen
 • Fotokader aangepast of volledig op maat gemaakt (dus je eigen naam, logo of feestdatum op het fotokader van de prints)
 • Photobooth props en andere feestartikelen: pruiken, hoeden, zonnebrillen en de bekende snorren en monden op stokjes
 • De kosten voor een photbooth huren inclusief bezorging, installatie, uitleg & afbouw beginnen rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf moet ophalen (in de buurt) kost minimaal €295
 • Bij de prijs is meestal inbegrepen dat je na afloop van je feest alle foto’s digitaal ontvangt
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

Het huren van een 360 video booth, een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth bus of caravan photobooth in Alphen a/d Rijn behoort ook tot de mogelijkheden, maar reken hiervoor op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth in Alphen aan den Rijn huren: gratis offertes ontvangen

Snel weten wat een photobooth op jouw feestje in Alphen aan den Rijn kost? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur enkele offertes van photobooths uit de buurt van Alphen aan den Rijn.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Alphen aan den Rijn en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in professionele handen is.

  Een fotobooth uit Alphen aan den Rijn

  Wil je echt een photobooth uit de buurt van Alphen aan den Rijn huren? Dan staat hieronder je beste keuze fotobooth nabij Alphen aan den Rijn. Maar de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 93 photobooths in de rest van Zuid-Holland (filter: “Dichtbij”).

  Persoonlijk advies van website eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zelf een photobooth zoeken in de buurt van Alphen aan den Rijn

  Wil je graag zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Alphen a/d Rijn? Hier staan alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast zijn er ook nog GIF, Greenscreen en XL LED lichtletters te huren. Via dit filter, bezorging in Zuid-Holland kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Zuid-Holland gevestigd zijn, maar daar wel photobooths bezorgen. Let wel op mogelijke transportkosten! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond en het type camera.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Alphen aan den Rijn, zoals Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Ter Aar, Zwammerdam, Nieuwkoop, Roelofarendsveen en Boskoop.

  Prijzen: wat kost een photobooth in Alphen aan den Rijn?

  Je wilt natuurlijk weten wat de prijzen zijn voor de verhuur van een photobooth in Alphen aan den Rijn. Als we naar de gemiddelde prijzen in Zuid-Holland kijken, komen we uit op de volgende prijzen voor een photobooth in Alphen aan den Rijn:

  • €200 voor een photobooth huren in Alphen aan den Rijn zonder prints die je zelf moet ophalen én de volgende dag moet terugbrengeAlphen aan den Rijn
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Alphen aan den Rijn.
  • €450 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Alphen aan den Rijn
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn meestal als eerst uitverkocht, vooral vrijdagen en zaterdagen in het trouwseizoen en met kerst moeten het wat dat betreft ontgelden.

  Photobooth huren in Alphen aan den Rijn

  Wil je een photobooth huren in Alphen aan den Rijn? Of het nu voor een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, schoolfeest, sweet sixteen, gala of een marketing activiteit is, een feest met een fotobooth erbij is altijd leuker! Een photo-booth (of fotobooth) huren in de buurt van Alphen aan den Rijn is heel eenvoudig op onze site! Op deze website staat namelijk het grootste overzicht van photobooths in Nederland, waaronder photobooths uit de buurt van Alphen aan den Rijn. Ook voor het huren van een fotobooth buiten Alphen aan den Rijn, zoals Koudekerk aan den Rijn, Woubrugge, Ter Aar, Zwammerdam, Nieuwkoop, Roelofarendsveen en Boskoop ben je hier aan het juiste adres! Is je photobooth helaas uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Fotospiegel huren Alphen aan den Rijn

  Een photobooth voor je bruiloft in Alphen aan den Rijn

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het gastenboek van het traditionele huwelijk. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheden zijn voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. in 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes!

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in de gemeente Alphen aan den Rijn gestaan:

  1. Wet ‘n Wild Social Club
  2. Flora (Boskoop)
  3. raadHuis (Boskoop)

  Over Alphen aan den Rijn

  Meer info over Alphen aan den Rijn kan je hier, hier en hier vinden.