Fotohokje huren in Amsterdam? Keuze uit 125+ photobooths vanaf €175!

Woon je (in de buurt) van Amsterdam en wil je een fotohokje of videozuil huren? Ben je op zoek naar een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Amsterdam? Geen nood: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIF booths, caravan photobooths, hashtag printers en andere soorten fotohokjes! Door een contactformulier in te vullen leg je direct contact met de desbetreffende verhuurder die jouw boeking bevestigd, een op maat gemaakte offerte stuurt, een gratis optie in zijn agenda zet of je vragen beantwoord.

Amsterdam fotobooth fotopaal videozuil

Fotohokje huren in Amsterdam

Als je een fotohokje wilt huren in Amsterdam hebben we twee geweldige overzichten voor je:

 1. Fotohokje huren (de gesloten fotohokjes met wanden of gordijntjes)
 2. Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooth op een paal of zuil)

Hoewel je fotohokjes vrijwel altijd standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er een aantal fotopalen die je kan huren volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths zijn dan zonder begeleiding beschikbaar. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Amsterdam. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald.

Alle photobooths in Noord-Holland

Fotohokjes huur je inclusief transport, of inclusief een aantal gratis kilometers vervoer en daarbuiten betaal je een kilometervergoeding. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Amsterdam, is hier een overzicht van fotohokjes in Noord-Holland.

Maar ook buiten Amsterdam en Noord-Holland zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Amsterdam komen voor jouw feest. Hier kan je overzichten van fotobooths in andere provincies vinden.

Bijzondere fotohokjes huren in Amsterdam

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Amsterdam waar mensen door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Amsterdam:

Fotobooths in Amsterdam vergelijken

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten photobooths naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl, met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Dan raden we je aan om op deze pagina fotohokjes te vergelijken!

Mocht je er niet uitkomen en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met 50+ verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum.

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€550+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€350 - €400)Polaroid camera (€100)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Top trouwlocaties in Amsterdam

Weet je al dat je wilt trouwen in Amsterdam, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 10 van de meest populaire trouwlocaties in Amsterdam:

 1. Paviljoen puur: prachtig groen en open locatie, en toch in Amsterdam!
 2. Huize Frankendeal: het laatste buitenhuis van Amsterdam. Gebouwd in de 17e eeuw, werd het huis gebruikt door notabelen om van natuur en vriendschap te genieten.
 3. Rijk van de Keizer: Bij het Rijk van de Keizer kun je trouwen, midden in het nieuwe gebied, de Tuinen van West. Of je nu wil trouwen in onze binnentuin, het Amfitheater, op blote voeten dansen rondom het vuur of rond de moestuin: de mogelijkheden zijn eindeloos.
 4. Strand Zuid: Door de afgelopen seizoenen meer dan 300 events per jaar te faciliteren, heeft ons team een enorme kennis opgebouwd; kennis die vanaf het eerste moment is gebruikt bij de ontwikkeling van het vernieuwde Strandzuid. Het resultaat is een complex met multifunctionele sublocaties, verschillende buitenruimtes voor gezelschappen en alle benodigde faciliteiten voor een onvergetelijke bruiloft.
 5. West Indisch Huis: Suikerhandelaar Frederik Wilkens liet in 1735 een groot en voornaam woonhuis bouwen in de Dordtse Wijnstraat. Het pand kwam op de plaats van het pand waar sinds 1623 de vier Dordtse bewindvoerders van de West-Indische Compagnie vergaderden.
 6. Amsterdam Museum: Het Amsterdam Museum vormt een prachtige locatie voor een feestelijke borrel, diner, receptie of trouwerij. Het voormalige Burgerweeshuis, waarin het museum gehuisvest is, vormt met zijn schitterende binnenplaatsen en diverse zalen een uniek decor voor iedere ontvangst. Ook toont het Amsterdam Museum haar collectie op 2 andere prachtige locaties in de stad: het Cromhouthuis aan de Herengracht en de Hermitage Amsterdam. Op alle locaties zijn er talloze mogelijkheden voor ontvangsten en evenementen.
 7. Koninklijke Industrieele Groote Club: De Groote Club was een herensociëteit aan de Dam in Amsterdam. Na twee fusies met andere sociëteiten wordt sinds 1975 de naam De Industrieele Groote Club gebruikt. INmiddels hoef je niet meer lid te zijn om een van de magnifieke zalen hier te huren!
 8. Waldorf Astoria: onderdeel van Hilton, de monumentale uitstraling van de zes 17e eeuwse grachtenpanden maakt Waldorf Astoria Amsterdam de meest unieke locatie voor een intieme bruiloft of een geweldig feest. Het hotel biedt een scala aan mogelijkheden zoals de grote Hooft Ballroom zaal, de grootste binnentuin van Amsterdam met pitoresk tuinhuisje, een privé aanlegsteiger waardoor u per boot kunt arriveren en een exclusief diner van de executive chef van Librije’s Zusje Amsterdam. Na een prachtige dag kunt u overnachten in één van onze unieke Lofts, die met de originele houten balken een romantische en intieme setting zijn voor een perfect einde van uw droom bruiloft.
 9. The Dylan: Het stijlvolle en intieme The Dylan in hartje centrum, is met zijn idyllische decor dé trouwlocatie in Amsterdam. Verscholen aan de prestigieuze Keizersgracht biedt het luxe 5-sterren hotel een oase van rust. Het 17e-eeuwse grachtenpand beschikt onder andere over een romantische, authentieke stadstuin, een aanlegsteiger en een met Michelinster bekroond restaurant. Met 40 individueel ingerichte kamers en twee prachtige zalen is The Dylan Amsterdam de perfecte locatie voor uw trouwceremonie, diner of huwelijksnacht.
 10. Papa’s Beach House: ij Papa’s draait het om de mooie momenten en welk moment is nu mooier dan een bruiloft? De locatie midden in het bos direct aan het meer is ideaal voor een sprookjesachtig huwelijk in de buitenlucht. De lichte en romantische Key West zaal is perfect voor een intieme ceremonie, een mooi diner en een geweldig feest. Het terras met buitenpodium grenst direct aan ons privé strandje. Hier kun je het ja-woord geven in de buitenlucht met het meer en de bomen op de achtergrond. Papa’s Beach House is een officiële trouwlocatie. Na de bruiloft kun je overnachten in de prachtige bruidssuite in het verderop gelegen viersterren Couryard by Marriott hotel.

Goedkope fotohokjes in Amsterdam, acties & kortingen

Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Amsterdam? Gelukkig zijn er goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €195 en met printer vanaf ongeveer €295. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats). De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet altijd in de buurt van Amsterdam zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Amsterdam, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Amsterdam!

Photobooth in Amsterdam voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

Ben je op zoek naar een fotohokje in Amsterdam voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Amsterdam, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

Fotohokje huren in Amsterdam voor een zakelijk evenement?

Ben je op zoek naar een fotohokje in Amsterdam voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Amsterdam voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotobooth ruim van te voren, omdat december vanwege de verschillende feestdagen en begin januari populair zijn en sommige verhuurders uitverkocht zullen zijn.

    

Wil je meer fotobooth inspiratie op doen? Lees dan ons blog voor tips!

Hier en hier lees je meer over Amsterdam!

Fotohokje huren in Amsterdam? Keuze uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.6 (92.31%) 13 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.