Fotohokje huren in Amsterdam? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €99]

Woon je (in de buurt) van Amsterdam en wil je een fotohokje of videozuil huren? Ben je op zoek naar een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Amsterdam? Geen nood: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 250 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIF booths, caravan photobooths, hashtag printers en andere soorten fotohokjes! Door een contactformulier in te vullen leg je direct contact met de desbetreffende verhuurder die jouw boeking bevestigd, een op maat gemaakte offerte stuurt, een gratis optie in zijn agenda zet of je vragen beantwoord.

Amsterdam fotobooth fotopaal videozuil

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met meer dan 100 verhuurders en 250 verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth vanaf €99 (digitaal), €164 (100 prints) of €275 (onbeperkt printen). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite en verhuurt zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Fotohokje huren in Amsterdam

Als je een fotohokje wilt huren in Amsterdam hebben we 3 geweldige overzichten voor je:

  1. Digitale photobooths (goedkoop maar zonder printer)
  2. Fotopalen (of fotozuilen, de 'open' variant waar je met lekker veel mensen op de foto kan)
  3. Fotohokjes (de vintage versie met wanden of een gordijntje)

1. Digitale photobooth huren:

 

2. Fotopaal / fotozuil huren:

369
Actie
295
325
300
395
395
350
445
350
299
475
300
Actie!
450 425
395
545
450
475
469
385
Actie!
387
295
Actie
Actie!
295
 

3. Fotohokje huren:

   

Hoewel je fotohokjes vrijwel altijd standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er een aantal fotopalen die je kan huren volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths zijn dan zonder begeleiding beschikbaar. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Amsterdam. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald.

Alle photobooths in Noord-Holland

Fotohokjes huur je inclusief transport, of inclusief een aantal gratis kilometers vervoer en daarbuiten betaal je een kilometervergoeding. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Amsterdam, is hier een overzicht van fotohokjes in Noord-Holland:

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!    

Bijzondere fotohokjes huren in Amsterdam

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Amsterdam waar mensen door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Amsterdam:

Volkswagen fotobusjes en caravan photobooths

 

Fotospiegels

 

Videopaal

 

GIF photobooths

 

Hashtag / social media printer

 

Greenscreen photobooth