Fotohokje huren in Apeldoorn? Keuze uit 125+ photobooths vanaf €175!

Woon je (in de buurt) van Apeldoorn en wil je een fotohokje of videozuil huren? Ben je op zoek naar een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Apeldoorn? Geen nood: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIF booths, caravan photobooths, hashtag printers en andere soorten fotohokjes! Door een contactformulier in te vullen leg je direct contact met de desbetreffende verhuurder die jouw boeking bevestigd, een op maat gemaakte offerte stuurt, een gratis optie in zijn agenda zet of je vragen beantwoord.

Fotohokje huren in Apeldoorn

Als je een fotohokje wilt huren in Apeldoorn hebben we twee geweldige overzichten voor je:

  1. Fotohokje huren (de gesloten fotohokjes met wanden of gordijntjes)
  2. Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooth op een paal of zuil)

Hoewel je fotohokjes vrijwel altijd standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er een aantal fotopalen die je kan huren volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths zijn dan zonder begeleiding beschikbaar. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Apeldoorn. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald.

Alle photobooths in Gelderland

Fotohokjes huur je inclusief transport, of inclusief een aantal gratis kilometers vervoer en daarbuiten betaal je een kilometervergoeding. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Apeldoorn, is hier een overzicht van fotohokjes in Gelderland.

Maar ook buiten Apeldoorn en Gelderland zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Apeldoorn komen voor jouw feest. Hier kan je overzichten van fotobooths in andere provincies vinden.

Bijzondere fotohokjes huren in Apeldoorn

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Apeldoorn waar mensen door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Apeldoorn:

Fotobooths in Apeldoorn vergelijken

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten photobooths naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl, met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Dan raden we je aan om op deze pagina fotohokjes te vergelijken!

Mocht je er niet uitkomen en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met 50+ verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum.

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€550+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€350 - €400)Polaroid camera (€100)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

Goedkope fotohokjes in Apeldoorn, acties & kortingen

Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Apeldoorn? Gelukkig zijn er goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €195 en met printer vanaf ongeveer €295. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats). De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet altijd in de buurt van Apeldoorn zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Apeldoorn, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Apeldoorn!

Photobooth in Apeldoorn voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Apeldoorn, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

Mooiste trouwlocaties in Apeldoorn

Weet je al dat je wilt trouwen in Apeldoorn, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 5 van de meest populaire trouwlocaties in Apeldoorn:

  1. Bronckhorsthoeve: Maak kennis met de Bronckhorst Hoeve, een betoverende trouwlocatie rond Apeldoorn! Op onze charmante boerderij uit de 19e eeuw geniet je samen met de liefde van je leven van jullie speciale dag. Omdat we erkend zijn als wettelijke trouwlocatie kunnen jullie er elkaar officieel het ja-woord geven. Maar ook het huwelijksfeest, -diner en de spannende huwelijksnacht kunnen jullie op De Bronckhorst Hoeve beleven! De boerderij is gelegen in Brummen, aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door omvangrijke, groene velden die een fijn contrast vormen met het kleurrijke palet van de bloeiende tuin. De Bronckhorst Hoeve beschikt eveneens over een romantische boomgaard waarin jullie in een sprookjesachtige setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Kortom, de natuur die de trouwlocatie rond Apeldoorn omringt vormt een uniek decor voor jullie huwelijksdag … en bijbehorende trouwfoto’s, natuurlijk!
  2. De Peerdestal: De huwelijksdag moet een van de mooiste dagen uit jullie leven worden en wij helpen daar graag aan mee. De Peerdestal is dan ook een perfecte locatie voor een bourgondisch huwelijksdiner, een knallend avondfeest, huwelijksreceptie en zelfs de ceremonie! Onze service houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander entertainment en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past. Het moet een feest worden waar jullie nog met veel plezier op terug kijken. Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “feest op maat”.
  3. De Hoefslag: Geweldig dat jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! In een gezellige ambiance bieden we tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je samen met jullie gasten een fantastische huwelijksdag beleeft. En wist je dat je elkaar bij Het Hoefslag ook het officiële ja-woord kunt geven?
  4. City Lounge: De mooiste dag van het jaar moet worden afgesloten met het allermooiste feest waarover iedereen nog lang zal napraten. City Lounge begrijpt dat als geen ander en samen met jullie en alle gasten zorgen wij hiervoor. Binnenkomen via onze wijnkelders met Cava zorgt ervoor dat al je gasten direct in de feeststemming komen. Het entertainment wordt verzorgd door een DJ of band die is uitgekozen door jullie. Wij zorgen ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.
  5. Wipselberg: Trouwlocatie de Wipselberg is een officiële trouwlocatie en is daarom bij uitstek de geschikte locatie om elkaar het jawoord te geven. Landgoed de Wipselberg beschikt over het Keurmerk Trouwen. Trouwen op een unieke locatie, wie wil dat nou niet. Trouwlocatie de Wipselberg is een prachtig landgoed hotel gelegen in de Veluwse bossen. Het landgoed bestaat uit een uitgestrekt gebied van groen en natuurlijk schoon en ligt slechts op enkele minuten van Apeldoorn af. Op de 12 hectare grond van het landgoed vindt u verscheidene faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, tennisbanen en verschillende verrassende locaties. Vanwege de diversiteit aan ruimtes is er voor elke gelegenheid de perfecte ruimtes te vinden. Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische huwelijksvoltrekking onder ons prieeltje tot aan een spetterend en exclusief feest.

Fotohokje huren in Apeldoorn voor een zakelijk evenement?

Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotobooth ruim van te voren, omdat december vanwege de verschillende feestdagen en begin januari populair zijn en sommige verhuurders uitverkocht zullen zijn.

    

Wil je meer fotobooth inspiratie op doen? Lees dan ons blog voor tips!

Hier en hier lees je meer over Apeldoorn!

Fotohokje huren in Apeldoorn? Keuze uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.4 (88.57%) 7 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.