Fotohokje huren in Apeldoorn? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Woon je (in de buurt) van Apeldoorn en wil je een fotohokje of videozuil huren? Ben je op zoek naar een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Apeldoorn? Geen nood: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 200 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, photobooth busjes, GIF booths, caravan photobooths, hashtag printers en andere soorten fotohokjes! Door een contactformulier in te vullen leg je direct contact met de desbetreffende verhuurder die jouw boeking bevestigd, een op maat gemaakte offerte stuurt, een gratis optie in zijn agenda zet of je vragen beantwoord.

Update 2022: alle actuele prijzen en pakketten staan nu online!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is nu - in 2022 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths en ander foto entertainment van Nederland met meer dan 100 verhuurders en 250+ verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth vanaf €139 (digitaal), €229 (100 prints) of €295 (onbeperkt printen). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en verhuurt zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76. We zijn ook actief in België!

Fotohokje huren in Apeldoorn

Als je een fotohokje wilt huren in Apeldoorn hebben we 3 geweldige overzichten voor je:

 1. Digitale photobooths (goedkoop maar zonder printer)
 2. Fotopalen (of fotozuilen, de 'open' variant waar je met lekker veel mensen op de foto kan)
 3. Fotohokjes (de vintage versie met wanden of een gordijntje)

1. Digitale photobooth zonder prints huren:

Dit is een selectie van onze meest populaire digitale photobooths, alle digitale photobooths staan hier.

2. Fotopaal / fotozuil met prints huren:

Dit is een selectie van onze meest populaire photo booths met prints, alle photobooths met prints staan hier.

3. Fotohokje huren:

Dit is een selectie van onze meest populaire fotohokjes, alle fotohokjes staan hier.

Hoewel je fotohokjes vrijwel altijd standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er een aantal fotopalen die je kan huren volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths zijn dan zonder begeleiding beschikbaar. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Apeldoorn. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald.

Alle photobooths in Gelderland

Fotohokjes huur je inclusief transport, of inclusief een aantal gratis kilometers vervoer en daarbuiten betaal je een kilometervergoeding. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Apeldoorn, is hier een overzicht van fotohokjes in Gelderland.

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Gelderland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!  

Accessoires 1: lichtletters huren in Apeldoorn

Een veel geziene accessoire op bruiloften, maar ook zakelijke evenementen, zoals beurzen, congressen, productlanceringen en bedrijfsfeesten zijn de lichtletters meestal met LED verlichting. Ook lichtletters kan je in Apeldoorn huren.

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

Accessoires 2: fotoframe kopen in Apeldoorn

Een andere accessoires die niet mag ontbreken op je feest in Apeldoorn is het fotoframe! Een fotoframe of fotolijst maakt een foto nog leuker en dynamisch. Heb je een ‘Tinder bruiloft’? Koop dan een gepersonaliseerd Tinder fotoframe, zodat iedereen er mee op de foto kan en weet hoe jullie elkaar hebben gevonden!

Een Fotoframe koop je voor rond de €100 en daar komt soms nog rond de €10 aan verzendkosten bij. Je kan het fotoframe dan wel helemaal personaliseren. Denk aan een fotoframe op basis van social media kanalen (Instagram, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Tinder etc). Je kan alles personaliseren, dus profielfoto, naam aantal likes, views, swipes, calls, datum, locatie tekst etc. Een volledig gepersonaliseerd fotoframe kan ook en kost rond de €120.

Dit is een selectie van de meest populaire social media borden en foto frames, alle (social media) foto frames staan hier.

Bijzondere fotohokjes huren in Apeldoorn

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Apeldoorn waar mensen door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties in photoboothland door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Apeldoorn:

Volkswagen fotobusjes en caravan photobooths

Dit is een selectie van onze meest populaire VW photobooths en caravan fotohokjes, alle Photobooth busjes en caravans (en andere booths op wielen) staan hier.

Fotospiegels

Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

Videopaal

Dit is een selectie van onze meest populaire bruiloftzuilen met prints, alle video booths staan hier.

GIF photobooths

Dit is een selectie van onze meest populaire GIF booths, alle GIF photobooths staan hier.

Hashtag / social media printer

Dit is een selectie van onze meest populaire Hashtag printers, alle social media printers staan hier.

Greenscreen photobooth

Dit is een selectie van onze meest populaire greenscreen fotografen en foto booths, alle greenscreen fotografie staat hier.

Goedkoop alternatief: een Polaroid (instant) camera huren of kopen in Apeldoorn!

Photobooths kunnen best goedkoop zijn, maar misschien heb je weinig plek, echt een klein budget, of wil je gewoon iets anders. Misschien iets dat meer vintage en retro is, iets dat beter past bij een kleine verjaardag of een feestje met maar 20 of 50 mensen? En misschien wil je iets dynamischer dan een ingebouwde camera? Dan zijn de Polaroid camera’s het perfecte betaalbare alternatief. Hoewel de camera’s tegenwoordig allemaal van Fuji zijn, is dit een prima alternatief in Apeldoorn, zowel om eenmalig te huren als te kopen. Op Photobooths-huren.nl bieden we beide opties aan!

Polaroid fotograaf (mobiel fototeam) inhuren in Apeldoorn

Voor zakelijke evenementen in Apeldoorn is een photobooth niet altijd optimaal. Wellicht wil je meer interactie met het publiek, bijvoorbeeld je gasten op een productlancering, premiere, winkelopening of ander zakelijke evenement waarvoor je op zoek bent naar fotomarketing. Een Polaroid fotografe inhuren is dan een ideale oplossing.

Een fotografe of zelf een mobiel fototeam bij grotere evenementen kan bijvoorbeeld ook bezoekers op een congres aanspreken, de optimale afstand, belichting en perspectief bepalen en een leuke dynamische foto maken, die meteen wordt afgedrukt en wordt meegegeven als souvenir. Ook kan de foto in een gepersonaliseerd mapje worden meegegeven of zelfs op een magneet worden afgedrukt voor de ultieme souvenir die nog lang in het zicht blijft!

Fotomarketing in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een photobooth of een andere vorm van fotomarketing in Apeldoorn? Is het belangrijk dat je foto’s maakt die online komen te staan en voorzien zijn van een logo? Wil je een photobooth met branding, custom-made achtergrond of props die perfect aansluiten bij jouw thema? Fotomarketing, eventmarketing, stadsmarketing, social media marketing: het komt allemaal samen op onze site waar behalve photobooths ook mobiele fototeams, polaroidmeisjes en fotohokjes met hostessen te boeken zijn. Ook hebben wij de meest bijzondere photobooths van Nederland verzameld, die als geen ander de aandacht trekken en volledig aangepast met branding kunnen worden geleverd.

We werken veel samen met evenementenbureaus, event marketing en event organizers die op zoek zijn naar een unieke photobooth of een photobooth (verhuurder) met bepaalde eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld backdrops (achtergronden), branding en social sharing van foto’s, video’s en (3D) GIF op social media. Maar ook foto’s op magneten of flipbooks, naast de reguliere fotoafrukken, natuurlijk wel met gepersonaliseerd fotokader voor prints met brandpower, zijn mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een robot photobooth, 3D GIF photobooth, 360º greenscreen photobooth, snowglobe (sneeuwbol) photobooth, discolicht fotospiegel, bakfiets photobooth, foto’s op magneet of een video flipbook. Ideaal voor onder andere:

 • Familiedagen
 • Stadsmarketing / city marketing
 • Toeristische attracties
 • Musea
 • Attractieparken
 • Openingen
 • Marketingacties
 • Winkelcentra
 • Feestdagen (valentijn, kerst, pasen, vaderdag, moederdag, halloween, black friday etc.)
Dit is een selectie van onze meest unieke photo booths voor personeelsfeesten, campagnes & fotomarketing, De meest unieke photobooths staan hier.

Voor gratis vrijblijvend advies kan je oprichter & eigenaar Mark altijd contacteren op Mark@photobooth-huren.nl of WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Fotobooths in Apeldoorn vergelijken

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten photobooths naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl, met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Dan raden we je aan om op deze pagina fotohokjes te vergelijken!

Mocht je er niet uitkomen en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met 50+ verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum.

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Goedkope fotohokjes in Apeldoorn, acties & kortingen

  Heb je een klein budget en ben je op zoek naar een betaalbaar fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Apeldoorn? Gelukkig zijn er goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €99 – €200 en met printer vanaf ongeveer €300. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €350 – €400 (afhankelijk van je woonplaats). De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €400 – €500, maar zullen niet altijd in de buurt van Apeldoorn zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €500 – €600. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

  Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Apeldoorn, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Apeldoorn! Hoe dan ook, de beste photobooth deal voor Apeldoorn kan je vinden op Photobooths-huren.nl!

  Photobooth in Apeldoorn voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Apeldoorn, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

  Fotohokje huren in Apeldoorn voor een zakelijk evenement?

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

  De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Apeldoorn voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotobooth ruim van te voren, omdat december vanwege de verschillende feestdagen en begin januari populair zijn en sommige verhuurders uitverkocht zullen zijn.

  We hebben inmiddels ruime ervaring met een groot scala aan bedrijven en zijn er trots op dat we de volgende bedrijven voor hun bedrijfsfeesten, marketing campagnes en fotomarketing evenementen hebben mogen matchen met professionele photobooth en fotomarketing bedrijven op ons platform.

  Mooiste trouwlocaties in Apeldoorn

  Weet je al dat je wilt trouwen in Apeldoorn, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 5 van de meest populaire trouwlocaties in Apeldoorn:

  1. Bronckhorsthoeve: Maak kennis met de Bronckhorst Hoeve, een betoverende trouwlocatie rond Apeldoorn! Op onze charmante boerderij uit de 19e eeuw geniet je samen met de liefde van je leven van jullie speciale dag. Omdat we erkend zijn als wettelijke trouwlocatie kunnen jullie er elkaar officieel het ja-woord geven. Maar ook het huwelijksfeest, -diner en de spannende huwelijksnacht kunnen jullie op De Bronckhorst Hoeve beleven! De boerderij is gelegen in Brummen, aan de rand van de Veluwe. Het is omgeven door omvangrijke, groene velden die een fijn contrast vormen met het kleurrijke palet van de bloeiende tuin. De Bronckhorst Hoeve beschikt eveneens over een romantische boomgaard waarin jullie in een sprookjesachtige setting elkaar het ja-woord kunnen geven. Kortom, de natuur die de trouwlocatie rond Apeldoorn omringt vormt een uniek decor voor jullie huwelijksdag … en bijbehorende trouwfoto’s, natuurlijk!
  2. De Peerdestal: De huwelijksdag moet een van de mooiste dagen uit jullie leven worden en wij helpen daar graag aan mee. De Peerdestal is dan ook een perfecte locatie voor een bourgondisch huwelijksdiner, een knallend avondfeest, huwelijksreceptie en zelfs de ceremonie! Onze service houdt niet op bij het bespreken van de culinaire invulling van die dag. Wij denken graag met jullie mee over de tijdsplanning van de dag, de eventuele aankleding van de ruimte(s), geven graag suggesties voor de muzikale invulling en/of ander entertainment en zoeken naar een invulling die geheel bij jullie past. Het moet een feest worden waar jullie nog met veel plezier op terug kijken. Een standaard feest is bij ons dan ook niet aan de orde. Wij houden uiteraard graag rekening met jullie persoonlijke wensen en organiseren met veel plezier een “feest op maat”.
  3. De Hoefslag: Geweldig dat jullie gaan trouwen. Van harte gefeliciteerd! In een gezellige ambiance bieden we tal van mogelijkheden om ervoor te zorgen dat je samen met jullie gasten een fantastische huwelijksdag beleeft. En wist je dat je elkaar bij Het Hoefslag ook het officiële ja-woord kunt geven?
  4. City Lounge: De mooiste dag van het jaar moet worden afgesloten met het allermooiste feest waarover iedereen nog lang zal napraten. City Lounge begrijpt dat als geen ander en samen met jullie en alle gasten zorgen wij hiervoor. Binnenkomen via onze wijnkelders met Cava zorgt ervoor dat al je gasten direct in de feeststemming komen. Het entertainment wordt verzorgd door een DJ of band die is uitgekozen door jullie. Wij zorgen ervoor dat jullie gasten niets tekort komen. Deze combinatie zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond wordt.
  5. Wipselberg: Trouwlocatie de Wipselberg is een officiële trouwlocatie en is daarom bij uitstek de geschikte locatie om elkaar het jawoord te geven. Landgoed de Wipselberg beschikt over het Keurmerk Trouwen. Trouwen op een unieke locatie, wie wil dat nou niet. Trouwlocatie de Wipselberg is een prachtig landgoed hotel gelegen in de Veluwse bossen. Het landgoed bestaat uit een uitgestrekt gebied van groen en natuurlijk schoon en ligt slechts op enkele minuten van Apeldoorn af. Op de 12 hectare grond van het landgoed vindt u verscheidene faciliteiten zoals een binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, zonnebank, tennisbanen en verschillende verrassende locaties. Vanwege de diversiteit aan ruimtes is er voor elke gelegenheid de perfecte ruimtes te vinden. Van een intiem en persoonlijk feest, een romantische huwelijksvoltrekking onder ons prieeltje tot aan een spetterend en exclusief feest.

  Wil je meer fotobooth inspiratie op doen? Lees dan ons blog voor tips!

  Hier en hier lees je meer over Apeldoorn!

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!