Fotohokje huren in Bergen op Zoom? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €159]

Als je op zoek bent naar een fotohokje in Bergen op Zoom, dan is dit waarschijnlijk het beste startpunt! Dit artikel is speciaal om je de weg te wijzen door onze site en er voor te zorgen dat je zo snel mogelijk het fotohokje vindt dat het best past bij je voorkeuren en budget voor je feest in Bergen op Zoom. Op de site staan meer dan 100 verschillende verhuurders, met meer dan 200 verschillende soorten fotohokjes: greenscreen photobooths in een doos, kist of kast, videozuilen, GIF booths, interactieve selfiespiegels, magic mirrors, fotobusjes, caravan fotobooths, fotopalen, fotozuilen, flitskisten, fotokasten etc. Succes met het vinden van een fotohokje in Bergen op Zoom!

fotohokje huren in bergen op zoom

Photobooth onder €300 huren in Bergen op Zoom

Dit zijn de 8 goedkoopste photobooths mét printer die je op dit moment kan huren. Je bent dan voor het basis pakket minder dan €300 kwijt! Ze zijn in alle eerlijkheid niet allemaal even mooi, maar ze doen wat ze moeten doen: foto's printen en in sommige gevallen kan je er ook video's en GIF-jes mee opnemen! Zit er een addertje onder het gras? Sommige van deze photobooths moet je zelf ophalen bij een ophaallocatie, dus je moet een beetje geluk hebben met waar je feest is, maar die van €299 wordt overal in Nederland (per post) bezorgd! In Apeldoorn, Delft, Den Haag, Den Helder, Enschede, Groningen, Maastricht, Utrecht, Haarlem, Amsterdam, Rotterdam, Roermond, Nijmegen, Zwolle, Sneek, Leiden, Dordrecht en Drenthe is in elk geval een photobooth in de stad om op te halen!

Verschillende soorten fotohokjes in Bergen op Zoom

Voor het snel bekijken van alle fotohokjes en fotopalen hebben we alle fotohokjes bij elkaar gezet in 1 groot overzicht:

Als je een fotobooth gaat huren in Bergen op Zoom kan je het best hier beginnen om een beeld te krijgen van alle verschillende soorten fotohokjes die te huur zijn in Nederland. De goedkope budget fotopalen zijn meestal volgens een ‘self service’ of DIY (‘Do it yourself’) concept: zelf ophalen, zelf installeren, zelf begeleiden en zelf weer terugbrengen. Het voordeel is dat je ze voor 24 uur huurt. Omdat er geen begeleiding en vervoer wordt aangeboden blijven personeelskosten en vervoerskosten achterwege en zijn ze een stuk goedkoper. Je hebt ook reguliere fotobooths, die net als de fotohokjes worden aangeboden inclusief een (vrijwel compleet) pakket: onbeperkt printen, begeleiding, gepersonaliseerd fotokader, props, foto’s na afloop digitaal etc. Meestal komt hier enkel (in sommige gevallen) nog een kilometervergoeding bij als je in Bergen op Zoom woont. Wil je low budget gaan en ben je op zoek naar een echt goedkope fotobooth? Laat dan het printen en begeleiding vallen en huur een digitaal gastenboek (fotopaal zonder printer), deze photobooths zijn al beschikbaar vanaf minder dan €200!

Fotohokje in Bergen op Zoom in jouw stijl

Ben je op zoek naar een fotohokje in een bepaalde stijl? Geen probleem! Wij hebben alle fotohokjes in een aantal stijlen ingedeeld, om je te helpen met het vinden van een fotobooth die het best past bij de stijl, thema en uitstraling van jouw feest of evenement:

Algemene offerte voor Bergen op Zoom aanvragen

Zie je door alle photobooths DE photobooth in Bergen op Zoom niet meer? Wellicht weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent, of kan je niets van je gading in de buurt van Bergen op Zoom vinden op onze site? Laat ons je helpen: vul het onderstaande formulier in en wij zorgen er voor dat je ongeveer 3 offertes van verschillende verhuurders ontvangt op basis van onze selectie. Mocht je vragen hebben, dan kan je ons ook altijd whatsappen op 06 12 75 09 76.

  Ik zoek een:*
  Fotohokje (vanaf €450)Fotopaal (vanaf €300)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €650)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €450)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Photobooth zonder printer (vanaf €200)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Fotohokje huren in Noord-Brabant

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Bergen op Zoom? Kijk dan eerst eens naar de verhuurders die fotohokjes verhuren in Noord-Brabant door te selecteren op werkgebied. Veel verhuurders reizen door het hele land voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen om ze met hun fotobooths op te vrolijken! De beste verhuurder voor jouw voorkeuren en budget woont wellicht niet bij je in de buurt!

  De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Noord-Brabant, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!

  545
  549

  Video / Audio Gastenboek

  Trouwtelefoon [audiogastenboek]

  219
  375
  Actie

  Fotohokje

  Fotohokje

  599

  Mobiele fotobooth / fotograaf

  Ring Roamer

  350

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Tuktuk fotobooth

  695

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  450

  Video / Audio Gastenboek

  Babbelbox

  175

  Video / Audio Gastenboek

  Videogastenboek

  195

  Busje / Caravan / Tuktuk

  Vespa fotobooth [tuk-tuk]

  675

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  845

  Digitaal (zonder prints)

  5+ ophaallocaties [foto, video & GIF]

  159
  625
  645
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Video gastenboek [met full HD camera]

  195
  450
  Actie
  545
  Actie

  Video / Audio Gastenboek

  Bruiloftzuil

  195
  550

  Fotospiegel

  Fotospiegel

  605
  545

  Busje / Caravan / Tuktuk

  VW photobooth

  695

  Bijzondere fotobooths in Bergen op Zoom

  De 360º graden videobooth of 360 ‘spinner’ booth is de nieuwste trend en ook beschikbaar in Bergen op Zoom! Met een 360 videobooth maak je de gaafste filmpjes: je danst op het platform en de camera zwiert om je heen en doet de rest! Met een spinner videobooth zijn de filmpjes ook heel makkelijk te delen via je mobiele telefoon op social media, bijvoorbeeld via WiFi, een QR code of Airdrop.

  360° videobooth spinner 

  360 video spinner

  360 video Noord-Brabant

  665
  695
  Dit is een selectie van onze meest populaire 360 graden videobooth, alle 360 video spinner booths die je kan huren staan hier.

  Geen zin in een standaard fotohokje, want al gezien op de laatste 3 bruiloften of personeelsfeestjes? Geen nood! Sommige verhuurders hebben ook hele speciale fotobooths en wij hebben ze allemaal verzameld. Leuk voor buiten zijn bijvoorbeeld de  fotohokjes op wielen, zoals fotohokjes in vintage VW busjes en in caravans, maar ook in paardentrailers, huisjes, keten en zelfs gemonteerd op een bakfiets!

  De nieuwste trend in fotohokjesland is de interactieve selfiespiegel, of magische spiegel: een rechtopstaande spiegel die foto’s maakt, maar ook dankzij animaties aanwijzingen aan je kan geven en aftelt totdat de foto’s worden gemaakt! Dit is de nieuwe trend voor feesten en bruiloften in 2023.

  Fotospiegels

  Actie
  545
  450
  Actie
  545
  Actie
  525
  750
  Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

  Als een foto meer zegt dan 1,000 woorden, hoeveel zegt een video dan wel niet? Wij hebben een aantal fotohokjes die ook als videozuil of wenspaal kunnen worden gebruikt en zowel foto’s kunnen printen als video kunnen opnemen, of die exclusief video’s opnemen (en sommige zijn niet duurder dan €300).

  Met een GIFbooth of GIF photobooths maakt de camera snel achter elkaar een stuk of 6 foto’s die vervolgens snel achter elkaar worden ‘afgespeeld’, zodat een filmpje door de illusie van bewegend beeld ontstaat. Ook een eenvoudige GIF fotopaal hoeft niet duurder te zijn dan €300.

  Met een greenscreen photobooth kan je de groene achtergrond die wordt gebruikt bij de foto automatisch laten vervangen voor welke achtergrond je ook maar wilt.

   

  Je favoriete fotohokjes in Bergen op Zoom bewaren

  Ook zonder offertes op te vragen kan je fotohokjes vergelijken en bewaren op deze site. Inloggen is niet eens nodig! In de rechter bovenhoek van foto’s zie je een icoontje in de vorm van een hartje. Als je hierop klikt wordt het fotohokje toegevoegd aan je favorieten. Als je een profiel bekijkt, kan je ook onder de korte beschrijving van het fotohokje op de tekst “Toevoegen aan favoriete fotohokjes” klikken. Je fotohokjes worden dan hier opgeslagen:

  Je kan de link naar je favorieten ook vinden in de footer!

  Via Photobooths-Huren.nl je photobooth vinden is Gratis, Snel en Eenvoudig, maar bovenal: we werken enkel met betrouwbare leveranciers.  Ook hebben wij kortingen, extra’s en exclusieve acties voor fotohokjes van verschillende fotobooth verhuurders!

  Meer info over Bergen op Zoom kan je hier en hier vinden.

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!