🎉 Photobooth huren in Den Bosch [Vanaf €295 onbeperkt printen!] 🎊

Een standaard photobooth met printer huren in Den Bosch doe je al voor €295 – €445. Als je een photobooth in Den Bosch huurt, kan je de volgende dingen verwachten:

 • 3 of 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest!
 • Een fotokader (rand van  de prints) dat past bij jouw feestje, dus bijvoorbeeld jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of natuurlijk bruiloft er op.
 • Photobooth props en andere feestartikelen voor extra grappige foto’s: pruiken, hoeden, zonnebrillen en de bekende snorren en monden op stokjes
 • De kosten voor een photobooth huren inclusief bezorging naar Den Bosch, installatie, uitleg & afbouw zijn rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de buurt moet ophalen en terugbrengen kost minimaal €295
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s ook nog digitaal
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Den Bosch kan je natuurlijk ook een 360 video booth, een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth bus, caravan photobooth of tuktuk fotobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Gratis photobooth offertes ontvangen

Wil je snel weten welke photobooths beschikbaar zijn en wat een photobooth op jouw feestje kost? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van photobooths uit de buurt van Den Bosch.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in ‘s-Hertogenbosch en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in professionele handen is.

  Een photobooth huren in Den Bosch

  We zien dagelijks photobooth boekingen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen voorbij. Ben je op zoek naar een lokale photobooth leverancier, echt uit de buurt van Den Bosch? Hieronder hebben we de photobooth(s) geselecteerd die daadwerkelijk uit de regio van ‘s-Hertogenbosch komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 49 photobooths in de rest van Noord-Brabant (filter: “Dichtbij”).

  375

  Persoonlijk advies van website eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zelf een photobooth zoeken in de buurt van ‘s-Hertogenbosch

  Wil je graag zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Den Bosch? Hier staan alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je natuurlijk ook GIF, Greenscreen en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Noord-Brabant kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Noord-Brabant gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige verhuurders bieden prijzen inclusief bezorging aan, bij andere leveranciers moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Den Bosch, zoals Rosmalen, Vught, Vlijmen, Kerkdriel, Oss, Zaltbommel, Boxtel en Heusden.

  Prijzen: wat kost een photobooth in Den Bosch?

  Je wilt natuurlijk weten wat een bepaald soort photobooth in Den Bosch je gaat kosten? De fotobooth tarieven verschillen natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit en uitstraling. Als we naar de gemiddelde prijzen in Noord-Brabant kijken, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Den Bosch, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Den Bosch.
  • €450 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Den Bosch
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken.

  Photobooth props Den Bosch

  Een photobooth voor je bruiloft in Den Bosch

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het gastenboek van het traditionele huwelijk. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes! We helpen je graag met enkele tips voor de photobooth op je bruiloft in Den Bosch:

  1. Wacht niet te lang, de beste ‘value for money’ photobooths zijn het snelst uitverkocht, zeker op populaire trouwdagen
  2. De meeste photobooths worden tijdens het feest in de avond ingezet: zorg voor een goed zichtbare plek
  3. Ga zelf als bruidspaar als eerste op de foto om de photobooth te ‘openen’, gegarandeerd dat daarna een rij ontstaat!
  4. Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meeeer dan voldoende is!
  5. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte foto’s 🙂
  6. Is je photobooth toch al uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in de buurt:

  • Golden Tulip Hotel Central
  • Landgoed Huize Bergen (Vught)

  Over ‘s-Hertogenbosch

  ‘s-Hertogenbosch, officieus Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Tevens is het de hoofdplaats van de gemeente ‘s-Hertogenbosch. De stad draagt de bijnaam ‘Moerasdraak’. Deze naam heeft de stad overgehouden aan haar rol in de Tachtigjarige Oorlog. ‘s-Hertogenbosch was toen een vestingstad omringd door moeras zoals Het Bossche Broek en de Moerputten, waardoor de stad ‘onneembaar’ werd geacht. In 2019 telde de gemeente 154.220 inwoners en is daarmee de 4e stad van Noord-Brabant. De naam Den Bosch is ouder dan de officiële naam ‘s-Hertogenbosch. Die hertog was de Hertog van Brabant. De kortere naam Den Bosch wordt veel gebruikt, maar is niet officieel. Dit in tegenstelling tot Den Haag, dat wel officieel wordt gebruikt. ‘s-Hertogenbosch kreeg in 1184 stadsrechten van graaf Godfried III van Leuven.

  Photobooth Den Bosch huren

  In november 2013 werd bij de bouw van een parkeergarage vlakbij de Sint-Janskathedraal een Neanderthalernederzetting ontdekt die gedateerd wordt tussen 40.000 en 70.000 jaar voor Christus. Het historisch stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch is een van de oudste en meest complete van Nederland. De binnenstad van ‘s-Hertogenbosch is het grootste omwalde gebied van het land. Ondanks de groei van ‘s-Hertogenbosch kreeg de stad pas in 1874 toestemming om buiten de stadswallen te bouwen. Bekend is ‘s-Hertogenbosch in carnavalstijd. De stad wordt in die dagen omgedoopt tot het Bourgondische Oeteldonk. De kikker is het symbool van Oeteldonk, vandaar dat er in de stad veel beelden van kikkers te vinden zijn. Bron.

  Den Bosch 's-Hertogenbosch - photobooth huren

  Meer info over Den Bosch kan je hier, hier en hier vinden.