Fotohokje huren in Den Haag? Vergelijk 250+ photobooths [vanaf €99]

Kom je uit Den Haag en wil je een videozuil of photobooth huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzonder fotohokje in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 200 verschillende (greenscreen) fotohokjes, videozuilen, interactieve fotospiegels, photobooth busjes, GIF photobooths, caravan fotobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en allerlei andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je snel contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten en je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is de grootste vergelijkingssite voor photobooths van Nederland met meer dan 100 verhuurders en 250 verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth vanaf €99 (digitaal), €164 (100 prints) of €275 (onbeperkt printen). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite en verhuurt zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Fotohokje huren in Den Haag

Als je een fotohokje wilt huren en in Den Haag woont, dan hebben we 2 complete overzichten voor je:

  • Fotohokje huren (de originele fotohokjes met wanden of gordijntjes)
  • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooths op een paal of zuil, zodat er lekker veel mensen op de foto kunnen)

1. Fotohokjes:

 

2. Fotopalen:

369
Actie
295
325
300
395
395
350
445
350
299
475
300
Actie!
450 425
395
545
450
475
469
385
Actie!
387
295
Actie
Actie!
295
 

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook fotozuilen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur huur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht (of je haalt ze zelf op) en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Den Haag. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder).

fotozuil

Bijzondere fotohokjes huren in Den Haag

ben je inmiddels doodgegooid met de standaard fotohokjes en fotozuilen die je al op zoveel verschillende bedrijfsfeesten, nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, festivals, market en natuurlijk bruiloften gezien hebt? Niet zo vreemd, want fotohokjes worden steeds populairder in Nederland! Wil je een verrassend photobooth concept voor je eigen feest in Den Haag waar mensen nog oprecht van opkijken? Gelukkig gaan de innovaties in fotohokjesland continue door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes die door verschillende verhuurders worden aangeboden voor je feest in Den Haag:

Volkswagen fotobusjes en caravan photobooths

 

Fotospiegels

 

Videopaal

 

GIF photobooths

 

Hashtag / social media printer

 

Greenscreen photobooth

 

Digitale photobooths (zonder printer)

 
  1. Fotohokjes in Volkswagen busjes, caravans, paardentrailers, huisjes en bakfietsen
  2. Interactieve fotospiegel / mirror photobooth (magische fotospiegel die foto’s maakt: de nieuwste trend!)
  3. Videozuilen (wenspaal, videogastenboek, wenspaal)
  4. GIF photobooths (korte filmpjes bestaande uit snel achter elkaar geschoten foto’s, Gif’jes)
  5. Greenscreen photobooths (digitaal groen achtergrond scherm die op de foto wordt vervangen voor een achtergrond naar keuze)
  6. Digitaal gastenboek (fotobooths zonder printer)
  7. Hashtag printers (printer die foto’s met een #UniekeHashtag van social media download en uitprint)

Alle photobooths in Zuid-Holland

Veel fotohokjes, fotopalen en videozuilen huur je inclusief transport: ofwel inclusief een aantal gratis kilometers vervoer of met een standaard vergoeding per gereden kilometer. Als je zoekt naar een fotohokje in Den Haag, is hier een overzicht van fotohokjes in Zuid-Holland.

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Zuid-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!