Fotohokje huren in Den Haag? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!

Kom je uit Den Haag en wil je een videozuil of photobooth huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzonder fotohokje in Den Haag? Dan ben je bij ons aan het juiste adres: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 125 verschillende (greenscreen) fotohokjes, videozuilen, interactieve fotospiegels, photobooth busjes, GIF photobooths, caravan fotobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en allerlei andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je snel contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten en je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Fotohokje huren in Den Haag

Als je een fotohokje wilt huren en in Den Haag woont, dan hebben we twee complete overzichten voor je:

 • Fotohokje huren (de originele fotohokjes met wanden of gordijntjes)
 • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooths op een paal of zuil, zodat er lekker veel mensen op de foto kunnen)

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook fotozuilen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur huur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht (of je haalt ze zelf op) en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Den Haag. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder).

fotozuil

Bijzondere fotohokjes huren in Den Haag

ben je inmiddels doodgegooid met de standaard fotohokjes en fotozuilen die je al op zoveel verschillende bedrijfsfeesten, nieuwjaarsrecepties, kerstborrels, festivals, market en natuurlijk bruiloften gezien hebt? Niet zo vreemd, want fotohokjes worden steeds populairder in Nederland! Wil je een verrassend photobooth concept voor je eigen feest in Den Haag waar mensen nog oprecht van opkijken? Gelukkig gaan de innovaties in fotohokjesland continue door en daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes die door verschillende verhuurders worden aangeboden voor je feest in Den Haag:

 1. Fotohokjes in Volkswagen busjes, caravans, paardentrailers, huisjes en bakfietsen
 2. Interactieve fotospiegel / mirror photobooth (magische fotospiegel die foto’s maakt: de nieuwste trend!)
 3. Videozuilen (wenspaal, videogastenboek, wenspaal)
 4. GIF photobooths (korte filmpjes bestaande uit snel achter elkaar geschoten foto’s, Gif’jes)
 5. Greenscreen photobooths (digitaal groen achtergrond scherm die op de foto wordt vervangen voor een achtergrond naar keuze)
 6. Digitaal gastenboek (fotobooths zonder printer)
 7. Hashtag printers (printer die foto’s met een #UniekeHashtag van social media download en uitprint)

Alle photobooths in Zuid-Holland

Veel fotohokjes, fotopalen en videozuilen huur je inclusief transport: ofwel inclusief een aantal gratis kilometers vervoer of met een standaard vergoeding per gereden kilometer. Als je zoekt naar een fotohokje in Den Haag, is hier een overzicht van fotohokjes in Zuid-Holland.

Maar ook buiten Den Haag stad en Zuid-Holland zijn er genoeg verhuurders van photobooths die graag naar Den Haag komen voor jouw feest. Hier kan je terecht voor de  overzichten van fotobooths in andere provincies.

Goedkope fotohokjes en tarieven in Den Haag

Heb je een lager budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Den Haag? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkope fotopaal of fotozuil (zonder printer) huren vanaf ongeveer €175 en met printer vanaf ongeveer €295. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €349 (afhankelijk van je woonplaats) voor een fotopaal of fotozuil.

De ‘echte’, gesloten fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €375 – €449, maar zullen niet altijd in de buurt van Den Haag zitten. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €550 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Den Haag, vergeet dan ook niet op onze actiepagina te kijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Den Haag!

Fotobooths vergelijken in Den Haag

Wil je liever fotohokjes en de andere soorten fotopalen en fotozuilen naast elkaar vergelijken op punten zoals prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), begeleiding, props, gepersonaliseerde layout van je prints, locatie en meer? Kijk dan eens rond op deze pagina, om fotohokjes te vergelijken!

Mocht je het allemaal niet meer weten en gebruik willen maken van onze expertise en contacten met meer dan 50 verschillende verhuurders uit heel Nederland, dan kan dat natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om hier een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan zoeken we verhuurders die bij jouw voorkeuren passen op het gebied van budget, stijl, begeleiding, type fotohokje, locatie en datum. Hoe meer je ons verteld waar je naar op zoek bent, des te beter kunnen we je helpen!

Ik heb budget voor*
VW photobooth bus (€650+)Caravan photobooth (€550+)Fotospiegel / Mirrorbooth (€500+)Greenscreen photobooth (€550+)Fotohokje (€400 - €600)GIF photobooth (€200 - €500)Fotozuil met printer (€350+)Fotozuil zonder printer (€200+)Videobooth (€200 - €400)Hashtag printer (€350 - €400)Polaroid camera (€100)

Wat voor evenement organiseer je?*
BruiloftZakelijk / marketingPersoneelsfeestBorrel / receptieFestival / BeursVerjaardag / jubileumAnders

Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

Ik ben op zoek naar een booth:*
Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

Wat wil je?*
Boeking makenOptie nemenOfferte aanvragenVraag stellenAnders

fotopaal

Photobooth in Den Haag voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

Ben je op zoek naar een fotohokje in Den Haag voor je bruiloft, je verjaardag, gala of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al vele examenfeestjes en jubilea van fotohokjes voorzien! Zorg er in elk geval voor dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en in mindere mate augustus, omdat dat de vakantie periode is er er dan iets minder bruiloften zijn) zijn erg populair.

In 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Den Haag, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd! Overweeg een goedkope fotopaal of fotozuil zonder printer als je niet zoveel budget hebt voor een foto booth op je verjaardag, maar er toch graag 1 wil!

Top trouwlocaties in Den Haag

Weet je al dat je wilt trouwen in Den Haag, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 10 van de meest populaire trouwlocaties in Den Haag:

 1. Pavlov: Pavlov is gevestigd in een sfeervol Rijksmonument aan het Spui in Den Haag. Centraal gelegen in de Haagse binnenstad, dichtbij theaters, winkels en uitgaansgebied. Er is veel parkeergelegenheid en openbaar vervoer in de directe omgeving. Zeven dagen per week geopend voor lunch, diner en borrel.
 2. Beachclub Naturel: Naturel is de meest bijzondere plek in Scheveningen om te trouwen, al zeggen we het zelf. De magie van Naturel is mede te danken aan de afgelegen plek. Geen buren, geen lawaai van andere strandtenten, helemaal niets anders dan zand, zee en duinen om je heen. Je waant je op je eigen eiland en hebt voor eventjes ook écht je eigen stukje strand. De romantische en vooral ongedwongen sfeer maakt Naturel een trouwlocatie waar alleen de echte strandliefhebber op af komt. Sinds 2010 is Naturel ook een officiële trouwlocatie, waardoor het mogelijk is de volledige dag op deze plek te vieren. Samen met onze eventmanagers bedenk je jullie ideale bruiloft, en door hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt
 3. Het Spaansche Hof: Op één van de mooiste plekken van Den Haag, midden in de oude binnenstad, vind je Het Spaansche Hof. Een zeventiende-eeuws stadspaleis met romantische salons en een riante binnentuin. Helemaal voor jullie zelf op de mooiste dag van je leven. Dat wordt onvergetelijk…
 4. Pex: PEX is een officielle trouwlocatie in de gemeente Den Haag. Graag verzorgen wij de perfecte en mooiste dag uit jullie leven! Van ceremonie naar receptie, diner of een spetterend feest? Een band, DJ, versieringen, planning van de dag, wij denken graag met jullie mee. Meer informatie? Bel dan even naar 070 325 71 25 of mail naar info@pex.nl, wij maken dan graag een afspraak met je!
 5. Paviljoen de Witte: Wilt u trouwen in Den Haag en bent u op zoek naar een prachtige trouwzaal, dan is Paviljoen de Witte de plek bij uitstek. Het is namelijk een van de mooiste trouwlocaties in Den Haag! Het pand is vanwege de bijzondere architectuur en de stijlvolle inrichting een populaire plek voor bruiloften en andere feesten. Omdat het gebouwd is in opdracht van koning Willem I, heeft het een koninklijke uitstraling die altijd behouden is gebleven gedurende de jaren.
 6. Grandcafe Haagsche Bluf: Grandcafé Haagsche Bluf is een officiële trouwlocatie en bijzondere plek waar men je graag helpt jullie bruiloft onvergetelijk te maken. Het is gelegen in het centrum van Den Haag op slechts 50 meter van de Grote Kerk en het biedt jullie en jullie gezelschap een fantastische entourage voor een huwelijksfeest. Grandcafé Haagsche Bluf is bij uitstek geschikt voor recepties, diners, buffetten en natuurlijk feestavonden. Wij zijn daar helemaal op ingesteld. Met persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit als vanzelfsprekendheid. Wij doen ons uiterste best om jullie bruiloft onvergetelijk te maken. En daarnaast bieden we tal van mogelijkheden om aan jullie huwelijksdag een extra accent te geven. Uiteraard is het mogelijk om er een spetterend swingfeest van te maken met een band of DJ.
 7. Luden (Plein): Op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst, afscheidsborrel of andere gelegenheid? Restaurant Luden is gevestigd op een A-locatie. Midden in het centrum van Den Haag met parkeergelegenheid voor de deur en openbaar vervoer en het centraal station in de directe omgeving. Op de begane grond vindt u ons gezellige restaurant met een ervaren en gastvrij team, hier is (zit)plek voor 150 gasten. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een ruimte die voorzien is van eigen facilitaire voorzieningen en een eigen bar. Op onze eerste verdieping, die tevens voor besloten partijen wordt gebruikt, beschikken wij over nog eens 70 zitplaatsen of plek voor 130 bij een staande receptie. Luden is gespecialiseerd in de totale verzorging van allerlei soorten gelegenheden en kan elk privé of zakelijk event geheel naar wens samenstellen en uit handen nemen, van een kleine vergadering tot de complete verzorging van een bruiloft.
 8. Hotel des Indes: Trouwen in Den Haag vraagt om iets speciaals. Een koninklijke ambiance, een statig adres aan het Lange Voorhout, service op het hoogste niveau, een bijzondere en onvergetelijke dag. Hotel Des Indes is een oud stadspaleis, ooit gebouwd om de speciale gasten van het hof te ontvangen. Het hotel heeft nog steeds het elegante decor van de tijd van de baron en zijn gasten. Hoge plafonds, originele kroonluchters, antiek meubilair en dikke wollen tapijten. Stelt u zich voor, uw bruiloftsceremonie in de Salon van Brienen met uitzicht over het Lange Voorhout, of de balzaal versierd voor een elegant diner voor uw familie en dierbaren. Een unieke ambiance voor een unieke en onvergetelijke dag.
 9. Escher in het Paleis: Trouw in het Winterpaleis van Koningin Emma in de romantische balzaal of tussen de betoverende werken van Maurits C. Escher. Aan de mooiste laan van Den Haag en omgeven door oneindige weerspiegelingen van de unieke kroonluchters vieren jullie je bruiloft met vrienden en familie. Na afloop van jullie huwelijksceremonie behoort een lunch, diner of receptie tot de mogelijkheden.
 10. Brasserie Berlage: Uw mooiste dag op een bijzondere locatie? Brasserie Berlage biedt u de gelegenheid. Beschut aan de mooie binnentuin van het Gemeentemuseum Den Haag ligt onze locatie. Onze Serre is uitermate geschikt voor een intieme bruiloft, een huwelijksdiner, een klassieke receptie of trouwfeest. Ontvangst, drankjes, hapjes, en een passende afsluiting kunnen op verschillende manieren worden uitgewerkt. Alle onderdelen kunt u naar eigen inzicht (en budget) in overleg invullen. Graag zijn wij u met onze ruime ervaring van dienst met een tip, een advies of een idee.

Fotohokje huren in Den Haag voor een zakelijk evenement?

Ben je op zoek naar een fotohokje in Den Haag voor een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten, event organisers, het B2B segment, het branden en customizen van fotohokjes en features speciaal gericht voor zakelijke klanten, zoals het opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Den Haag voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je photobooth ruim van te voren! December is vanwege de verschillende feestdagen een drukke maand en begin januari met alle recepties is ook erg populair bij bedrijven om een fotohokje te huren, waardoor de meest populaire en betaalbare verhuurders mogelijk uitverkocht zijn in die maanden.

    

Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

Hier en hier lees je meer over Den Haag!

Fotohokje huren in Den Haag? Kies uit 125+ photobooths vanaf €175!
4.6 (92.5%) 8 votes
Dit bericht is gepost in Steden. Bookmark de link.