🎉 Photobooth huren in Ede [Vanaf €295 onbeperkt printen!] 🎊

Een standaard photobooth met printer huren in Ede doe je al voor €295 – €445. Als je een photobooth in Ede huurt, kan je de volgende dingen verwachten:

 • 3 of 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest!
 • Een fotokader (rand van  de prints) dat past bij jouw feestje, dus bijvoorbeeld jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of natuurlijk bruiloft er op.
 • Photobooth props en andere feestartikelen voor extra grappige foto’s: pruiken, hoeden, zonnebrillen en de bekende snorren en monden op stokjes
 • De kosten voor een photobooth huren inclusief bezorging naar Ede, installatie, uitleg & afbouw zijn rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de buurt moet ophalen en terugbrengen kost minimaal €295
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s ook nog digitaal
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Ede kan je natuurlijk ook een 360 video booth, een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth bus, caravan photobooth of tuktuk fotobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Gratis photobooth offertes ontvangen

Wil je snel weten welke photobooths beschikbaar zijn en wat een photobooth op jouw feestje kost? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van photobooths uit de buurt van Ede.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Ede en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in professionele handen is.

  Een photobooth huren in Ede

  We zien dagelijks photobooth boekingen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen voorbij. Ben je op zoek naar een lokale photobooth leverancier, echt uit de buurt van Ede? Hieronder hebben we de photobooth(s) geselecteerd die daadwerkelijk uit de regio van Ede komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 49 photobooths in de rest van Gelderland (filter: “Dichtbij”).

  Persoonlijk advies van website eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zelf een photobooth zoeken in de buurt van Ede

  Wil je graag zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Ede? Hier staan alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je natuurlijk ook GIF, Greenscreen en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Gelderland kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Gelderland gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige verhuurders bieden prijzen inclusief bezorging aan, bij andere leveranciers moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Ede, zoals Lunteren, Barneveld en Otterlo.

  Prijzen: wat kost een photobooth in Ede?

  Je wilt natuurlijk weten wat een bepaald soort photobooth in Ede je gaat kosten? De fotobooth tarieven verschillen natuurlijk afhankelijk van de kwaliteit en uitstraling. Als we naar de gemiddelde prijzen in Gelderland kijken, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Ede, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Ede.
  • €450 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Ede
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken.

  Ede Wageningen photobooth huren

  Een photobooth op je bruiloft in Ede

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als een alternatief voor het gastenboek van het traditionele huwelijk. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes! We helpen je graag met enkele tips voor de photobooth op je bruiloft in Ede:

  1. Wacht niet te lang, de beste ‘value for money’ photobooths zijn het snelst uitverkocht, zeker op populaire trouwdagen
  2. De meeste photobooths worden tijdens het feest in de avond ingezet: zorg voor een goed zichtbare plek
  3. Ga zelf als bruidspaar als eerste op de foto om de photobooth te ‘openen’, gegarandeerd dat daarna een rij ontstaat!
  4. Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meeeer dan voldoende is!
  5. Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte foto’s 🙂
  6. Is je photobooth toch al uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Fotobooth Ede huren

  Onze photobooths hebben onder andere op bruiloften op de volgende trouwlocaties in de buurt:

  • De Veenderhoeve
  • De Reehorst
  • Kasteel en boerderij Hoekelum
  • De Ericakerk

  Over Ede

  Ede - photobooth huren

  Meer info over Ede kan je hier, hier en hier vinden.