📸 Photobooth huren in Maastricht 🥳 [Vanaf €295 onbeperkt printen!] 🎉

Een fotobooth met printer huren in Maastricht doe je al voor rond de €295 – €445. Als je een photobooth in Maastricht huurt, kan je rekenen op:

 • 3 of 4 uur (onbeperkt) printen, soms zelfs het hele feest lang zonder extra kosten!
 • Een gepersonaliseerde opmaak van het fotostrookje, dus jouw/jullie namen, een bedrijfslogo of de datum van een verjaardag, jubileum of bruiloft.
 • Photobooth props en andere accessoires voor extra grappige foto’s. Denk aan pruiken, hoeden, zonnebrillen, snorren, mondjes etc.
 • Het tarief voor een photobooth huren inclusief bezorging naar Maastricht, installatie, uitleg & afbouw zijn rond de €350 tot €445, een goedkope photobooth die je zelf in de provincie moet ophalen en terugbrengen kost minimaal €295
 • Na je feestje ontvang je alle foto’s digitaal voor eeuwige herinneringen 🙂
 • Voor thema props, achtergronden, video, GIF of foto sharing via social media, email of QR code betaal je meestal extra

In Maastricht kan je ook een 360 video booth (“360 spinner”), een fotohokje met wanden en gordijntje, fotospiegel (magic mirrorbooth), greenscreen fotobooth of een Volkswagen photobooth, caravan photobooth of tuktuk fotobooth huren. Reken hiervoor wel op hogere prijzen, vanaf ongeveer €500 tot €800.

★★★ 4.7 / 5 op Trustpilot ★★★

Photobooth in Maastricht huren: gratis photobooth offerte aanvragen

Wil je direct weten welke photobooth beschikbaar is en wat die op jouw feest gaat kosten? Vul het contactformulier in en ontvang binnen 24 uur offertes van de photobooths uit de regio Maastricht.

  Ik zoek een
  Fotobooth (paal/zuil, vanaf €300)Fotohokje (vanaf €450)Fotospiegel (vanaf €450)360 video spinner (vanaf €550)Caravan / Bus / Tuktuk photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €500)GIF photobooth (vanaf €200)Videogastenboek (vanaf €200)Audiogastenboek (vanaf €125)Lichtletters (vanaf €45 per letter)

  Wat voor evenement organiseer je?
  BruiloftVerjaardagPersoneelsfeestMarketing eventFestival/beursAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?
  Modern / NeutraalVintageHout

  Van hoe laat tot hoe laat heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?

  Je ontvangt maximaal 3 offertes van betrouwbare leveranciers uit ons netwerk. Met 100+ verhuurders uit heel Nederland heeft ons verhuurplatform het grootste aanbod en de beste beschikbaarheid van betaalbare en goedkope photobooths in Maastricht en omstreken. Zo weet je zeker dat je feest of evenement in goede handen is.

  Een fotobooth op je feest in Maastricht

  We zien elk dag photobooth aanvragen binnen komen voor bruiloften, bedrijfsfeesten en verjaardagen, maar ook diploma uitreikingen, schoolfeesten, sweet sixteen, babyshower, gender reveal, jubileum of merkactivatie komen regelmatig voorbij. Zoek je een lokale photobooth verhuurder, echt uit de regio Maastricht? Hieronder hebben we de photobooth(s) geselecteerd die daadwerkelijk uit de buurt van Maastricht komen. Maar… de meeste foto-booth verhuurders leveren in de hele provincie – gratis of tegen een kleine transportvergoeding. Bekijk daarom ook alle 12 photobooths in de rest van Limburg (filter: “Dichtbij”).

  Photobooth [Maastricht]

  400

  Advies van eigenaar & photobooth expert Mark

  Mark Reijman PHNL

  Bel / app met expert Mark

  In de afgelopen 10 jaar heb ik een netwerk van 150+ photobooth verhuurders in Nederland en België opgebouwd, op basis van betrouwbaarheid en prijs/kwaliteit verhouding. Inmiddels staan er meer dan 250 verschillende photobooths op dit verhuurplatform en kan ik vrijwel iedereen aan een photo-booth, fotospiegel, fotohokje, 360 video, GIF, videogastenboek (bruiloftzuil), audiogastenboek (trouwtelefoon) of greenscreen fotograaf of fotobooth helpen.

  Ook last-minute en ook op hele populaire (trouw)dagen! Kan ik je helpen met advies, schroom dan niet om me te bellen of appen via WhatsApp! Ook voor fotomarketing of eventmarketing opdrachten, zoals een winkelopening, winkelcentrum promotie of product- of merklancering kan je bij mij terecht! Om je snel van een of meerdere offertes te voorzien heb ik de informatie nodig die hierboven in het contactformulier is opgenomen.

  Zoek zelf een photobooth in regio Maastricht

  Wil je zelf alle beschikbare photobooths zien voor je feest of evenement in Maastricht? Dat kan natuurlijk ook! Hier staan ze: alle fotobooths van Nederland. Je kan zoeken op alle verschillende soorten fotobooths, zoals:

  Daarnaast kan je ook GIF en Greenscreen photobooths en XL LED lichtletters huren. Via dit filter, bezorging in Limburg kan je de verhuurders vinden die weliswaar niet in Limburg gevestigd zijn, maar daar wel photobooths leveren. Sommige leveranciers verhuren inclusief transport, waar dan ook in Nederland, maar bij andere fotobooth verhuurders moet je letten op de transportkosten en dus wel met een half oog kijken naar waar de verhuurder gevestigd is! Je kan ook filteren op budget en andere kenmerken, zoals stijl en achtergrond, het type camera en hoe lang de verhuurder al actief is op ons platform.

  Ook voor een fotobooth huren in de buurt van Maastricht, zoals Valkenburg, Heerlen, Sittard, Geleen, Brunssum, Hoensbroek, Landgraaf en Kerkrade.

  Kosten van een photobooth in Maastricht

  De tarieven van photobooths in Maastricht en Limburg lopen behoorlijk uiteen. Je wilt natuurlijk weten wat de prijzen voor een type photobooth in Maastricht zijn? De kosten van fotobooths verschillen afhankelijk van de kwaliteit, locatie, extra opties en uitstraling. Als we naar de gemiddelde prijzen in Limburg kijken, komen we uit op de volgende kosten voor een photobooth in:

  • €200 voor een photobooth zonder prints huren in Maastricht, die je zelf zult moeten ophalen én terugbrengen
  • €295 – €445 voor een mooie photobooth (fotopaal / fotozuil) mét (onbeperkte) prints, fotokader op maat, fotobooth props, en alle foto’s na afloop digitaal. Aan de onderkant van deze prijsrange moet je hem zelf ophalen en terugbrengen, aan de bovenkant is het inclusief opbouw, afbouw & transport van en naar Maastricht.
  • €550 – €650 voor een gesloten fotohokje of fotospiegel / magic mirror, inclusief bezorging en onbeperkt printen in Maastricht. Er is helaas minder keus in fotohokjes en fotospiegels in Limburg dan in de Randstad,
  • €650+ voor een 360 video spinnerbooth, greenscreen photobooth, caravan photobooth, Volkswagen fotobooth bus of tuktuk photobooth.

  De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van beschikbaarheid van fotobooths; de goedkoopste photobooths zijn vaak het snelst uitverkocht en de duurdere blijven (iets) langer beschikbaar op populaire dagen. 95% van alle photobooths worden sowieso verhuurd op de vrijdag en zaterdag. Als je wilt huren op een vrijdag of zaterdag in het trouwseizoen (mei tot september) of een bedrijfsfeest in december organiseert raden we je aan de photobooth minimaal 3 maanden van tevoren definitief te boeken.

  Paardentrailer Maastricht fotohokje

  Een photobooth op je bruiloft in Maastricht

  Wij zijn dol op bruiloften! Ga je trouwen? Photobooths worden vaak geboekt voor het trouwfeest, maar ook voor de receptie, waar ze worden ingezet als digitaal gastenboek of babbelbox. We mogen zelfs wel zeggen dat bruiloften de meest populaire gelegenheid is voor het huren van een fotobooth (naast bedrijfsfeesten, vooral in december)! Bij een bohemian bruiloft, buiten bruiloft of festival bruiloft zijn vooral de caravan photobooths populair, terwijl naast de dansvloer op het feest de magic mirror photobooth of de ‘driepoot’ fotopaal of fotozuil vaak wordt gekozen. In 2024 gaan we ook de 360 video of 360 spinner vaker zien, voor de gaafste filmpjes!

  We helpen je graag met enkele tips voor de photobooth op je bruiloft in Maastricht:

  1. Boek vroeg: de beste ‘value for money’ photobooths zijn het snelst uitverkocht, zeker op populaire trouwdagen
  2. Locatie & zichtbaarheid: De meeste photobooths worden tijdens het feest in de avond ingezet: zorg voor een goed zichtbare plek
  3. Goed voorbeeld doet volgen: Ga als bruidspaar als eerste op de foto om de photobooth te ‘openen’, gegarandeerd dat daarna een rij ontstaat!
  4. Onbeperkt is onnodig: Staar je niet blind op ‘onbeperkt printen’, de ervaring leert dat 300 prints voor een bruiloft met 100 gasten meer dan voldoende is!
  5. Je mist niets: Na afloop krijg je alle foto’s digitaal, ook de supergrappige, dronken mislukte foto’s 🙂
  6. Wij kunnen (bijna) altijd helpen: Is de photobooth van je keuze toch al uitverkocht of levert de leverancier niet op jouw feestlocatie? Geen nood, wij zorgen voor een alternatieve offerte van een vergelijkbare photobooth die wél beschikbaar is!

  Over Maastricht

  Maastricht is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland. Het is de hoofdstad van de provincie Limburg en telt 122.692 inwoners. Maastricht is ontstaan bij een doorwaadbare plaats in de rivier de Maas, waaraan het zijn naam te danken heeft (Maastricht = Mosa Trajectum = doortocht door de Maas). Maastricht is al tweeduizend jaar lang ononderbroken bewoond.

  De stad heeft een lange en veelbewogen geschiedenis, waarvan de talrijke historische gebouwen en kunstschatten in kerken en musea getuigen. Internationaal kreeg de stad grote naamsbekendheid door het Verdrag van Maastricht (1992), dat de Europese Unie in haar huidige vorm creëerde en de weg vrijmaakte voor de invoering van de euro als Europese munt.

  Maastricht University logo

  Omdat Maastricht voor Nederlandse begrippen diep landinwaarts ligt, ondergaat de stad minder de invloed van zee dan de meer westwaarts en noordwaarts gelegen delen van Nederland. Maastricht behoort tot de steden die zich “oudste stad van Nederland” noemen. Aan de hand van resultaten van archeologische opgravingen kan met zekerheid gezegd worden dat de stad twintig eeuwen continu bewoond is geweest. Grofweg kan de geschiedenis van Maastricht worden ingedeeld in vier tijdperken met vier verschillende gezichten: Romeinse vesting, Middeleeuws religieus centrum, garnizoenstad en vroege industriestad. Geleidelijk aan verschoof het zwaartepunt in de stedelijke economie van industriële werkgelegenheid naar dienstverlening. In 1974 ging de Rijksuniversiteit Limburg (sinds 1996 Universiteit Maastricht) van start. Bron.

  Maastricht - photobooth huren

  Meer info over Maastricht kan je hier, hier en hier vinden.