Reviews

Al meer dan 100,000 bruidsparen, bedrijven & feestbeesten geholpen!

★★★★★ Bekijk onze 4.6/5 score op Trustpilot ★★★★★

Dit is een selectie van onze blije bruidsparen &  feestbeesten:

Tessa - Testiminial

“Super goed geholpen! Door Photobooths-huren.nl is de Sweet 16 party van onze dochter onvergetelijk geworden!! Top service, BEDANKT!!!”.

Tessa K. / Sweet 16 party - Almere
Jasmijn Testimonial

“Wij zijn echt last-minute gaan zoeken naar een photobooth. Gelukkig heeft Mark mij echt ontzettend uit de brand geholpen door uit mijn naam iedereen die een optie was te benaderen. Geweldige service! Vanochtend werd ik al platgebeld en we zijn eruit gekomen. Zeker een aanrader.”

Jasmijn S. / Zakelijk - Driebergen
Evelien - Testimonial

“Goede en snelle service dankzij de communicatie via WhatsApp.”

Evelien van der V. / Zakelijk - België
Hajar - Testomonial

“Het was ge-wel-dig. THNX! Door de snelle en toegankelijke service en connecties van Photobooths-huren.nl konden we last-minute toch een geschikte fotokist vinden binnen ons budget”

Hajar / Zakelijk - Gorinchem
Londa - testimonial

“Supersnelle last minute service, zelfs de dag er voor, op vrijdagavond meteen 5 aanbiedingen. Betrouwbaar, vriendelijk, snel. Aanrader!”

Londa / Verjaardag - Amsterdam
Liesbeth - testimonial

“Dankzij Photobooths-huren.nl werd de zoektocht naar een photobooth voor ons personeelsfeest een stuk makkelijker. Snel en vriendelijk contact via WhatsApp leverde 3 mooie aanbiedingen op. Heel Handig!”

Liesbeth / Personeelsfeest - Zevenaar
Maikel - testimonial

“Dankzij Photobooths-huren.nl hebben wij een speciale magic mirror photobooth gevonden voor een goede prijs! De mirror photobooth zal een hot item zijn op ons huwelijk!”

Maikel / Bruiloft - Rotterdam
Sjannie - testimonial2

“Dankzij Photobooths-huren.nl hebben wij, dicht in de buurt, voor niet al te veel geld, een prima fotosessie met een fotopaal kunnen houden op ons feest. We zijn erg tevreden!”

Sjannie B. / Jubileum - Lieshout
Jennifer - Testimonial

“Een dag voor het feest besloot ik nog een photobooth in te huren. Via Photobooths-huren.nl kwam ik in contact met een leverancier en de volgende dag stond de photobooth te shinen op het feest. Super blij mee!”

Jennifer V. / Feest - Gouda
Eveline - Testimonial

“Photobooths-huren.nl is een fijne website om verschillende soorten photobooths met elkaar te vergelijken en deze vervolgens te boeken voor je event. Er is duidelijke communicatie en de afhandeling met de verhuurder is ook goed. Een aanrader dus!”

Eveline L. / Jubileum - Lieshout
Suzette - testimonial

“Twee dagen voor de bruiloft van mijn zwager moest er nog een fotohokje worden geregeld. Onmogelijk, dacht ik. Maar ik werd direct gebeld voor overleg, mijn aanvraag werd vervolgens uitgezet in het netwerk van verhuurders van Photobooths-huren.nl en nog dezelfde avond was het geregeld met een verhuurder bij mij uit de buurt! Lekker persoonlijk, lekker snel. Top! ”

Suzette / Bruiloft - Duitsland

Deze bedrijven vertrouwden al op ons!

Retail:

Hospitality:

Musea, Attractieparken, Concerten & Festivals:

Onderwijs:

Overheid:

Financiële instellingen: