Fotohokje huren in Rotterdam? Vergelijk 200+ photobooths [vanaf €99]

Kom je uit Rotterdam en wil je een videozuil of fotohokje huren? Zoek je een goedkope fotozuil of juist een bijzondere photobooth in Rotterdam? Dan komt alles goed op onze site: op Photobooths-Huren.nl staan meer dan 200 verschillende fotohokjes, videozuilen, fotospiegels, (greenscreen) photobooth busjes, GIFbooths, caravan photobooths, hashtag printers, wenspalen, digitale gastenboeken en andere soorten fotohokjes! Via de contactformulieren leg je direct contact met verhuurders die jouw boeking bevestigen, een offerte sturen, een gratis optie in hun agenda zetten of je vragen beantwoorden. Betalen gaat altijd veilig via de verhuurder!

Rotterdam fotobooth fotopaal videozuil

Update 2022: alle actuele prijzen en pakketten staan nu online!

Photobooths-huren.nl is opgericht in 2016 en is nu - in 2022 - de grootste vergelijkingssite voor photobooths en ander foto entertainment van Nederland met meer dan 100 verhuurders en 250+ verschillende photobooths. Je huurt al een photobooth vanaf €139 (digitaal), €229 (100 prints) of €295 (onbeperkt printen). Photobooths-huren.nl is de enige onafhankelijke vergelijkingssite van Nederland en verhuurt zelf geen fotohokjes! Neem contact op met oprichter en eigenaar Mark Reijman voor gratis advies op mark@photobooths-huren.nl of via WhatsApp op +316 12 75 09 76. We zijn ook actief in België!

Prijzen van fotohokje huren in Rotterdam

Als je een fotohokje wilt huren en in Rotterdam woont, dan hebben we twee geweldige overzichten voor je:

 • Fotohokje huren (de gesloten fotohokjes met wanden of gordijntjes)
 • Fotopalen huren (de ‘open’ fotobooths op een paal of zuil, zodat er lekker veel mensen op de foto kunnen)

1. Fotohokjes:

Dit is een selectie van onze meest populaire fotohokjes, alle fotohokjes staan hier.

2. Fotopalen:

Dit is een selectie van onze meest populaire photo booths met prints, alle photobooths met prints staan hier.

Hoewel je de meeste fotohokjes standaard voor 3 of 4 uur huurt, zijn er ook een aantal fotopalen beschikbaar die je huurt volgens het ’24 uur’ concept. De fotobooths worden dan alleen gebracht en zijn zonder begeleiding tijdens je feest. Daardoor kan je de photobooth de hele dag, avond of nacht gebruiken voor je bruiloft of feest in Rotterdam. De fotobooths hoeven dan pas de volgende dag weer te worden teruggebracht of opgehaald (afhankelijk van de verhuurder).

Alle photobooths in Zuid-Holland

Fotohokjes huur je meestal inclusief transport. Er zijn dan twee mogelijkheden: of je krijgt een aantal gratis kilometers vervoer (bijvoorbeeld de eerste 50 of 70 km) of he betaald een vaste kilometervergoeding voor elke kilometer. De meeste verhuurders maken hier geen winst op en rekenen gewoon de kosten van vervoer. Als je op zoek bent naar een fotohokje in Rotterdam, is hier een overzicht van fotohokjes in Zuid-Holland.

De verhuurders hieronder hebben allemaal hun uitvalsbasis in Zuid-Holland, handig als je het belangrijk vindt om een verhuurder in de buurt te vinden, bijvoorbeeld in verband met transportkosten, eventuele file bij een langere aanrijtijd, of omdat je een lokale ondernemer wilt steunen!  
395
300
250
347
Actie!
 

Bijzondere fotohokjes huren in Rotterdam

Heb je de standaard fotohokjes en fotozuilen inmiddels al op een aantal personeelsfeesten, recepties, borrels, festivals of bruiloften gezien? Niet zo gek, want fotohokjes worden steeds populairder! Ben je toe aan een nieuw photobooth concept voor je eigen feest in Rotterdam waar mensen nog door verrast zijn? Gelukkig gaan de innovaties bij de verhuurders van fotohokjes door en kijken ze ook naar wat er gebeurd met fotohokjes in Amerika en het Verenigd Koninkrijk. Daarom hebben we een aantal overzichten samengesteld van bijzondere soorten fotohokjes voor je feest in Rotterdam:

Volkswagen fotobusjes en caravan photobooths

Dit is een selectie van onze meest populaire VW photobooths en caravan fotohokjes, alle Photobooth busjes en caravans (en andere booths op wielen) staan hier.  

Fotospiegels

Dit is een selectie van onze meest populaire interactieve fotospiegels, alle magic mirrorbooths en selfiespiegels staan hier.

Videopaal

Dit is een selectie van onze meest populaire bruiloftzuilen met prints, alle video booths staan hier.

GIF photobooths

Dit is een selectie van onze meest populaire GIF booths, alle GIF photobooths staan hier.

Greenscreen photobooth

Dit is een selectie van onze meest populaire greenscreen fotografen en foto booths, alle greenscreen fotografie staat hier.

Digitale photobooths (zonder printer)

Dit is een selectie van onze meest populaire digitale photobooths, alle digitale photobooths staan hier.

Hashtag / social media printer

Dit is een selectie van onze meest populaire Hashtag printers, alle social media printers staan hier.

Accessoires 1: fotoframe kopen in Rotterdam

Een andere accessoires die niet mag ontbreken op je feest in Rotterdam is het fotoframe! Een fotoframe of fotolijst maakt een foto nog leuker en dynamisch. Heb je een ‘Tinder bruiloft’? Koop dan een gepersonaliseerd Tinder fotoframe, zodat iedereen er mee op de foto kan en weet hoe jullie elkaar hebben gevonden! Een fotoframe wordt gewoon met de post verzonden, zodat je hem zeker op tijd binnen hebt en hij dus overal in Nederland, waaronder Rotterdam beschikbaar is. Omdat het fotoframe of social media bord helemaal wordt aangepast aan je eigen wensen koop je ze, in plaats van ze te huren.

Een Fotoframe koop je voor rond de €100 en daar komt soms nog rond de €10 aan verzendkosten bij. Je kan het fotoframe dan wel helemaal personaliseren. Denk aan een fotoframe op basis van social media kanalen (Instagram, WhatsApp, Facebook, Skype, Twitter, LinkedIn, Snapchat, YouTube, Tinder etc). Je kan alles personaliseren, dus profielfoto, naam aantal likes, views, swipes, calls, datum, locatie tekst etc. Een volledig gepersonaliseerd fotoframe kan ook en kost rond de €120.

Dit is een selectie van de meest populaire social media borden en foto frames, alle (social media) foto frames staan hier.

Accessoires 2: lichtletters huren in Rotterdam

Een veel geziene accessoire op bruiloften, maar ook zakelijke evenementen, zoals beurzen, congressen, productlanceringen en bedrijfsfeesten zijn de grote staande XL lichtletters meestal met LED verlichting. Ook lichtletters kan je in Rotterdam huren. Denk aan de woorden ‘LOVE’, ‘Mr & MRS’, ‘Yes I DO’, ‘Welkom’, ’50 jaar’ (of een ander jubileum) of jullie initialen met een ‘&’-teken of een hartje er tussen gevormd door lichtletters. Dankzij de LED verlichting kan je de lichtsterkte dimmen en ook verschillende kleuren licht / lampen zijn vaak mogelijk! Lees hier meer over grote XL lichtletters huren in Rotterdam.

Bekijk hieronder ons aanbod van verschillende verhuurders. Een lichtletter huur je altijd voor de hele dag of zelfs werkweek of weekend, zodat er geen spanning ontstaat rond bezorging & ophalen. Je kan de lichtletters laten bezorgen, maar meestal ook zelf bij de verhuurders ophalen. Een lichtletter kost rond de €40 - €50 per stuk, waarbij de (transport)kosten iets lager worden als je er meer tegelijk huurt. De meest populaire woorden voor een bruiloft zijn de LOVE lichtletters, MR&MRS lichtletters en de initialen met een koppelteken of hartje er tussen.

Dit is een selectie van onze meest populaire XL licht letters, alle (LED) licht letters staan hier.

Kortingen en goedkope fotohokjes in Rotterdam

Heb je een kleiner budget en ben je op zoek naar een betaalbaar budget fotohokje voor je feest of zakelijke evenement in Rotterdam? Gelukkig zijn er ook goedkope fotohokjes! Je kan al een goedkoop fotohokje (zonder printer) huren vanaf ongeveer €100. Wil je printen? Dan ben je minimaal ongeveer €150 kwijt voor een ‘kale’ versie Denk aan zelf ophalen, zelf installeren, een limiet aan het printen, geen gepersonaliseerd fotokader etc. Met iets meer opties, zoals begeleiding, een gepersonaliseerd fotokader, vervoer en onbeperkt printen ben je maar iets meer kwijt, rond de €350 (afhankelijk van je woonplaats).

De fotohokjes met wanden of gordijntje zijn meestal iets duurder en huur je vanaf €400 – €500, maar zullen niet allemaal in de buurt van Rotterdam zitten omdat de verhuurders ook over het hele land verspreid zijn. Een compleet fotohokjes pakket kost rond de €500 – €600 en zal niet bij iedereen in het budget passen. Wij hebben hier een overzicht van goedkope fotohokjes in elke categorie gemaakt, inclusief foto’s, zodat je direct kan beoordelen of de fotobooth de juiste ‘look’ heeft!

Heb je een klein budget en wil je iets betaalbaars in Rotterdam, vergeet dan ook niet onze actiepagina te bekijken, met acties, aanbiedingen en exclusieve photobooth deals zoals kortingen. Sommige verhuurders bieden jouw namelijk korting als je via Photobooths-huren.nl boekt! Soms is het eenvoudigweg een goedkopere prijs, soms is het iets extra’s, zoals gratis props, extra gratis prints of extra gratis kilometers vervoer. Mooi meegenomen voor je feest in Rotterdam!

Goedkoop alternatief: een Polaroid (instant) camera huren of kopen in Rotterdam!

Photobooths kunnen best goedkoop zijn, maar misschien heb je weinig plek, echt een klein budget, of wil je gewoon iets anders. Misschien iets dat meer vintage en retro is, iets dat beter past bij een kleine verjaardag of een feestje met maar 20 of 50 mensen? En misschien wil je iets dynamischer dan een ingebouwde camera? Dan zijn de Polaroid camera’s het perfecte betaalbare alternatief. Hoewel de camera’s tegenwoordig allemaal van Fuji zijn, is dit een prima alternatief, zowel om eenmalig te huren als te kopen. Op Photobooths-huren.nl bieden we beide opties aan voor je feest in Rotterdam!

Polaroid fotograaf (mobiel fototeam) inhuren in Rotterdam

Voor zakelijke evenementen in Rotterdam is een photobooth niet altijd optimaal. Wellicht wil je meer interactie met het publiek, bijvoorbeeld je gasten op een productlancering, premiere, winkelopening of ander zakelijke evenement waarvoor je op zoek bent naar fotomarketing. Een Polaroid fotografe inhuren is dan een ideale oplossing.

Een fotografe of zelfs een mobiel fototeam bij grotere evenementen in Rotterdam kan bijvoorbeeld ook bezoekers op een congres aanspreken, de optimale afstand, belichting en perspectief bepalen en een leuke dynamische foto maken, die meteen wordt afgedrukt en wordt meegegeven als souvenir. Ook kan de foto in een gepersonaliseerd mapje worden meegegeven of zelfs op een magneet worden afgedrukt voor de ultieme souvenir die nog lang in het zicht blijft!

Fotomarketing in Rotterdam

Ben je op zoek naar een photobooth of een andere vorm van fotomarketing in Rotterdam? Is het belangrijk dat je foto’s maakt die online komen te staan en voorzien zijn van een logo? Wil je een photobooth met branding, custom-made achtergrond of props die perfect aansluiten bij jouw thema? Fotomarketing, eventmarketing, stadsmarketing, social media marketing: het komt allemaal samen op onze site waar behalve photobooths ook mobiele fototeams, polaroidmeisjes en fotohokjes met hostessen te boeken zijn. Ook hebben wij de meest bijzondere photobooths van Nederland verzameld, die als geen ander de aandacht trekken en volledig aangepast met branding kunnen worden geleverd.

We werken veel samen met evenementenbureaus, event marketing en event organizers die op zoek zijn naar een unieke photobooth of een photobooth (verhuurder) met bepaalde eigenschappen op het gebied van bijvoorbeeld backdrops (achtergronden), branding en social sharing van foto’s, video’s en (3D) GIF op social media. Maar ook foto’s op magneten of flipbooks, naast de reguliere fotoafrukken, natuurlijk wel met gepersonaliseerd fotokader voor prints met brandpower, zijn mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan een robot photobooth, 3D GIF photobooth, 360º greenscreen photobooth, snowglobe (sneeuwbol) photobooth, discolicht fotospiegel, bakfiets photobooth, foto’s op magneet of een video flipbook. Ideaal voor onder andere de volgende event in Rotterdam:

 • Familiedagen
 • Stadsmarketing / city marketing
 • Toeristische attracties
 • Musea
 • Attractieparken
 • Openingen
 • Marketingacties
 • Winkelcentra
 • Feestdagen (valentijn, kerst, pasen, vaderdag, moederdag, halloween, black friday etc.)
Dit is een selectie van onze meest unieke photo booths voor personeelsfeesten, campagnes & fotomarketing, De meest unieke photobooths staan hier.

Voor gratis vrijblijvend advies kan je oprichter & eigenaar Mark altijd contacteren op Mark@photobooth-huren.nl of WhatsApp op +316 12 75 09 76.

Fotobooths in Rotterdam vergelijken

ben je analytisch ingesteld of was je toch al van plan om een tabelletje te maken om verschillende verhuurders met elkaar te vergelijken? Wij hebben tabellen per type fotohokje gemaakt waar je op basis van onder andere prijs, aantal uur huur, aantal prints, stijl (modern, vintage, neutraal), met of zonder begeleiding, met of zonder props, met of zonder gepersonaliseerde layout van je prints, locatie, etc. alle photobooths kan rangschikken? Kijk maar eens hier om fotohokjes te kunnen vergelijken!

Mocht je persoonlijk advies willen omdat je hele specifieke wensen hebt, dan kan dat natuurlijk ook! Wij zijn bereikbaar op WhatsApp op 0612750976. Je kan er ook voor kiezen om hier beneden een algemene photobooth offerte aanvraag in te vullen en dan gaan we ook voor je aan de slag op basis van de informatie die je opgeeft, zoals prijs, stijl, personeel, soort fotohokje, feestlocatie en datum. Hoe meer je ons verteld over je voorkeuren, des te beter kunnen we je helpen!

  Ik heb budget voor*
  Fotohokje (vanaf €400)Fotopaal (vanaf €250)Fotospiegel (vanaf €500)Fotobus (vanaf €650)Caravan photobooth (vanaf €500)Greenscreen (vanaf €400)GIF photobooth (vanaf €150)Videogastenboek (vanaf €200)Hashtag printer (vanaf €350)Polaroid camera (vanaf €85)Lichtletters (vanaf €40 per letter)Fotoframe (vanaf €100)Photobooth zonder printer (vanaf €100)

  Wat voor evenement organiseer je?*
  BruiloftFotomarketingPersoneelsfeestReceptie / borrelFestival / beursVerjaardag/jubileumAnders

  Hoeveel gasten verwacht je ongeveer?*

  Naar welke stijl photobooth gaat je voorkeur uit?*
  Modern / NeutraalVintageOpblaasbaar

  Ik ben op zoek naar een booth:*
  Maakt niets uitMet begeleidingZonder begeleiding

  Hoeveel uur heb je de photobooth nodig (exclusief opbouw en afbouw)?*

  Top trouwlocaties in Rotterdam

  Weet je al dat je wilt trouwen in Rotterdam, maar heb je nog geen trouwlocatie gevonden? Hier geven we 10 van de meest populaire trouwlocaties in Rotterdam:

  1. Uit je Eigen Stad: Onze zalen verhuren we niet los maar altijd in combinatie met een compleet verzorgd arrangement. Voor elke gelegenheid bieden wij maatwerk. Stuur dus gerust een berichtje met je ideeën, dan gaan we samen aan de slag! Jullie hele gezelschap kan één voor één binnendruppelen in de lounge. Onze sfeervolle lounge is een fijne plek om te verzamelen of na afloop nog even te borrelen voor iedereen weer op huis aan gaat. Wanneer het buiten koud is branden we de ouderwetse houtkachel. Een gezellige sfeer en heerlijk warm!
  2. Koetshuis: Ben je op zoek naar een sfeervolle en intieme locatie voor je huwelijksdag? Bij het Koetshuis in Rotterdam ben je aan het juiste adres. Of je nu alleen de huwelijksvoltrekking wilt laten plaatsvinden of alle onderdelen op 1 locatie wilt onderbrengen, wij kunnen je helpen om van je huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken. Bij ons is ook úw bruiloft in ervaren en betrouwbare handen.
  3. Lommerrijk: Lommerrijk is een van de mooiste trouwlocaties van Rotterdam. Het uitzicht op de Bergse Plas is romantisch en heel fotogeniek; net als de oprijlaan met oude kastanjebomen. Bij Lommerrijk trouwen jullie binnen of buiten. Binnen kunnen jullie kiezen uit 6 verschillende feestzalen. Elke zaal heeft een eigen stijl en sfeer. De grote en kleine zalen bieden plek voor een bruiloft voor 10 personen tot 300 personen. Jullie kunnen bij ons terecht voor het felicitatie moment (met champagne en een bruidstaart), een fotoreportage, en een feestavond. We staan ook voor jullie klaar als jullie nog een fotograaf, trouwauto of dj nodig hebben. Is het mooi weer? Dan raden we absoluut onze landtong aan. Jullie trouwen direct aan water.
  4. Kuyl’s Fundatie: Het Regentenhuis van Kuyl’s Fundatie is één van Rotterdams mooiste locaties. Gelegen op landgoed Vredenoord in Kralingen wordt uw adem benomen door dit prachtige landgoed; een oase van rust en groen binnen de dynamische wereldstad Rotterdam. Exclusiviteit, sfeer en stijl worden omarmd door de rijke geschiedenis van Kuyl’s Fundatie. Hier ervaart u uw gelegenheid in een intieme ambiance: de perfecte locatie om stil te staan bij een bijzondere gebeurtenis onder het genot van een hapje en drankje.
  5. Pompgebouw de Esch: Het Weddingteam van Pompgebouw de Esch bestaat uit twee weddingplanners met ieder een eigen specialiteit. Thea Huigen en Marie-José Schlenker hebben zich gecommitteerd aan deze unieke trouwlocatie en daar zijn wij best trots op. Om het voor u iets gemakkelijker te maken hebben wij samen een aantal trouwarrangementen uitgewerkt, waar natuurlijk uw persoonlijke stijl in terug zal komen. Het Weddingteam kan u helpen uw ideeën en visie over de mooiste dag van uw leven vorm te geven en uit te voeren. Zij zijn dé specialisten! Wilt u de mooiste dag van uw leven perfect naar uw smaak en visie georganiseerd hebben zonder alle bijbehorende stress?
  6. De Machinist: Geef je een feest of ben je op zoek naar een vergaderruimte? De Machinist is een unieke, Rotterdamse locatie. Het historische pand in Rotterdam Delfshaven heeft zes zalen die je kunt huren voor diverse activiteiten. Iedere zaal heeft een eigen karakter dus kijk gerust welke qua grootte, sfeer en mogelijkheden past bij jouw gelegenheid. Of dit nu je verjaardag, trouwfeest (wij zijn een officiële trouwlocatie), jubileum of promotie is: in onze zalen kun je terecht voor een borrel, lunch, diner of feest. Ook zijn onze zalen geschikt voor o.a. een vergadering, presentatie, bedrijfsdiner en/of feest voor zakelijke gezelschappen.
  7. Prachtig: Culinair genieten of gewoon een drankje op de mooiste plek van Rotterdam? Kom naar bar-restaurant Prachtig in het bruisende hart van de Maasstad. Met een schitterend uitzicht op de Willemsbrug, de voor Rotterdam iconische Erasmusbrug en de dynamische Kop van Zuid.
  8. Zalmhuis:Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de bijzonder ruime parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd. De keuken van het Zalmhuis laat zich inspireren door de klassieke Franse brasseries, aangevuld met moderne mediterrane trends. De sfeer is informeel en de bediening vlot en vriendelijk. Voor minder validen is er een gelijkvloerse entree, aangepast toilet en natuurlijk heeft u de beschikking over een lift.
  9. Euromast: De Euromast is een erkende trouwlocatie. Dat betekent dat wij jouw huwelijksvoltrekking compleet kunnen verzorgen. Geef het ja-woord op 100 meter hoogte en proost op jullie huwelijk, terwijl jullie genieten van een prachtig uitzicht op de stad. Sluit de dag af met een heerlijk diner met op de achtergrond de tienduizenden lichtjes van de stad Rotterdam om vervolgens met al jullie vrienden en familie te feesten tussen de sterren! Om de avond compleet te maken overnachten jullie in een van de twee bruidssuites van de Euromast en worden jullie de volgende ochtend met jullie hoofd in de wolken wakker met een heerlijk champagne ontbijt! Je kunt de Euromast exclusief afhuren tot maximaal 350 personen. Eindtijden van jullie feest zijn in overleg.
  10. Hal4 aan de Maas: Trouwen in een industrieel pand waar de historie van de Rotterdamse haven, heerlijk eten en de mogelijkheden voor een spetterend feest samenkomen. De plek waar je gaat trouwen is misschien wel één van de belangrijkste dingen die je zult moeten regelen. Een locatie is meer dan een mooi aangeklede ruimte, het moet kenmerken hebben die bij jullie passen. De stijl en aankleding moeten aansluiten bij jullie smaak. HAL4 aan de Maas is dé industriële wedding adventure…waar alles kan op één locatie. Een hippe ceremonie in de eigentijdse zaal, uitkijkend over de Nieuwe Maas en de skyline van de stad. Een toast met Prosecco op het kersverse bruidspaar, taart eten van de prachtige sweet table, een fotoshoot in de industriële omgeving. Een moment van rust tijdens het diner met op de achtergrond het wisselde decor van de Maas en aansluitend hét feest. HAL4 aan de Maas is een prachtige locatie met 2 sfeervolle ruimtes voorzien van een complete inrichting met mooie witte (ceremonie) designstoelen. Ronde en langwerpige tafels, statafels en lounge meubilair.

  Fotohokje huren in Rotterdam voor een zakelijk evenement?

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Rotterdam voor een zakelijke evenement, zoals een receptie of borrel, een bedrijfsfeest, beurs of festival of een marketing campagne? Wij weten precies welke photobooth verhuurders ruime ervaring hebben met zakelijke klanten en het meedraaien in grootschalige campagnes, event organisers, het B2B segment, het branden en customizen van fotohokjes en mogelijkheden die speciaal gericht zijn op zakelijke klanten. Denk hier aan zaken zoals het vragen naar en opslaan van emailadressen, merken of logo’s op de achtergrond plaatsen, de layout van de prints aanpassen en de inzet van promo-dames.

  De onderstaande bedrijven en overheidsinstellingen zijn een kleine selectie van alle zakelijke gebruikers – inclusief succesvolle samenwerkingen met verschillende evenementen organisatiebureaus – die via Photobooths-huren.nl al hun ideale photobooth vonden! Ben je op zoek naar een fotohokje in Rotterdam voor een kerstborrel of kerstreceptie of een sinterklaasfeest, of voor een nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie, boek dan je fotohokje ver van te voren. December is vanwege het einde van het jaar, kerst en oud en nieuw en begin januari is vanwege alle recepties en nieuwjaarsdag populair voor de huur van fotobooths en videozuilen. De best en meest betaalbare verhuurders zijn dan mogelijk al lang van te voren uitverkocht.

  We hebben inmiddels ruime ervaring met een groot scala aan bedrijven en zijn er trots op dat we de volgende bedrijven voor hun bedrijfsfeesten, marketing campagnes en fotomarketing evenementen hebben mogen matchen met professionele photobooth en fotomarketing bedrijven op ons platform.

  Photobooth in Rotterdam voor je bruiloft, verjaardag of jubileum

  Ben je op zoek naar een fotohokje in Rotterdam voor je bruiloft, je verjaardag of jubileum? Lees onze bruiloft tips en ideeën. Wij hebben al heel veel examenfeestjes, gala’s en jubilea van fotohokjes voorzien! Wees er in elk geval op bedacht dat je op tijd je foto booth boekt, want fotohokjes zijn het populairst op bruiloften! De weekenden (voornamelijk vrijdagen en zaterdagen) in juni, juli en september (en ook wel augustus, maar omdat dat de schoolvakantie periode is, zijn er dan over het algemeen minder bruiloften) zijn erg populair en in 2017 hebben we gezien dat vele (goedkope en dure) verhuurders helemaal volgeboekt zitten en alle beschikbare fotohokjes gereserveerd zijn, niet alleen in Rotterdam, maar in heel Nederland. Boek dus op tijd!

  Wil je meer photobooth inspiratie op doen en tips lezen? Klik dan hier naar ons blog!

  Hier en hier lees je meer over Rotterdam!

  Photobooths-huren.nl
  WhatsApp WhatsApp Mark!